Přejít na obsah

Frostova oldschool bejby

Doporučené příspěvky

Já chtěl puvodně protáhnout pásky až do blinkrů pěkně do kulata, ale asi bych ty blinkry zničil. Mělo to být tak že bych svítil pouze těmi pásky které by byly až v blinkrech a při blikání blinkru by se použily ty pásky v blinkrech a střídaly se bílá / oranžová. :palec:

Audina to má tak že ty denní trošičku pohasnou.

Odkaz ke komentáři

Mě se tam nechtěla natáhnout ta koženka originalní co je na té řadičce. Na ten původní rámeček z O1.

Takže jsem zkrátil tu tyč co je pro řadící páku - řazení je teď mnohem rychlejší. A ta kůže už se na originál rámeček dostane.

Do rámečku jsem si pak udělal vrtákem dirky a tu kůži jsem prošil k rámečku :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jsme dnes byli na VAGu. Ten zahlásil "Chyba řídící jednotky". Váha vzduchu je prý ok, stejně tak tlak na turbu - takže se bude hledat díra v trubkách ...

A nová trubka navařená za katem (jako u všech dieselů - byla upálená), za 500,- dobrý.

Asi jsem našel solidní bazar v Olomouci, uvidíme ještě nadále.

Od dneška jsme na letňácích :pest:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak byl menší ťuk a je po pěkných světlech homemade devil eyes

post-183-1303393213_thumb.jpg

post-183-1303393228_thumb.jpg

A tak se pracuje na RS faceliftu

post-183-1303393313_thumb.jpg

post-183-1303393318_thumb.jpg

post-183-1303393322_thumb.jpg

Vypychováky jsem k dispozici neměl, náhrada vypychováků pomocí sponky nevyšla, takže přišlo na řadu DLÁTO! A to zabralo!

post-183-1303393437_thumb.jpg

post-183-1303393442_thumb.jpg

Jen je potřeba se trefit. Jednou jsem se netrefil a rozsekl PIN. V škodovce se přímo piny neprodávají - pouze s kabelem a to stojí 80kč. Takže jak se někdo nestrefí tak se to prodraží.

Jinak blinkry přežily z Laurin n Klement a sedly tam perfektně, podle návodu z Škodaoctavia.cz ;-)

Odkaz ke komentáři

Vypadalo by to blbě kdybych udělal v výšce toho nárazníku po celém obvodu auta bílou čáru ? (třeba pomocí folie) Jakože spodek auta by byl bílý ? Přední zadní náraznik a boky po lišty ? (lišty by šly dolu) možná je to jen výplod fantazie jak se tak nudím

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

JJ razty myslím že dvouvlákno. dva kontakty jsou tam vražené do jedné patice

vidim ze mas tourovske zrcatka jak jsi snema spokojeny ?

Už ani nevím jaký je rozdíl. Určitě jsou vyšší ale myslím že jsou zase o něco užší - takže je to jak v kamionu :angry:

Budeš na to návat jeětě to krycí plexi?

Právě že ne. Jednak ho nemám a druhak to chci zkusit bez něj. Ani mě nenapadá jak to plexi jednoduše vytvořit. To by byla hodně velká operace s horkovzduškou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...