Přejít na obsah

Moje bílá slečna

Doporučené příspěvky

Začínají se mi čím dál víc hnusit ty šedivé potahy na sedačkách, nechce se mi schánět jiné komplet sedačky. Tady na foru sem viděl na pár autech různý fakt pěkný potahy, nemá někdo z vás zkušenost s nějakou kvalitní firmou která je vyrábí?

uplne nejlepsi firma je MAD maji teda trosku drazsi ale jsou delane na miru

Odkaz ke komentáři

Jaké máte zkušenosti při výměně oleje, vypouštíte ho klasicky přes vypoušták a nebo ho čerpáte ven čerpadlem. Uvažujeme s otcem jestli ho nekoupíme, ale nevim co z toho je lepší. Určitě obojí má spoje plusy, ale i mínusy. Proto by mne zajímaly vaše zkušenosti.

uplne nejlepsi firma je MAD maji teda trosku drazsi ale jsou delane na miru

Tak potahy dělají naprosto luxusní, ale za tu cenu si radši seženu pořádný sedačky. Děkuju tě moc za ochotu.

Odkaz ke komentáři

Také uvažuji, že si koupím odsávačku oleje. Zatím jsem přikloněn k ruční, na tu 12V jsem zatím noc dobré reference nenašel. Váhám. Jedu LL, takže mezi výměnu si dělám sám a další v servisu.

Tak olej si měním sám. Vyměnit to není těžké. Když potom člověk dělá za rok pět aut z rodiny, tak už to je znát. Reference sem na ní zatím žádné nehledal. Zajímalo by mě jestli vytáhne i ty drobné usazeniny co sou na dně vany a tak, aby to tam nezůstávalo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...