Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Baf :D vítám Vás pánové...až do pondělí drandím novou oktou a jako musím říct,že mě v mnoho směrech překvapila.. :palec: Výbavou funkčností..ale taky zklamala...střední výbava tedy Ambition a nejsou tam žádný koberečky..byť třeba pitomý gumový??!! :angry: říkám kde jste zapomněli koberečky?!! V kufru nebo kde jsou? Jééé no vy jste si je neobjednali...no to mě po....to mě teda dostalo ale jinak super ;)

A to je ona..

Docela mě pobavil vývoj antén škodovky..vedle sebe tam teď stojí...Octavia II FL MR2010 prut jako blázen, Octavia II FL MR2011 kratší prut, Superb II FL díky GPS krásná ploutvička v černým lesku, a Octavia III MR2014..světě div se po anténě na střeše ani památky a rádio kupodivu hraje čistě :D :D kam schovali soudruzi anténu??? :huh:

post-190-0-45392000-1394141121_thumb.jpg

post-190-0-50676500-1394141171_thumb.jpg

post-190-0-30880800-1394141196_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hmm, v té bíle vypadá dobře :palec: ...Jinak ty koberce jsou docela faux pas, jednak nechápu, že škodovka do střední výbavy není schopná strčit aspoň gumáky, ale taky to beru jako ostudu prodejce, že to tak nechá. Pamatuju doby, kdy povinnou výbavu a koberce dostával člověk naprosto automaticky. ...Holt dneska asi dávaj větší slevy, tak šetří jinde :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Kafe nepiju :loool:

Jinak docela mě zarazilo, když jsem viděl Nissan konfigurátor a jejich nabízené výbavy, konkrétně třeba u toho Quashqaie, má asi jen 5 příplatků (balíčky, metla nebo prodl. záruka) a zbytek, co je u takové Škodovky v příplatkových položkách má Nissan už pěkně součástí výbavy.

Konkrétně třeba námi zvolená střední - Acenta má tlak v pneu, tempomat, 17" ALU, digi klimu, dvojité dno kufru, asistenta rozjezdu do kopce, rezerva, vypínatelný airbag spolujezdce, loketka a ovládání rádia na volantu... za tohle všechno se u Škodovky připlácí pomalu i v Eleganci :blink: (ne za všechno, ale i kdekterá Elegance ve Škodovce má některou z těchto položek stále za příplatek nad rámec výbavy).

Tak jsem zvědav na květen, zda tam koberečky budou ale troufám si říct, že by i mohly B)

Lugo: pěkně tam máte přeŠkodovkováno :palec: Jen mě ten liftback u O3 prostě nebere, mi to zezadu přijde jak nějaké "větší" pozadí nějaké dámy... Přitom u O2 se mi lift líbí, ale u O3 bych preferoval kombíka, ale to jen vzhledem k designu, kufr pod roletkou bude jistě shodný, maximálně bude lepší kombík na převoz objemnějších věcí.

Odkaz ke komentáři

V motorizaci 1.2 DIG-T benzín 85kw 6st. manuál viz obrázek

post-229-0-62169200-1394178021_thumb.png

Tzn. že ani základ není zrovna nejlevnější, s tím souhlasím ;) Ale pokud to srovnám s Oktou nebo Yetim a něco tam přidám do výbavy, taky budu kolem toho půl míče jak nic a vzhledem k příplatkům u Škodovky možná i dráž...

Odkaz ke komentáři

Takovej Yeti Ambition 1.2 TSI se 77kw zato v automatu začíná na 434 900 Kč, Okta 1.2 TSI Ambition se 77kw v manuálu 422 900 Kč.

U obou se připlácí např. tempomat +11 tKč, digi klima, volant s ovl. radiem, asistent rozjedu do kopce, rezerva, metla atd. atd. takže skončím zřejmě na velmi podobné cenovce za auto, který se na parkovišti víceméně neliší :ph34r:

Já teda Nissany moc nemusím (preferoval bych Škodovku), ale na druhou stranu jsem měl možnost jezdit 2 Micrama a nikdy žádný problém. Jsou to holt vozy něco mezi Citigem a Fabii, ale nemohu na Nissana říct půl škaredýho slova.

Odkaz ke komentáři

Ty jo na to tady nemám čas ani náladu, stejně už je rozhodnuto a navíc ono je to tak se vším. Vem si blbých 10 tisíc korun, jestli si za ně koupit radši mobil, notebook nebo pouhý tablet? Tzn. každá cena má několik alternativ, ale bohužel tak je to u všeho, stejný jako že můžeš mít byt za 2 miliony, nebo jedno luxusní auto nebo taky třeba 10 Citig a takhle bych mohl pokračovat dál...

