raym0n Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Tak panove, kdopak dneska nevymekl a busi v robote? Link to comment
Jim Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 já, začinal jsem 4:30, ještě jsem nepřešel na zimní čas ;) takže papirová válka hotová, hurá na nabídky klientů a v poledne na schůzky (za odměnu :D) Link to comment
technikus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Dnes a ve středu do oběda a pak přelet na jih Link to comment
raym0n Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Sakra, co to je... v sobotu koupacka na Novych mlynech a dneska je mi v praci zima?! Na jihu se setri, vubec sem nejezdi :D Link to comment
Jim Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 naopak at sem dojede utratit pražský kč ne? :D Link to comment
technikus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Už v pátek dopo jsem si dal kolečko v Olympii a utratil něco málo za oblečení :D Teď už hledám jen nějaký kecky na zimu. Kde že bylo teplo?! Od čtvrtka odpo byla v Brně děsná kosa, respektive tomu napomohl vítr... a to v Praze bylo nádherně. Stejně tak včera, v Brně kosa a o několik hodin později v Praze mnohem tepleji. Link to comment
SKAJA Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Jo, taky sedím v práci...ale zatím je relativně klid, tak snad to vydrží :) Link to comment
raym0n Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Nerikal jsem, ze bylo kdo vi jak, ale v sobotu byla super akce - Markarak na vode. Zima nam nebyla :) Link to comment
technikus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 To jezdíš na Borata? Já plánuji tak maximálně Laa a ty jejich termály, ale do vody bych rozhodně už nevlezl... Link to comment
raym0n Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Mela 7°C, dalo se to tak dve kola, pak uz se nahodil 5mm neopren ;) Link to comment
technikus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Tomu se říká otužilec ;) Co nemá nad 20°, tam nevlezu... Link to comment
raym0n Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Jako v Laa v tom venkovnim slanym je lip, o tom se hadat nebudu... :D Link to comment
technikus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Jinak teď v Praze 5° a pocitová 3°, v Brně 4° a pocitová 0° Do toho Laa se právě zamýšlím otočit někdy ke konci týdne. Pořádně se očvachtat a odpočinout si. Link to comment
SKAJA Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Masakr, v říjnu se nahej koupat...tomu se říká blázen Link to comment
SKAJA Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Tý jo, těžká nuda ...Chtělo by to podniknout nějakou akci :asie: Link to comment
technikus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 To každopádně... dneska do 17:00 tu padnu asi za vlast. Link to comment
SKAJA Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 A co nějaká akce v Praze?? ...Nebudou nějaký ty vánoční trhy, že bychom vyrazili do víru velkoměsta?? Link to comment
technikus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Tak vánoční jistě budou, ale až cca za měsíc (více ZDE a ZDE). A koukám, že v Brně je to od konce listopadu velmi podobně. Ale od 12.12. do 28.12. budu v Brně, poctivě vybírat poslední dny nachroustané dovolené (letos přísný zákaz přenesení byť jediného dne do dalšího roku). Takže se budu flákat v Brně i konec tohoto týdne, pár dní v listopadu (okolo 17.11.) a ten prosinec. V pátek jsem byl na návštěvě u Doktorky a namíchala mi nějaký lektvar :asie: :lool: a pak jsem si jel zaházet koulema na bowling. Gurmánský večer Link to comment
SKAJA Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Poslouchat ty jeho kecy a ještě za to platit...po tom snad ani netoužím Link to comment
technikus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 ...a docela za nekřesťanský prachy... Není to zrovna málo, sám tam člověk nepůjde, a pár za to zaplatí 7 tisíc Kč. Na FB už mají okolo 50 rezervací, to je těžká rejžovačka. I když teda nejde o žádnej řízek s bramborama :D Když byl někde v tom Tišnově nebo kde jsi byl s Dádou, tak ta hospoda vařila podle normálního meníčka / běžné ceny, nebo měli díky němu nějaký spešl menu o více chodech / dražší? Link to comment
SKAJA Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Já tam nebyl, byl tam jen Dalibor. Ale jinak maj / měli klasický vesnický menička, žádný vícechodový obřady. To by ti tady u nás ve vidlákově nezaplatil a ani neocenil. ...Ono i já jsem asi buran, ale polovina z toho menu, co jsi sem hodil mi přijde jako hnus fialovej velebnosti a nedal bych to do pusy ani zadarmo :D Nevím, no. Kdybych chtěl takový prachy uvalit za gurmánský zážitek, asi bych volil jinou akci, možná i někde jinde. Takový víkendový výlet třeba do Londýna Link to comment
technikus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Londyn bych taky bral :) Link to comment
technikus Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Dobré ráno, opět a zas v práci. Dnes naštěstí jen do oběda a pak přelet na jih. Link to comment
SKAJA Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 Tak to máš celkem fajn ;) Link to comment
technikus Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Zlaty Pardubice, 9° a slunicko, v Praze potazmo uz Brne hnus velebnosti. Ale je fakt ze v patek bylo hur, dneska aspon nefouka jak na vetrny hurce. Link to comment
SKAJA Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 Jo jo, v Pardubicích bývalo vždycky fajn (bez ohledu na počasí) B) Link to comment
technikus Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 A jde se hrát... PC zobrazuje na obrazovce "matrix" někdy ve Windows (85%), někdy už i při bootování (15%). Grafika koupena - nepomohlo. Odpojena DVD mechanika, přední USB panel s audio konektory - nepomohlo. Vyndány 2 RAM ze 3 - testuje se. Pak už leda deska / procesor / zdroj... Jinak pro zajímavost, Qashqai byl během posledního měsíce 2x změřen, po cca měsíci to došlo z Prahy, na Magistrále naměřeno 63 kmh po toleranci - 600 Kč, cca před 10 dny v Pohořelicích ulice Vídeňská 61kmh - 500 Kč. Obojí bez bodů, a to se vcelku vyplatí. Zaprvé mě zaujala rychlost vyřízení, za druhé vcelku směšné částky a ještě k tomu bez bodů, ono se něco změnilo? Link to comment
Ofeig Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Změnilo se to, že tyhle nízký překročení jsou bez bodů :-) A výše pokuty? Uváděná je ta nejvyšší (pro vyděšení lidí). Link to comment
technikus Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Tak to potom jo, diky za osvetu. Samozrejme ze ani tak 2 cerveny dopisy na poste nepotesi, ale tak bez bodu se to vcelku da. Navic je to 1:1, jedno ridila mamka z prace a druhy tatka pri ceste na letiste :D Link to comment
Recommended Posts