Guest 12bazant Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 zdravim chcel by som vymenit sedadla v mojej octavii 1 kombi 4x4 za neake ine lebo mi nejde vyhrievanie bolo mi povedane ze je zly podsedak alebo nieco take tak chcem sa spytat ci by mi pasovali napriklad z golfa 4 alebo wv bora ma niekto skusenosti dakujem za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 nevim jestli z bory, ale z golfa 4 urcite ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 z bory do O1 taky pasujou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 A co jenom vyměnit vyhřejvací dečku v sedáku?! :) Jinak by tam šly ještě seaťácký sedačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest 12bazant Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 diky moc za odpovede A co jenom vyměnit vyhřejvací dečku v sedáku?! :) Jinak by tam šly ještě seaťácký sedačky. no tak to neviem ako sa to robi a kde to zozeniem a aj ta sedacka mo uz zpocitane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Má nějaké koncernové auto dobré anatomické sedačky do RS? Jelikož ty origo kožené se mi zdají uplně nanic, každého z nich bolí záda. I ve feldě jsou v tomto lepší mi příjde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Tak to je otázka... mě konkrétně by se líbily textilní třeba z leona topsport. Ale posez bude ve všech +- stejnej... pokud to nebudou recara třebas. :) Pokud máš ale lepší pocit ze sedadel z feldy, pak bych řekl že bude něco špatně s těma tvejma konkrétníma sedačkama... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bembas Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Mám v OI sedačky z GIV a jsou oproti sedačkám z OI o něco užší a tvrdší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 MiraPros - RS mě příjdou hodně tvrdé na dlouhé cesty a nic moc tvarované, u feldy teda možná ještě hůř ale jsou trochu mekčí aspon :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Mohu potvrdit. Na dlouhé cesty hrůza, pak už ani nevim, jak si mam sednout. Ale O2 mi přijde ještě horší. Co sem měl před lety feldu, tak tam se sedělo dobře, ale stejně auto jako celek hrozný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.