kubiik Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 (upraveno) Dakie: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6527 Upraveno Listopad 17, 2010 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 (upraveno) Ježiši máš recht, ty moje RY jsou 7,5" široké .. pro 205 pneu, už jsem to opravil. Nevím jestli nějaký jsou užší, setkal jsem se s BBS RY jen třikrát v ČR a to počitam i s mýma. A zdá se mi že jen 2x kousky měly rozteč 5x100. Jedny byly dokonce R17 ale měly 5x112. Dakie: ty stávající jsou RY, zkusím je prodat a kdyžtak pujdu do těch Replik RSek. Jsou hezčí a budou nové a o palec větší :D Upraveno Listopad 17, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 mne se ty RY strasne libi. jednou bych je taky chtel na auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 koukal jsem ted nekde na original a v 17" byla cena pres 2000 euro :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=53&t=167609 zkus kouknout sem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Kubííku šak to jsou ty Repliky co chci :D Zvíře to tak nějak sprostředkovává z UK. Originály stojí opravdu hodně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Tak to jos nejlepsi kola na svete :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 lesteny limce jsou nej :palec: taky bych jednou chtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 lesteny limce jsou nej :palec: taky bych jednou chtel Leštěný límce jsou super,ale ne na každý auto se hoděj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 nevím co na těch leštěných límcích vidíte,....zas tak něco extra to není, pokud rozšířím auto do stran tak jo,ale jinak ... ty BBSa jsou pěkný kola to ano,...osobně mám raději bezlímce speedline,OZ apod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 každému se líbí něco jiného, leštěný límce jsou pěkný, ale tyhle kola mě moc neberou. Hlavně to čištění kol musí být pěkná drbačka. a jak si stříkal ty blinkry, není je lepší jenom vycvaknout a nemusíš kolem dokola dávat noviny....to mně přijde děsný takhle to dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 souhlasím,že každému se líbí něco jiného jinak by měli všichni to samý a ty blinkry má asi na zkoušku,já za černý nový s i žárovkama dával 60,- ty kola se mi líbyly na Golfu II tam jsou super..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Ja rozsirovat nemusel a nevypada to spatne a to sou 10 palcu. Jinak osobne moc pavuciny rad nemam, ale kola jsou jinak pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 (upraveno) každému se líbí něco jiného, leštěný límce jsou pěkný, ale tyhle kola mě moc neberou. Hlavně to čištění kol musí být pěkná drbačka. a jak si stříkal ty blinkry, není je lepší jenom vycvaknout a nemusíš kolem dokola dávat noviny....to mně přijde děsný takhle to dělat. Čištění těch kol je opravdu masakr ale stojí zato. Ono jde o to jestli jde člověk do kultovniho stylu nebo chce kola bez límců a třeba ještě o něco lehčí aby měl sporťáka. Ikdyž ... Blinkry tam sedí dost hrubě a nechtěl jsem si je popraskat, tak sem je prostě oblepil a je to uplně to samé, stejně bych položil na noviny :) souhlasím,že každému se líbí něco jiného jinak by měli všichni to samý a ty blinkry má asi na zkoušku,já za černý nový s i žárovkama dával 60,- ty kola se mi líbyly na Golfu II tam jsou super..... Ano, jsou to ty černé levné jak píšeš. Když jsem vytahoval ty oranžové co tam byly už zažrané tak jsem je celé rozmasakroval šroubovákem. Tak jsem nechtěl tyhle černé riskovat a oblepil jsem je a navíc ještě stříknul tak aby byly uplně černé. Ty kupované jsou černo/bílé. V starších příspěvcích mám fotku jak vypadaly když jsem je koupil. Ja rozsirovat nemusel a nevypada to spatne a to sou 10 palcu. Jinak osobne moc pavuciny rad nemam, ale kola jsou jinak pekny Pavučina nebo ne, bral bych klidně i nějaké kanály. Ale tohle je kolo s historií - bohužel je to Replika protože víc si dovolit nemůžu ale zpracování je prý kvalitní řikali chlapci na VW-Clubu. VIDEO: vw fanatic 2010 Upraveno Listopad 18, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Dneska jsme zajel do LK Automontu u Olomouce. Optat se kolik bude stát nastříkání lišt do barvy. První se na mě díval jak na debila co to vlastně chci, pak to teda ověřil, s doporučením že by se ty lišty stříkat rozhodně neměly mi oznámil 5000Kč Vy kdož jste dávali lišty do barvy, máte stejné zkušenosti ? Jedna aktuální: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 hele proč jsou zespodu face narazniku ty dirky jakoby se tam mělo ještě něco zacvaknout ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Ty dírky nevím na co slouží (možná jsou jen na něco při výrobě...), ale myslím, že jsou i u předface nárazníku v tom černém plastu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 nevim jako vy ale ja tam mam do tich dir nacvaknuty tohle http://www.autodily-dnd.cz/skoda/octavia-k...-pravy-d256106/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 je to mozne . . . u nas to slouzi jako dirky k prichiceni. Pomoci stahovaku se to s tim stahlo k podvozku a tim padem se to jakoby zvysilo, coz umozni parkovani u obchodaku, velke patniky nedelaji tak velky problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Tak na to se musím schválně podívat jak je to u mě, jinak ty krytky na vedení vzduchu jsou kde, jak je chladič? Myslím si, že když jsou to krytky na vedení vzduchu, tak slouží, aby asi přiváděly vzduch k chladiči nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Jsou to drážky. Nasunou se do toho ty dva plastové kryty (z druhé strany chyceny torxy k přední straně plastového podběhu). Dle ETKA se ten plastík jmenuje "vedení vzduchu" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 5t za lišty? si dělaj srandu ne kup si plnič, šmirgly, barvu a lak a stříkni si to sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Ahá, jo to jsou ty boky, a proč je tam tedy ta vyvýšená lišta ? Asi jak jajiN, tzvn: detektory patníků ? :( Dakie, ja když střikam tak to neni nikdy tak pěkné :) Chce to nějakej profi lak namichanej v spreji ? Nebo je NUTNÁ pistol ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 ja to asi budu delat tak, ze si to doma sam osmirgluju do hladka, koupim vlasni barvu v barvy-laky (cca 160 kc/dcl) a necham si to striknout tady ve skodovce nebo u jednoho lakyrnika. pak za to nemuzou chtit snad tolik... jinak v barvy laky ti namichaji do spreje jakoukoliv barvu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 To vypadá na dobrý nápad, tak ušetříš co nejvíc to půjde a uděláš si to dle sebe. Kvalitně si s tím pohraješ. A pak ti to i kvalitně stříknou a máš to. To je dobrý plán! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Ja ty listy daval do laku taky sam :( Neni to nic tezkeho :) zbrousit, par vrstev plnice, smirglem pod vodou, pak 3-5 vrstev laku - zalezi na barve a pak uz jen dat 3 vrstvy bezbarveho laku Drzi to zatim rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 tak jde o to jestli mas kde. ono jediny co ti lakosi udelaji lip je to, ze v tom neni prah.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 (upraveno) Jo, otázku jde jsem se snažil vyřešit. Lakoval jsem v 1x2m sklepě. Rychle jsem odtamtud utíkal :( A taky jsem si kdysi koupil nejakej levnej respirator a to byly vyhozené prachy. Upraveno Listopad 19, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 a nezapomenout primer na plasty..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Co je to primer. Nestačí plnič ??? Já kdysi koupil ještě k tomu všemu základ na plasty a to bylo na prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.