toshi Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Vedel by mi niekto poradit preco mi nechce auto nastartovat?Ked prvy krat otocim klucikom tak nenastartuje,chvilku pockam a pri druhom otoceni klucikom naskoci motor ale len do vtedy kym kluc nepustim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 to vypadá na k.o. elektrický části spínací skřínky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 nic ku stastiu mi nechyba .To musim zohnat novu spinacku.A musi sa potom po namontovani este nieco spravit?Myslim ci sa to musi hodit do pal.pocitaca cez VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 mění se jen ta elektrická část a nic se počítačem přizpůsobovat nemusí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Tak ze servis :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 V servise mi povedali ze to robi imibilizer,ze musi sa to preprogramovat.Som zvedavy na tu cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Nakoniec sa cez VAG zistilo ze to robi snimac klukoveho hriadela.Preto nechcelo nastartovat a vsetky 4 zhavice su K.O.Uz sa tesim na tu cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.