SKAJA Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 To nám to ráno pěkně začíná. Veškerý jističe venku a po nahození nám tu chybí jedna fáze ...To zas něco beztak bouchlo až v elektrárně :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 .... a pod stůl jsi se díval :D , pěkný ráno Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Pěkný, to já se koukám po patře a nějak se nám to tu vylidnilo... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Brý ráno, to já mám teda dneska, ale totální KOPR Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 hlásim se do KOPR jednotky ;) navíc po tom víkendu bych mohl jít rovnou spat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 me kopr rozehnalo kafe a reporty na konci mesice Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Pod stolem nebyla, ale někdo ji prej viděl na náměstí :D ...Každopádně jistič v prdeli, takže příležitostně bude novej. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Pohodové úterý Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Zatím celkem jo, tak kouknu, co máme dnes k obědu. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Doslo mi kafe i zeleny caj... kdyz je hloupa hlava, trpi cele telo Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Tak pověř asistentku, ať sežene :P Ty mají vždycky tajnou zásobu ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Ahojte, dnes jsem..... .......nebudu až do 11.7. v kanceláři. Děkuji, Andrea jak jsem psal, jsem v prde*i :D nemam tu ani asistentku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Se stav, o nás pečuje firma i na dnešní dobu stále dobře a tak ti nabídnu asi tak 50 druhů čajů od zelených, ovocných po černé (pytlíky, sypané, látkové pytlíky) až po cca 20 druhů kafe od kapslových po granule (vše z automatu). Jen to máš trošku z ruky Člověk si sice možná řekne luxus, ale když to máš denně několik let, piješ už víceméně pořád stále to stejný Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Pohodový čtvrtek Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Moc ne ,motá se mně hlava a je mně blbě. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 :asie: vyprostovacek? ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Nějaká akce byla nebo jsi vstal a takhle jsi dopad? Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Právě že nic nebylo, tenhle stav už trvá 3dny a je to důsledek 25denní přítomnosti v zaměstnání. dokonce jsem 2x usnul za volantem,naštěstí bez následků. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Olala, dovolenou na tebe ;) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 já myslím že by to chtělo na 2-3 hodiny jít spravovat ten kotel ve sklepě;) , jak tam není signál a je to buhvikde, že te nebudou moct najít a dát si oraz ;) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 To by chtělo tak na týden na pustý ostrov. Jen tak mimochodem, mám nervy v pr---- a 12 kilo na váze dole za měsíc. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Kila bych chtěl taky (mám od května dole jen 3 kg), ale ten stres a unavenost ee Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 technik: Choď běhat do lesa. kila budou ubývat a ještě si vyčistíš a zrelaxuješ hlavu ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 To já chodím Tour de Prague Neběhám teda, ale dávám si pěkně do noh. Pěkně přes náplavku, svézt se přívozem přes Vltavu na druhý břeh a tááák... Tohle je z úterka Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 a klouby by ti nejradši naliskali protože nemám uplně zdravou páteř, vím co ti řekne ortoped na běhání-kotník, koleno, kyčel, páteř auuuuuuuuuuu na měkký a dobrá obuv minimálně, na tohle je lepší kolo, jenže to už zase přestává být In :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Njn, tihle rádobyodborníci si vždycky něco najdou. A zajímavý je, že všechny ty jejich rady jsou aktuální pár let, než vznikne nová studie a všechno je zase jinak. Asi musí objevit něco novýho, aby nepřestali být důležití :P Ono když člověk celej den sedí u kompu, tak se nesmí divit špatné páteři a bolavým zádům. Já to znám podle sebe, to chce strávit týden na stavbě a sice bolí celej člověk, ale pomůže to. Holt jsme dneska už moc pohodlní a tělo na to není stavěný B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Tak tak, a to není jenom u zdraví ale i u těch kil. Bez pohybu to samo nesleze a stresem to nebude to pravé ořechové Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Stres nebo nervy jsou na hubnutí "fajn", já tak krásně shodil bříško, když jsme řešili nějaký pracovní problémy. Ale nejhorší je, že jakmile se situace uklidní, jsou kila hned zpátky, takže je to jen dočasná záležitost Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Já bych potřeboval nějaký to kilo dolů na delší období, přece jenom je tu léto a chtěl bych se objevit někde u vody a Macháči zrovna nefandím Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky