SKAJA Odesláno Říjen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Hlavně tohle nejsou pokuty za přestupky řidiče (tam by to bylo i s body), ale de facto správní poplatek provozovatele vozidla (správní delikt). Tam se neřeší, kdo to řídil, tudíž se ani neudělují body, ale pouze se platí za to, že se tím správní orgán nebude dále zabývat a správní řízení o přestupku se tak ani nespustí. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Tak, tak. Pokuta sice zabolí, ale dá se na ni autem často vydělat. Když Tě vybodují, tak je část lidí bez práce ;-) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Jo, tak s tím souhlasím ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Zdravim. Panove, nevite, za kolik mam do bazaru dat 4-5mm pneu Nordica 195/65 R15? At to neprestrelim a dlouho se mi to doma nevali. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Jsou-li to zimní, musí mít minimální vzorek 4mm. Samozřejmě se je dá někde vydriftovat, nebo dojet v létě... Tak jestli se nevyplatí je ještě tuto zimu dojet? Inzeráty se vcelku liší... ZDE nebo ZDE (mají více mm ale je to 185) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Takže v podstatě záležitost na jednu zimu. No osobně bych dal tak dvě kila za gumu, možná 250 Kč ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 OK, litr za sadu zni celkem ferove. A ano, jsou to zimaky. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Docela mě zarazila cena nové 16" zimní sady Bridgestone na plechových discích od Nissanu Nevím teda, jak moc cenu ovlivňují ty aktivní snímače tlaku TPMS na každém kole, ale cena byla na mašlu... EDIT: Tak se koukám, že to Nissan v kompletním balíku má ještě docela levný. Tohle jsem si naklikal jen pneu a snímače, cena ALU na druhém obrázku... a to tam není cena za obutí, vyvážení a za inicializaci snímačů. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 No origo TPMS stojí cca 2k za kus, což je docela pálka (to je teda cena u Jeepu, ale beztak to bude všude stejný). Neorigo se daj sehnat za cca 900Kč, což se jakš takš dá (bez DPH je to nějakých 750Kč). ...Kolik má Nissan cenu těch kompletů?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 4x 16" pneu Bridgestone 4x plech. disk 16" 4x poklice (ať žije Globus, žádný origo Nissan) 4x snímač tlaku TPMS a to vše obuté, vyvážené a vč. seřízení snímačů za 22490 Kč V Autokelly mají jeden snímač za necelých 1200 Kč (VDO tedy asi originál), i tak je to pálka... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Já beru snímače tady http://www.racing-line.cz/ , levnější jsem nikde neviděl. Konkrétně moje Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Tam je pro QQ ani nemají v nabídce, ale i tak je na Primeru podobná cena jako na QQ v Autokelly (1200 - 1300 Kč) Jakou by to mělo mít výdrž, když člověk bude prohazovat celé sady letní / zimní? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Jako ty snímače?? ...No na jeepforu borci psali, že to mají třeba 6-8 let a pořád to funguje, takže když se to neposere, tak by to něco vydržet mohlo. Se docela divím, že to ty baterky vydrží krmit tak dlouho. Na tom racing-line píšou životnost min 5 let při 20 hod jízdy denně. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Tak to zní slušně, tak uvidíme... přece jenom věřím, že dřív to bylo kvalitnější, teď to bude tak trochu ošolichaný, aby to vydrželo pár let a bylo. To pak stačí koupit jen nějaká baterka do toho, nebo se mění celý snímač? Respektive asi podle toho, jestli odešla jen baterka, nebo je snímač vadný co? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Netuším, jestli se dají ty baterky měnit, ale docela pochybuju. Standardní řešení IMHO bude komplet výměna senzoru. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Nektery dily mi fakt prijdou uplne na palici naceneny... viz servo topeni u koncernovych vozu... 3k za kus... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 JIM: clovek jde kolem a ty jsi se promenil v blondynu :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Jim tam na nás nalíčil past Na mě už to taky zkoušel, ať za ní zajdu ... že prej je skoro stejně šikovná :jelen: Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 dobru noc Masakr, v říjnu se nahej koupat...tomu se říká blázen ja som sa kúpal minulý týždeň vonku v termálne s výhľadom na Tatry, vonku asi 4-5C a pohoda, vo vode tak 34 :) A co nějaká akce v Praze?? ...Nebudou nějaký ty vánoční trhy, že bychom vyrazili do víru velkoměsta?? no môžeme ale víkendy do Vianoc sú nabité, Marcel sa nejak dlho zberá do Kozičky Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Prej dlho zberá ... V Brně jsem 13.-17.11. a potom 12.-28.12., kdykoliv mimo mohu :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Zdravíme z hotelu Port. Jeep academy máme za sebou, možná bude i videjko a nějaká fotečka, aby měl Ondra inspiraci na příští týden ;) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 a co zase rychlovku na Avii? dnesk po 18? možná tam někdo ze SEATu, ale to vám neva přece :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 29. března 2013: Tak mi dneska došel od finančáku výměr z daňové kontroly roku 2010 a 2011. Za dva drobné nedostatky z roku 2010, kdy jsem se stal plátcem DPH a žádal o vrácení DPH z dříve nakoupeného majetku, mi bylo dopočítáno penále v celkové výši 141 Kč.No, když vezmu, že kontrola probíhala cca půl roku, tak jsem se Kalouskovi asi moc nevyplatil Po roce a půl: Před pár dny mi přišla z FÚ SMS s tím, že mám přeplatek na DPFO ve výši 141 Kč. Dneska jsem tam byl, paní mi vypsala žádost o vrácení přeplatku a během pár dnů mi to dorazí na účet. Tak nakonec mi vrátí i to málo, co jsem jim dal, jelikož penále do 200 Kč se neřeší a vůbec mi to neměli vyměřovat :D Ale přišli na to celkem rychle... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Vypadá to zase na středeční avii kol 1830 , nepřidáte se někdo? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Ta fábka vypadá dobře :-) P.S. Už jdou objednávat kalendáře. Nechystáte se někdo do Prahy? Případně nevíte o Vittovi, že by jel kolem Brna? :-) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Luxus Povedla se, už se těším, až bude zase všem nakládat na RZ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Tady ji máte z reálného světa Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Ta zeleno-bílá kombinace je úžasná. Navíc je to parádně jedovatej odstín zelené, na těch kolech to působí masakrózně Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky