Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

2Jim: Tak to mě moc mrzí,že to s domečkem nedopadlo :(

2Raym0n: No proč se tak směju? Pobavily mě tvoje příspěvky a to zejména proto,že jsem při každým bodu snad si říkál " jojo přesně tak". Ty jo, jaká je situace u nás ve firmě teď jo. Vždycky jsme měli škodovky, ale zhruba před dvě roky jsme potřebovali 5 nových aut pro obchoďáky. No hlavně kvůli ekonomické situaci jsme nakonec koupili 5x Hyundai IX 20, 3x 1.4 a 2x 1.6. Všechno jsou to LPG. No první rok dobrý, ale co se s nima děje teď je prostě neuvěřitelný a jsem na ty Hyundaie tak naštvanej,že bych to nejraději všechno vzal a hodlil jim to na hlavu..něco málo připlatil a koupil Škodovky... :( Dneska jsem právě dával nějaký obrázek na FB a rozhořela se tam děsná diskuze. Měli jsme půjčený náhradní vůz a na něm "hyundai nezastavíš" tak jsem poznamenal ,že není ani třeba ho zastavovat když se ani nerozjede...narážka na to, že u dvou aut nám nejde zařadit zpátečka a tudíž když stojíš u rantlu je to docela prekérka.... U všech 5ti aut se nám po 30tkm oloupali "kožené" volanty. No teď ty káry podle volantu vypadají jak kdyby měly najeto 300tkm. No to bude asi velmi kvalitní kůže pokud se to dá teda tak nazvat. Tak to pořád reklamuji a oni to pořád mění...no radost..totéž řadicí páky. To byla jen chyba relativně malá ale hodně naštve...další co se stalo...u jednoho auta po 35tkm hrozný rány od zadní nápravy...no po mnoho laborováních zjistili nečekané,že jsou zadní tlumiče totál na šrot! u auta který má najeto 35tkm?!!! takže po dohadování s servisem, že to těžko mohl zapříčinit uživatel nám to konečně vyměnili na záruku...ostatně na záruku 5let mám taky svůj názor...hezky nabídnout super záruku ale oni to mají hezky spočítaný..donutí tím uživatele jezdit 5let do originál servisu a vytáhnou z něj těžký love...to jsem ale odbočil...Takže zadní tlumiče KO. Pak nám na všech autech postupně okolo 40tkm odchází zadní desky. Zadní?! Kdyby přední tak se taky rozčiluju ale zadní?! No to byl vrchol...ani po x mailech a telefonátech jsem nedocílil toho aby to bylo uznaný. Běžné opotřebení a zaplatili jsme to! Sice to nebyla nějaká nehorázná pálka ale prostě zadní desky ojety ?!!No kde to jsme..na Oktě své mám 67tkm a všechny desky původní! Takže takto s brzdama....jediné co přiznali,že jako se to občas stane,že se na té IX20 ojedou dřív zadní desky..ale to je asi něco kur...špatně ne ? No a nejhorší co máme problém je převodovka na dvou autech. Nejde řadit zpátečka. To ale tak brutálně,že auto nám tady stojí na dvoře čumákama k rantlu. A prostě nastartujete chcete dát zpátečku a nejde..mačkat x krát spojku nepomůže..jediné dát jedničku a trochu auto narazit kolem na rantl a pak dát rychle zpátečku.-..no kde to jsme?!! 3x jsme to reklamovali vždy něco udělali seřídili a pak prd za 1000km zpět závada..teď je to na stole u importéra a pry mi tento týden pošle vyjádřeni. To jsem zvědav..pry Hyundai používá nějaké přední ozubení nebo co a na zpátečce nejsou synchrony tak jde hůř..no když mi to řekl technik tak jsem myslel ,že ho kopnu..co je mi do toho co používá ale musí jít řadit zpátečka ne ? :pest: a né takto...

Takže takové má naše firma trable s značkou Hjodnééééé...konec toto :wallbash: Naštěstí už se pomalu opět vracíme k značce Škoda..ovšem pořád tu máme tady těch 5 krámu..který jsou dva roky starý a mají najeto v v rozmezí 40tkm - 55tkm...

No a rukama nám za tu dobu reklamování samozřejmě prošlo mnoho náhradních vozů... a když jsem je tak různě zkoušel a pak jsem četl ten tvůj článek o tom náhradním voze co jsi měl půjčený tak jsem se jen musel smát a souhlasit...

Navíc mě štve to jejich věčný vychloubání a vytahování se nad škodovkou...Hyundai české auto,co?!!! Možná už jste viděli obyčejný český kombík a bla bla bla...hlavně,že se srovnávají s Octavii ale to mi někdo fakt chce tvrdit,že i30 = Octavia?! Odkud spadli? Ten maličký kufříček co má krátká i30 je k smíchu! A ty jejich interiéry a kvalita zpracování a materiálů?? A to bouchání oken při zavírání noře...a nejvíc mě baví jejich motory. Máme v té IX20 1.6 92kw. Měl jsem skoro pocit,že to musí lítat. Je to auto velikosti Škody Roomster a 92kw. Ty kráso....No sedl jsem do toho a měl jsem pocit,že to má tak 92 koní maximálně! Natož 92kw! Nějak ty motory jsou mrtvý, nebo neudávají správný výkon? Nevím...stejně tak jsem jel s tou i30 s top motorem 99kw....no jako stejný pocit..prostě do 4500 se prostě vůůbec ale vůůbec nic neděje jen to žere..pak to trochu oživne ale na auto který má mít 136koní to rozhodně nevypadá....

Omlouvám se za tak dlouhý spam jistě plný hrubek....ale prostě musel jsem si postěžovat..poslední dobou to řeším pořád a už mě to nebaví.. :(

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno, no nevím nevím s tím lámáním týdne..pro mě je úterý nejhorší den týdne..horší jak pondělí...za to takovej čtvrtek to je luxus..večer posedět na vínku, pivku a pátek se už nějak překlepe a je víkend :-D

Marceli! Už zase začínáš s Vanocema?! To je klasika :-D

Odkaz ke komentáři

Kafe jsem taky moc nepil..ale poslední dobou si velmi rád dám..sice né moc často, stačí 3x do týdne..ale není nad příjemnou chvilkou u kávy ^_^

Měl byc ses to Marci naučit, stejně tak pít pivo :D

Já jdu zrovna dneska na kafíčko s našim hlavním vodafoňákem do Vaňkovky..tak jsem sám zvědav co bude chtít :ph34r:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...