Nic, mizím něco vyřizovat do města ;)

Odkaz ke komentáři

Dobre patecni, koukej tomu mazlovi sundat ty kanal-dekly ;)

Dobré páteční ráno i tobě...sundat kanal-delky? :D A pak tam bude jen černej plecháč? To tam raději nechám ty poklice ;) Ostatně já s tím jezdit nebudu, jen jsem to celé zařizoval, v pondělí to předávám..ale myslím,že i budoucí uživatel to tam na beton nechá ;)

Hmm, v té bíle vypadá dobře :palec: ...Jinak ty koberce jsou docela faux pas, jednak nechápu, že škodovka do střední výbavy není schopná strčit aspoň gumáky, ale taky to beru jako ostudu prodejce, že to tak nechá. Pamatuju doby, kdy povinnou výbavu a koberce dostával člověk naprosto automaticky. ...Holt dneska asi dávaj větší slevy, tak šetří jinde :rolleyes:

Je to přesně jak říkáš, jednak ostuda Škodovky, že není schopna dát do střední výbavy alespoň gumový koberce a pak taky ostuda prodejce, že na to neupozornil..hlavně,že při objednání doporučoval mnoho dalších kravin ale jako upozornit na to, že tam nebudou žádný kobece.. no škoda mluvit <_< Jako to,že auto je vždy s totálně prázdnou nádrží (dojezd 20km), že tam není lékárnička, trojúhelník ani vesta, na to už jsem si nějak zvykl..ale ty koberce mě dostaly :lool:

Lugo: pěkně tam máte přeŠkodovkováno :palec: Jen mě ten liftback u O3 prostě nebere, mi to zezadu přijde jak nějaké "větší" pozadí nějaké dámy... Přitom u O2 se mi lift líbí, ale u O3 bych preferoval kombíka, ale to jen vzhledem k designu, kufr pod roletkou bude jistě shodný, maximálně bude lepší kombík na převoz objemnějších věcí.

Jj, Marci ten design o tom jsme se bavili mockrát..je fakt, že nová OIII je asi hezčí v Combíku..aneb sedící američanka na barové židli a přetékající zadek co :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

technik: Nevím, jestli to není tajný, ale docela by mě zajímalo, jakou umí dát Nissan slevu oproti ceníku?? ...U škodovky (asi VW obecně) dneska myslím není 10% dolů vůbec žádný problém. Navíc má škodovka docela dost akčních balíčků, kde máš třeba klimu, kožený paket, rádio a další docela drahý věci a komplet to stojí zlomek ceny (plácnu třeba 15tis Kč celej balík), což může taky ve výsledku udělat svoje.

Ale tím se nechci škodovky nějak moc zastávat, ty jejich základní holobyty jsou každopádně k smíchu a nedivím se, že se do toho někdo pořád strefuje ;) Jiný automobilky často začínají cenově vejš, ale zase to má ve výsledku "všechno pomalu v základu", což je mi osobně skoro sympatičtější.

...že tam není lékárnička, trojúhelník ani vesta, na to už jsem si nějak zvykl...

Počkej, povinná výbava tam snad byla, ne (od prodejce)?? ...To nám teda dali v Kunštátu zatím pokaždé, dokonce měli svoje potištěný lékárny atd :huh:

Odkaz ke komentáři

2Skaja: Taky máme všechny Škodovky z Kunštátu a dávali nám to tam, ale bohužel teď u té poslední OIII ne..resp. optali se mě jestli to nechci od nich koupit, ale taky mě tajně pošeptali, stejně musíte jet natankovat ( na tu hnusnou benzinku na konci obce :D ) a na benzince to mají o hoodně levnější. :lool: Takže jsem pak koupil vestu, lékárnu a trojúhelník celkem za 300kč na benzince což byla cena neporovnatelné s tou ze salónu ;)

Tak pozor...koukal jsem se na faktury z Kunštátu zpětně a ano předtím nám to tam dávali automaticky..ale taky to vždy bylo pěkně na faktuře :D

Odkaz ke komentáři

Skaja: to bohuzel nevim, na tohle jsem se neptal. Jen vim ze tatka kohosi v JPN zna, proto zustava u znacky. Dokonce me i dostalo, ze nevezme onu skladovku (maji jich tam ted asi 30), ale objednava. Pritom trefit na vhodnou vybavu u skladovek musi byt jednoduche, kdyz maji jen 3 druhy vybav a minimum moznosti nad ramec vybavy.

Odkaz ke komentáři

To by mě taky zajímalo kolik dají slevu v Nissanu..vím kolik nám dává Škodovka..a už jsem se setkal i s názorem,že prodejci škoda jdou prostě někdy i úplně na nulovou marži(když opravdu chtějí)...což možná bude i případ náš..ale nevím...

