technikus Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Kdo byste mel cas a chut, budu se Skajou a Lugem tuto sobotu od 17h na strese garazich v Olympii. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Ano, potvrzuji účast Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Skajo, nedal by sis na baru hambáče s hranolkami a nějakým drinkem? :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Ale jo, proč ne...klidně mi sem dva nebo tři pošli :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 To teda nevím, kde ho vidíš :P ..U nás je už týden hnusně Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Paradni streda i ctvrtek: Wake Merkur Pro velký zájem i dnes 14.8. opakujeme akci 1+1, kupte si hodinu a druhou jezdíte zdarma. Platí na 1 hod lístky po celý den. Today 14.8. again special action 1+1, buy one hour and ride second for free. oujeee :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Počasí na vodu teda nic moc :P Jooo, v takové Africe bychom jistě už byli touhle dobou na pláži nebo u bazénu... Dnes je tam prý 32 °C Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Ja byl vcera, lehce mrholilo, nikdo tam nebyl a paradicka, mas proste vyssi naroky ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Já? Kdepak... Jsou tu jiní, co maj vysoký požadavky a když nepřijmou názor druhých si tě smáznou z přátel na FB :D :D :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Takovy lidi na na OC foru... to se mi nezda... :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 to neni o neprijeti jednoho nazoru ale o srackach co posledni dobou (a ne jen podle me) pises, jiste jsi si vsiml ze delsi dobu nereaguju na tvoje posty nikde a tak jsem si rekl proc ti davat moznost to psat ke mne na profil a nenapadl me duvod a proto to dopadlo jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Super vysvětlení k aktuálnímu tématu, když ve firmě dostaneš na služební cestu Oktávku, a všechno v ní je špatně. SAMOZŘEJMĚ, protože všechno proti Touaregu 3.0 ti připadá že nejede a nevím co všechno... a myslím, že semnou v mnoha komentářích souhlasil nejen Dakie , takže na tom asi něco bude B) Každý by byl rád za to co má / dostane, i kdyby to bylo ono Citigo se kterým jsi mě smáznul ;) Navíc děláš, jak kdybych nevím co, pokud vím, tvoje posty a fotky velmi přehlížím, neb na to, že jsi před několika lety dával ruku do ohně za to, že FB nikdy a teď tam spamuješ několikrát do měsíce o chlastačkách a dortících ... Pokud si tak dobře pamatuju, můj poslední komentář na tvém profilu byl na sushi a to byl snad jediný nebo jeden z mála za celý rok 2014, tak jestli ti to připadá hodně, každý máme asi trochu jiný pohled na onu množinu :P === Tal trochu popojedem, dobrou chuť ke čtvrtečnímu obědu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 probud se, jsem to nikde nesrovnaval s turkem jen Dakie, rociluje me ze auto jako je octavka prodaji v tak zmrsene verzi. To a jak pouzivam FB je moje vec, nazor zda ho pouzit nebo ne se muze vyvyjet a proc myslis ze ho nepouzivam pod svym jmenem ? (recnicka otazka takze se prosim nenamahej odpovidat). Tvymi prispevky za posledni dobu jsem nemyslel jen tvoje posty na FB (tvem) a pripadne na mem profilu ale i to jak se projevujes zde. Odstraneni pratelstvi resi oboje (na FB), neupozornuje me to na tvoje prispevky a tebe na moje tim padem budeme mit oba klid. Proste jsem naozrovove daleko, moc daleko od toho abych te pochopil a touzil cist co pises pripadne na to reagovat. Myslim ze neni nic spatnyho mit kolem sebe lidi ktere ti vyhovuji z ruznych pohledu a ostatni ktere proste nechapes a kolikrat si nedovedes ani predstavit ze bys neco takoveho vypustil proste cist nechces. Konec pratelstvi na FB neni konec sveta, kdyz budes nekdy neco potrebovat a budu moct pomuzu ale jak jsem napsal vyse nemam zajem te cist pravidelne. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Kuci nechte toho,vždyť jsme tady tak krátce aproč si to ještě znepříjemňovat blbýma hádkama. Zdarec Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 QQ byl dnes vracen (odtah 19.7.) a v papirech stoji vymena jednotky ABS, to jsem zvedav jak dlouho auto vydrzi... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 No teda, tady to dnes žije ...Úplně jako za starých časů B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Copak, pujdeme po veceri na vecerni Chiky chiky time? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Dobré ráno, všem poklidný a pohodový páteční den Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Tobě též,dnes poránu se tu nějak ochladilo(K---a pěkná kosa!) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 Tak minisraz je za námi, časem dá třeba technik i nějakou fotečku :) Rád jsem viděl Luga po dlouhé době ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 16, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 Taky vám kluci díky, tu je menší ochutnávka. Myslím, že nyní jsme již velmi dobře vybaveni na cestu, otázka kam se vydat nyní... Až se z toho Transformera stane tohle, bude to luxusní na Safari v Keni Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 16, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 :jelen: no som zvedavý kedy to preveríme Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 16, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 No já to vidím brzy, 13 dní dovolené mluví za své tedy září / říjen 2014 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 Copak kdy, ale horší je kde :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky