Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

to neni o neprijeti jednoho nazoru ale o srackach co posledni dobou (a ne jen podle me) pises, jiste jsi si vsiml ze delsi dobu nereaguju na tvoje posty nikde a tak jsem si rekl proc ti davat moznost to psat ke mne na profil a nenapadl me duvod a proto to dopadlo jak to dopadlo.

Odkaz ke komentáři

Super vysvětlení k aktuálnímu tématu, když ve firmě dostaneš na služební cestu Oktávku, a všechno v ní je špatně. SAMOZŘEJMĚ, protože všechno proti Touaregu 3.0 ti připadá že nejede a nevím co všechno... a myslím, že semnou v mnoha komentářích souhlasil nejen Dakie , takže na tom asi něco bude B)

Každý by byl rád za to co má / dostane, i kdyby to bylo ono Citigo se kterým jsi mě smáznul ;)

Navíc děláš, jak kdybych nevím co, pokud vím, tvoje posty a fotky velmi přehlížím, neb na to, že jsi před několika lety dával ruku do ohně za to, že FB nikdy a teď tam spamuješ několikrát do měsíce o chlastačkách a dortících ... Pokud si tak dobře pamatuju, můj poslední komentář na tvém profilu byl na sushi a to byl snad jediný nebo jeden z mála za celý rok 2014, tak jestli ti to připadá hodně, každý máme asi trochu jiný pohled na onu množinu :P

===

Tal trochu popojedem,

dobrou chuť ke čtvrtečnímu obědu :palec:

Odkaz ke komentáři

probud se, jsem to nikde nesrovnaval s turkem jen Dakie, rociluje me ze auto jako je octavka prodaji v tak zmrsene verzi.

To a jak pouzivam FB je moje vec, nazor zda ho pouzit nebo ne se muze vyvyjet a proc myslis ze ho nepouzivam pod svym jmenem ? (recnicka otazka takze se prosim nenamahej odpovidat).

Tvymi prispevky za posledni dobu jsem nemyslel jen tvoje posty na FB (tvem) a pripadne na mem profilu ale i to jak se projevujes zde. Odstraneni pratelstvi resi oboje (na FB), neupozornuje me to na tvoje prispevky a tebe na moje tim padem budeme mit oba klid. Proste jsem naozrovove daleko, moc daleko od toho abych te pochopil a touzil cist co pises pripadne na to reagovat.

Myslim ze neni nic spatnyho mit kolem sebe lidi ktere ti vyhovuji z ruznych pohledu a ostatni ktere proste nechapes a kolikrat si nedovedes ani predstavit ze bys neco takoveho vypustil proste cist nechces. Konec pratelstvi na FB neni konec sveta, kdyz budes nekdy neco potrebovat a budu moct pomuzu ale jak jsem napsal vyse nemam zajem te cist pravidelne.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...