Přejít na obsah

Díra ve zrychlení

Doporučené příspěvky

Dneska se stala taková věc. Jel jsem asi 5 minut v kuse 90km/h pak jsem brzdil dával 4ku a když jsem se zase rozjížděl na 4ku tak mi otáčky vylétly od 2tis na skoro 2500, pak se zastavily, chvilku nic a pak mi auto zase začalo zrychlovat. Můj první dojem byl, že mi normálně proklouzla spojka, protože bych to přirovnal jakoby mi auto na ledu začalo hrabat a zaplo se ASR. Tak podobně se to auto chovalo. Jenže spojka na rozjezdech vůbec problémy nedělá, je úplně v pohodě, takže ta to snad nebude? Začal jsem to pozorovat a motor to udělá vždy, když jedu delší dobu kolem 2000 otáček a pak přidám. Nejvíce znatelné to je na 4ku. Celá tahle záležitost přitom trvá ale třeba jenom 3 vteřiny. Auto mi do nouzáku nikdy nespadlo, tak pořád nevím co by to mohlo být :/

Pokusil jsem se natočit video té závady.. Lepší kvalitu se mi nepodařilo a ani zvuk není, ale je to zřetelně vidět co to dělá za kraviny.. Podotýkám že na konci videa když jsem přidal plyn mám celou dobu nohu až na podlaze a ono to udělá toto.

http://www.youtube.c...h?v=a8sU8vqB0NE

Diagnostika vůbec nic, žádné chyby..

Edit:
Dělá mi to to, že když jedu stálou rychlostí a pak dám plyn na podlahu tak to vystřelí jako z praku, pak se to zastaví na cca 2500 otáčkách a ačkoliv mám stále plnej plyn tak auto drží cca 2-3 vteřiny stejné otáčky a po těch 3 vteřinách začne zrychlovat dál. Já nevím jak jinak to už popsat :D Je to dobře vidět v tom videu... Od 28. vteřiny toho videa mám až do konce plyn až na podlaze.. v 31. vteřině je vidět jak ty otáčky stagnují a v 33. vteřině zase začne auto zrychlovat... Líp už to nevysvětlím..

Byl bych moc rád kdyby mi někdo poradil co s tím :( Díky.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
Guest Jakub44

Váhu vyzkouším, až budu doma prohodit za váhu z táty octávky. Na hadičky jsem koukal a vypadaly v pohodě. Divné je, že kdyby to byla váha nehlásilo by to ve vagu chybu? Protože to píše 0 závad..

Ahoj! Přesně to samé to začlo dělat i mě. Mám octu 2001 1.9tdi 66kw AGR... Jede, jede .. a při záběru kolem těch 2500ot to jak kdyby vynechá, nebo proklouzne .. pak zas jede jak drak .. podotýkám, že mám necelý měsíc nové turbo. Měněno asi před 1000km ... Jak si to vyřešil? Kde byl problém? Předem dík!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...