Dzordzino Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Ahoj kluci co by jste me doporucily za stelovaci podvouek na moji ovci ? Chtel bych asi lowtec ale ta cena . Tak nevim co vybrat hp nebo v maxx ? Dik za rady j 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Jukni na inzerci, někdo tu prodával jetý KW za 12k, rozhodně lepší jak novej vmaxx. HPčka jsou taky super, ale mam pocit že ta cena bude vyšší jak u Lowtecu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 čau tak za sebe-určitě nebrat V maxx přední tlumiče po roce totál kaput,teď jezdím na monroe ale do budoucna stopro HP Sporting.Žádné snížení(není to na naše silnice)jen tvrdčí a už se tady psalo-HP dělá repasy a zatím jen chvála a od toho se taky bude odvíjet cena.Pokud chceš HR,KW,V maxx na ty naše cesty tak počítej zaplatit desítky tisíc za kvalitu a ne 9-14tis kč...a hlavně jak často to budeš seřizovat? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Hele autem jezdim denne ne moc ale denne chci jit jen niz premyslim hodne o hp psal jsem i do hp primo jim ale vubec nereaguji . znamej me rekl hned ze startu hp ponevac dokaze udelat za dobry penize i repas ale sehnat nejakej . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 31, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 mám hp 2 roky už jsem dělal i repasy a vždy vše ok musíš volat psat nemá cenu maj teho docela dost . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 Aha no hodne jsem cetl a asi dam taky hp a zkusim tam teda zavolat no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ahoj kluci co by jste me doporucily za stelovaci podvouek na moji ovci ? Chtel bych asi lowtec ale ta cena . Tak nevim co vybrat hp nebo v maxx ? Dik za rady j O VMaxx se všude mluví jako o druhém JOMu sám s tím nemám zkušenosti, takže bych asi šel do HP. Záleží co od toho chceš, jestli podvozek na chvíli a na krásu nebo na okruh a na celou zbylou živostnost auta. Štelovák bude tvrdší. Kluci co dělaj na podvozky autoservis v Děčíně co se tím zabývaj taky doporučují spíš HPčko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ja chci auto dolu ale zaroven potrebuju kazdodenni jezdeni takze zadny extrem . Prenyslim jeste hodne o lowtecu ktery mam napul fomluveny s matem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ja chci auto dolu ale zaroven potrebuju kazdodenni jezdeni takze zadny extrem . Prenyslim jeste hodne o lowtecu ktery mam napul fomluveny s matem Každý stavik bude tvrdší než pevný sport. Stavik je vlastně -70mm s posuvnou pružinou. Takže jestli ti jde o komfort tak pokoukej o nějakém pevném. Výběru je dost. Já mam zkušenosti s těmi levnějšími, kde bych nedoporučoval JOM, který není na denní ježdění. často se reklamujou. U TAček více než 2 roky ježdění bez problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ja chci leto dolu a zima nahoru leto jezdim min spis vikendy a zima casteji ale max 40 km denne komfort uplne jako nrpotrebuju ta technix moc taky nechci lidi ho moc nechvalej ale neni drahej to je vyhoda rozmyslim hp cko nebo lowtec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.