dunaj6 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Zdravim, robil som na aute par veci co nesuvisia s dverami a ked som vsetko poskladal tak ako naschval som zistil ze ked otvorim spolujadzcove dvere tak nesignalizuju ze su otvorene... nerozvieti sa svetlo a ani kontrolka na palubovke ani svetlo vo dverach sa nerozsvieti (myslim to v rohu dole aby bolo vidiet ze su otvorene dvere). tipujem to na ten slavny mikrospinac ale nejsom si isty :/ nejake napady? pripadne ako to vyriesit? teda ak je to ten spinac tak jeho vymenou to je jasne :D ale keby to bolo daco ine... zaujimave su 2 veci: 1. ked sa dlhsie nedotykam auta a potom otvorim tie spolujazdcove dvere a zacnem sa hrat so zamkom srobovakom (zavrem otvorim atd) tak je to uplne bez odozvy... 2. ked otvorim nejake ine dvere a nabehne kontrolka z tych inych dveri, potom ked sa hram so zamkom chvilku mi to na palubovke svieti.. tie spolujazdcove dvere.. ale tiez ne vzdy.. niekedy to je uplne mrtve a niekedy to naskoci cele - aj svetlo vo dverach aj svetlo v aute aj ikonka na palubovke.. ale zahadou mi bolo ako je mozne ze obcas mi zazlo svetlo vo dverach dole ale na palubovke bola tma... kable medzi dverami by to nemali byt tie som daval do kopy na vodicovej strane a tu su dobre pozeral som to... dik za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 asi to bude najskôr mikrospínač v zámku ;) svieti ti pri otvorení dverí aj stropné svetlo? alebo tiež kedy ako.. ale to býva najčastejšia chyba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 svetlo ide vzdy s kontrolkou na palubovke.. a tu mi hodi len ked sa s tym vyhravam vonku.. zajtra to idem rozoberat... davam 90% mikrospinacu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 no, ako mikrospinac to sice bol, ale dnes sa mi stala velmi zaujimava vec... jazdim si po meste, a zrazu nejaky divny zvuk tak vypnem radio a prave ZADNE dvere (strana spolujazdca) vydavali zvuk jak keby sa zamykali a odomykali.. cuplik na dverach sa nehybal takze sa asi realne nezamykali a neodomykali ale proste ten motorcek alebo co to je tam cvakal asi 6-7krat po sebe a potom to prestalo.. nemate predstavu co to moze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.