Přejít na obsah

Bobek


Doporučené příspěvky

posuzovat kolik převodovka vydrží podle toho, jestli zvládne opakovaně a bez poškození launch control (vy co neumíte anglicky, tak je to volně přeloženo kontrola startu/rozjezdu, nikoliv kontrola obědu tak jak tady někteří stále dokola píšete) mi přijde mimo.

 

uniká mi význam týhle funkce u aut typu superb/passat, což jsou i při nejsilnější motorizaci pouze trošku rychlejší velký limuzíny, ne sporťáky pro který to asi možná má nějakej význam (zas pro lidi co to používaj možná maximálně na machrování na křižovatce).

auta jsou stroje, který se prostě můžou pokazit a kazily se i před 30ti lety, ne že ne.

Odkaz ke komentáři

Supersport to neni ani sport bych to nenazyval :-) extra kdyz je to kombik, o to vic klame telem :-) a dokaze se to odlepit z mista diky 4x4 a dsg fakt pekne. Zkousel jsem merit gpskou 400 metru a 14,6 coz na 2 tuny je celkem dobry vykon:-) kdyz zavzpominam na sva teleci leta tak s 240 konovou jednickovou octavkou 4x2 byl problem zajet pod 15:)

Odkaz ke komentáři

na rovinku a na předžídění to snese vždy kobyly, ale v zatáčce sup prostě plave i na conti 5, takže jak píše správně hoblík, sport to není jak si hodně lidí domnívá... ale brzdy musím pochválit, krásně to s tím rozměrem vypadá a hlavně brzdí...

o dsg mam jinej názor, ale to už jsme řešili :)

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Hm nemyslel jsem ze to reknu ale jeste by to nejakou kobylu sneslo:))))

 

Tak to je jasné, s jídlem roste chuť. :)

 

 

Tak SII není žádný závoďák, je úzký s velkými převisy, to nejsou, spolu s vyšší hmotností, předpoklady pro skvělou agilnost. Ale i tak je docela mrštný, nicméně je to spíš auto na dálnice a moderní jedničky, tam je jako doma.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak mam vymenene obe predni ložiska a konecne mam v aute ticho :) sice ted slysim takove zajimave zvuky při ubrani plynu, ale to uz je spise muj další vymysl jelikož jsem postizeny na jakekoliv zvuky.

 

Co se tyce uprav zacinam s hifi, tzn sundat tapecy, mrknout jak to tam bezi, odstrojit dveře, vyčistit, vytlumit, repro, kabelaz, uprava tapecu. Další zesilovac mi prijde zbytecny v této fazi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...