Přejít na obsah

Moje bílá slečna

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Dnes konečně nasazeny všechny lišty. Pouze se mi nepodařilo nasadit tak jak má bejt lišta osvětlení spz s tim přiblblym těsněním. Prostě to nechce sedět. Tak je tam zatím bez toho. Jinak si myslim že auto ted vypadá mnohem lépe. Akorát bych rád slyšel Váš názor na to, že až budu stříkat přední i zadní nárazník tak jestli mam stříknout do laku i ty spodní díly nárazníku, nebo je nechat černý? Nedovedu si představit jestli to bude vypadat dobře

post-20936-0-07532000-1397761527_thumb.jpg

post-20936-0-93525500-1397761541_thumb.jpg

post-20936-0-37306000-1397761555_thumb.jpg

post-20936-0-18277900-1397761571_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

hezky to prokouklo, vídám v okolí jednu bílou která má předek bílý s tím spodkem a vypadá to elegantně, takže být tebou to vemu taky :D a k té zadní liště: musíš obrousit celou lištu zevnitř, jsou tam takové zoubky, tak ty musí jít pryč a nahoře je taková lišta, tak to taky pryč, pak tam ta guma vleze, sám jsem to tak dělal, jen ještě nemám lištu na autě protože musím zalakovat rez

Odkaz ke komentáři

no kouknu na to ještě zejtra na 2008 mi to sedlo v pohodě, nemusel sem jí nijak upravovat, tak sem myslel že tady to půjde taky v poho. No tak nevim jestli stříknout nebo ne :wacko: možná to necham černý a uvidím jak to bude vypadat. Taky jestli mi zbyde barva, ještě chci stříknout kliky..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No hele mam docela dylema. Nedovedu si pořádně představit jak by to vypadalo, jestli by to nebylo moc jednolitý. Tudle v Plzni proti mě projela jedna bílá octa a ta to měla komplet do bíla. V tej rychlosti sem si to moc neprohlídl. Tak nevim, spíš by mne zajímali názory jiných lidí, moc se tady nikdo nevyjádřil :unsure:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...