technikus Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Něco to do sebe fakt má, to se musí nechat Link to comment
Karlos_Brno Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Add k posezení na Cola transport v listopadu: i chevrolet nadšenci umí zajímavě tunit :P ;) A ještě detail motoru: Link to comment
Jim Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Hoši po dnešních 2x málem zkráceným čumačku, kdo má jakou a odkud kameru v autě? Link to comment
technikus Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Někde jsem viděl na foru i celé vlákno ... Link to comment
SKAJA Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 Dneska je to luxusní klouzačka ...Hned z garáže jsem se s nohou na brzdě vyklouzal přímo na silnici bez jakékoliv šance zastavit a při vystupování z auta se mi samozřejmě rozjely nohy...naštěstí jsem zůstal viset na dveřích a neflákl sebou o zem Link to comment
technikus Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Hezky pěkně, ledovka udeřila jo? No je blbý, že na ledě ani čtyřkolka nemá mnoho šance Zase pořád víc jak běžná dvoukolka, že se pořád může chytnou nějaké ze 4 kol. Link to comment
SKAJA Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 Nejhorší je brzdění, tam si člověk nepomůže, ani kdyby měl osmikolu. Prostě kola stojí auto jede. Jediný řešení jsou hrotovaný gumy, ale s tím zas člověk nemůže jezdit po suché silnici, které je u nás nejvíc, takže to není řešení. Link to comment
Jack_Reacher Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Mě by dneska měli montovat krov ... to moc nevidim stim, jak je na všem několik mm vrstvicka ledu ... takže mám hrubou jak ledové království ... super Link to comment
technikus Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Tý brďo... Nejvážnější nehoda se stala u Syrovic na Brněnsku. Koukám, že to tam na jihu máte dneska nějaký veselý. Link to comment
SKAJA Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 Jo, to máme. Už se těším na cestu domů Link to comment
raym0n Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Vitejte v dnes v Brne... v prosinci uderila zima, za chvilku budou zaskoceni i silnicari... klasika :D https://www.youtube.com/watch?v=JgFnIsSnZeg Link to comment
technikus Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Nej jsou ty hlasky z toho videa...uz zacalo mrholet i ve velkomeste tak uvidime, co z toho bude do rana Link to comment
SKAJA Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 Jo, u nás to byl taky pěknej hukot. Beetlovi zamrzlo bezrámový okno, ale Polárka obalené ledem vypadala neskutečně sexy Link to comment
technikus Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Polarce to slusi, navic je na to asi dle edice poradne pripravena a ma jiste jeste velky rezervy. To takovej Beetle musi byt dost v pasti, kdyz je zamrzlej a potrebujes, aby pro otevreni dveri zajelo sklo dveri mirne dolu...to je tak na strzeny motorky, hnes-li s tim vubec Link to comment
technikus Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Je drsny sledovat idnes jak pribyvaj mista, mesta a casti, co jsou totalne odriznuty od sveta...v Brne uz vymysli krizovy plan na zitrek, v Praze uz ted nahradili 7 tramvajivych spoju autobusy...to nam ten prosinec pekne zacina, a to jeste nenasnezil ani centimetr... Link to comment
SKAJA Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 Večer u nás začal konečně padat poctivej sníh, tak jsem doufal, že ráno bude aspoň dvacet cenťáků a ono nic :( Rok co rok jsou ty zimy víc na prt. Už ani na tu zimu není spolehnutí :D Link to comment
technikus Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 No to Praha ráno do ulic nevyslala ani jednu tramvaj a tak jezdí jen metro a měla by za tramvaje náhr. doprava + běžný autobusy. Já v Karlíně na žádný autobus náhr. dopravy nenarazil, takže jsem si dal procházku. ...auta zasněžený, chodník bez ledovky a sněhové pokrývky, dráty, stromy apod. totálně zmrzlý rampouchy Link to comment
SKAJA Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 Měl jsi zůstat doma, že se nemůžeš dostat do práce B) Link to comment
technikus Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 To by moc neprošlo, že já sám po Praze bych nedošel, a kolegové co jsou z Ústí a Brandýsa tu už jsou :D Link to comment
Ofeig Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Tak já už hlásím příchod do práce. Trolejáky nejezdí vůbec, takže náhradní doprava jezdil jednou za 4 spoje :-) Ale naštěstí jsem vyrazil v předstihu, tak mi to docela vyšlo. Link to comment
technikus Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 ...a to ještě nepřišla sněhová kalamita... pěkný Link to comment
raym0n Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Nokiany zatim jako nuz maslem!!! Link to comment
technikus Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Tak co, koho dnes odnese čert do Pekla? Link to comment
SKAJA Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 Já jedu do pekla dobrovolně Link to comment
Ol@f Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 jj dneska to bude peklo na vic mistech Link to comment
technikus Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Luxus Skajo Hlasitě závidím Link to comment
Ororo Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Ty jo dvanáct dní tady nikdo nebyl.To to můžem zrovna zavřít,nebo udělat aspoň sanitární čtrnáctiden. Link to comment
SKAJA Posted December 17, 2014 Author Share Posted December 17, 2014 Takovej tady byl klid a najednou zájezd turistů :D Link to comment
Jim Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 jo nějak to upadá, když to je hrozný, se všichni před koncem roku zbláznili, každej sice jinak, ale je to masakr :D Link to comment
Recommended Posts