Odkaz ke komentáři

Ty brdo, vy mate totalne prekopanej Albert v Olympii, no to je blazinec :D

No kazdopadne to bude druhy auto Nissan, takze za vernost nic moc, spis to budou nejake akce co by novy model v prodeji a navic jakysi Nissan vikend. Jinak od prodejce ze znamosti cekam aspon ty koberecky a pov.vybavu :D

Odkaz ke komentáři

na tu hnusnou benzinku na konci obce :D

No ale pozor, ta se teď zásadně zlepšila!!! ...Dřív měli tankování blokovaný a musel jsi napřed složit finanční zálohu, než jsi mohl natankovat (prej jim hodně lidí ujíždělo). A když jsem tam tankoval nedávno do náhradního Rapida, tak už platit dopředu nechtěli (jen tam měli mega cedule "CCS nepřijímáme") :lol:

..a už jsem se setkal i s názorem,že prodejci škoda jdou prostě někdy i úplně na nulovou marži(když opravdu chtějí)..

Já bych tomu věřil, kdysi jsem měl od kamoša nákupní ceníky škoda prodejců a u okty nebo yeťáka tam byla ofiko marže tuším 12% (u fábie míň, možná 8%). Už to je pár let a od té doby se jistě lecos změnilo, ale pokud dávají slevy 10/12/15%, tak si myslím, že to může být na hraně ziskovosti.

Ostatně není se co divit, když si pak nahrabou na servisu, kterej je hooodně nastřelenej ;) I když další věc je, že maj možná nějaký další bonusy z prodeje aut, takže když prodaj hodně, dostanou něco zpátky, nebo maj nároky na čerpání nějakých marketingových věcí atd. Což by mě třeba zajímalo, kdy jim platí ty nový prodejní haly, viz. Kunštát, kde to maj teď celý nově překopaný. Jestli to financuje škodovka, nebo je tam nějaká spoluúčast...

Odkaz ke komentáři

2Skaja: Na té benzínce už není potřeba si to předplácet ? :D Nebo máš nějaké VIP vztahy tam ? :D Já teď ve středu tam automaticky dojel, hned jsem vlítl do té budky dal jí 1000kč a říkám naftu, a nic neříkala, vzala si to a natankoval jsem přesně za tu částku kolik jsem ji dal...pak se to samo zastavilo..tak nevím neívm :lool:

Jinak co jsem tak pochopil ohledně té rekonstrukce tak určitě si to nějak ( asi i hodně) spolufinancuje přímo ten prodejce. Neb jsem mluvil s člověkem jak z AZ servisu tak z Kunštátu na toto téma a oba nezávisle na sobě brečeli jak je to děsně drahý. Škodovka pry chce mít všechny salóny na chlup stejné a napsala takovou asi jejich Bibli...Například na každý auto musí svítit xy světel, minimálně 6 vystavených aut, podlaha dlaždice jen z Itálie od nějakýho spešl dodavatele, nábytek jen od tohoto výrobce přesně takovej, nápis takovej...atp...

S těma maržema co jsem zažil, co jsem slyšel, co jsme koupili auta... to bude přesně tak jak říkáš...jak dají slevu 15-16% tak jsou určitě a nule...

Odkaz ke komentáři

Co se tyce tech unifikaci autosalonu, tak to celkem chapu a spise jsem pro, jako zakaznikovi mi to pak prijde prehlednejsi a na kazdem autosalonu se budu citit stejne a z pohledu nekoho, kdo do toho investuje, tak kdyz neceho vezmu vice, cena nemusi byt vzdy bolestiva ;)

Odkaz ke komentáři

2Skaja: Na té benzínce už není potřeba si to předplácet ? :D Nebo máš nějaké VIP vztahy tam ? :D

Já tam právě nedávno přijel a ceduli o předplácení jsem už nikde neviděl, tak jsem zkusil vzít pistoli (samozřejmě tankovací :P ) a teklo to.

....Jinak se sjednocením vzhledů autosalonů rozhodně souhlasím, jednak to působí daleko lépe z hlediska image automobilky a hlavně to "donutí" prodejce modernizovat.

Chápu, že se jim do toho asi moc nechtělo, ale doba si to žádá. Viz ten Kunštát, hned to prostě působí na člověka jinak, když při předávání auta do servisu sedí v koženým křesílku u designovýho stolečku, než když dřív auto předával u dřevotřískové přepážky z 90. let :)

O prostoru na "čekání" během servisu ani nemluvím, teď tam maj pěkně wifi i zásuvku na elektriku, tak může člověk úřadovat :D

Odkaz ke komentáři

O tom jako žádná...tu modernizaci autosalónu i to jejich sjednocení rozhodně schvaluji. Přesně jak říkáš pusobí to na člověka daleko lepším dojmem. Ten Kunštát je teď prostě sto a jedna. Nemluvě o těch dalších věcech který tady zmiňuješ jako čekací zóna s wifi atp. Holt to možná trochu protřídí prodejce ale tak to možná nebude na škodu..stejně jak tak když toto udělal Hyundai minulý rok... dva salóny v Brně to vzdali a zavřeli...

Prostě palec nahorů... :palec:

post-190-0-18404600-1394192068_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...