Jump to content

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Recommended Posts

Už v pátek dopo jsem si dal kolečko v Olympii a utratil něco málo za oblečení :D Teď už hledám jen nějaký kecky na zimu.

Kde že bylo teplo?! Od čtvrtka odpo byla v Brně děsná kosa, respektive tomu napomohl vítr... a to v Praze bylo nádherně. Stejně tak včera, v Brně kosa a o několik hodin později v Praze mnohem tepleji.

Tak vánoční jistě budou, ale až cca za měsíc (více ZDE a ZDE). A koukám, že v Brně je to od konce listopadu velmi podobně.

Ale od 12.12. do 28.12. budu v Brně, poctivě vybírat poslední dny nachroustané dovolené (letos přísný zákaz přenesení byť jediného dne do dalšího roku). Takže se budu flákat v Brně i konec tohoto týdne, pár dní v listopadu (okolo 17.11.) a ten prosinec.

V pátek jsem byl na návštěvě u Doktorky a namíchala mi nějaký lektvar :jager: :asie: :lool: a pak jsem si jel zaházet koulema na bowling.

Gurmánský večer :rolleyes:

post-229-0-52009200-1414417704_thumb.jpg

...a docela za nekřesťanský prachy... Není to zrovna málo, sám tam člověk nepůjde, a pár za to zaplatí 7 tisíc Kč. Na FB už mají okolo 50 rezervací, to je těžká rejžovačka.

I když teda nejde o žádnej řízek s bramborama :D

post-229-0-19084100-1414417674_thumb.jpg

Když byl někde v tom Tišnově nebo kde jsi byl s Dádou, tak ta hospoda vařila podle normálního meníčka / běžné ceny, nebo měli díky němu nějaký spešl menu o více chodech / dražší?

Já tam nebyl, byl tam jen Dalibor. Ale jinak maj / měli klasický vesnický menička, žádný vícechodový obřady. To by ti tady u nás ve vidlákově nezaplatil a ani neocenil. ...Ono i já jsem asi buran, ale polovina z toho menu, co jsi sem hodil mi přijde jako hnus fialovej velebnosti a nedal bych to do pusy ani zadarmo :D Nevím, no. Kdybych chtěl takový prachy uvalit za gurmánský zážitek, asi bych volil jinou akci, možná i někde jinde. Takový víkendový výlet třeba do Londýna :beer:

A jde se hrát... PC zobrazuje na obrazovce "matrix" někdy ve Windows (85%), někdy už i při bootování (15%).

Grafika koupena - nepomohlo.

Odpojena DVD mechanika, přední USB panel s audio konektory - nepomohlo.

Vyndány 2 RAM ze 3 - testuje se.

Pak už leda deska / procesor / zdroj...

post-229-0-83342600-1414663289_thumb.jpg

post-229-0-55886900-1414651549_thumb.jpgpost-229-0-95166400-1414651554_thumb.jpg

Jinak pro zajímavost, Qashqai byl během posledního měsíce 2x změřen, po cca měsíci to došlo z Prahy, na Magistrále naměřeno 63 kmh po toleranci - 600 Kč, cca před 10 dny v Pohořelicích ulice Vídeňská 61kmh - 500 Kč. Obojí bez bodů, a to se vcelku vyplatí. Zaprvé mě zaujala rychlost vyřízení, za druhé vcelku směšné částky a ještě k tomu bez bodů, ono se něco změnilo?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...