Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

No tak s takovou je to tak na koupi ranche s velkou stodolou :D

Nevím jak je to s koupi garáží v Brně, ale Praha 100 - 300 tisíc není problém a to je pomalu cena novýho auta. Chápu, že při koupi bytu se to ztratí, ale kupovat rovnou 3 místa by bylo na mašlu...

Další otázkou je pak pronájem, ten se v Praze pohybuje kolem 1500 Kč měsíčně tak záleží, jestli to je otázka na 2 roky, nebo na 30 let... to by ses pak v pronájmu 3 garáží po 30 let pěkně prohnul :D

Odkaz ke komentáři

hele jak to tady je s upozorněníma do mailu? koukám že jsem prošvihl pár odpovědí v tématech :(

Na hovno, ale nesmí se to říkat nahlas :P

Za "starýho" fóra to chodilo celkem rozumně, ale jak se to překlopilo na novou verzi, tak starý upozornění přestalo chodit, takže bys musel ručně všechny sledovaný témata najít, odhlásit a znovu přihlásit. Pak to jakš-takš zase chodí, ale stejně nějak pofiderně. Buď přijde denně 20 mailů (ke každýmu příspěvku extra mail), nebo týden nic a pak zjistíš, že je tam 20 nových stran plků :D

Odkaz ke komentáři

Já toho dřív sledoval relativně dost, nějaký odborný témata, pár pokecových topiců v hospodě, pár osobních topiců známých lidí...ale jak to po upgradu přestalo chodit, tak než jsem na to přišel, uteklo mi několik stran a neměl jsem sílu ani chuť to dočítat a chytat kontext.

Takže teď mám taky jen knajpu a zbytek jde mimo mne ;)

Odkaz ke komentáři

Od roku 2002 jsem měl běžný účet v Raiffce (bývalé eBance), a zrušení účtu proběhlo během 5ti minut s paní u stolku. Vrácení karty, zablokovali mi přístup na el. bankovnictví a když jsem den na to poslal 2 Kč na účet, vrátily se jako neexistující účet.

Pěkně, a to jsem myslel, že na to mají 30 dnů :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...