Kolage Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Tak tohle vypadá mooooc dobře perfektní prácička do Hranic musíš přijet ukázat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 super prace taky bych to rad videl na zivo treba v tech Hranicich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 No další hranice bych nerad zmeškal, opět. S světlama si ještě hraju, zkrášluju vedení kabelů a pozice světel (celkem drbka, protože mě na předek lehl ten jelen ) A děkuju za pochvalu - pokusím se vyfotit lepší foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Olej teče zespod motoru: Řeším jeden problém, kdyby náhodou někdo věděl, prosím o pomoc: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7771 + fotka světel dohromady s potkavačkama a za dne: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Vypada to vazne krasne. A co takhle, kdyby jsis koupil do mlhovek LED H3 a svtitil mlhovkama a tim paskem? To uz by pak bylo uplne jak A6 PS: Mrzi me, ze to na ty face svetla nejde, ale snad to nejak vymyslime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Já chtěl puvodně protáhnout pásky až do blinkrů pěkně do kulata, ale asi bych ty blinkry zničil. Mělo to být tak že bych svítil pouze těmi pásky které by byly až v blinkrech a při blikání blinkru by se použily ty pásky v blinkrech a střídaly se bílá / oranžová. Audina to má tak že ty denní trošičku pohasnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Ty světla vypadají mooc dobře!!! Prosím Tě, objednal jsem si řadičku z O II, ty píšeš, že je kratší řazení! Je kratší nebo jsi to upravoval? Díííky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Mě se tam nechtěla natáhnout ta koženka originalní co je na té řadičce. Na ten původní rámeček z O1. Takže jsem zkrátil tu tyč co je pro řadící páku - řazení je teď mnohem rychlejší. A ta kůže už se na originál rámeček dostane. Do rámečku jsem si pak udělal vrtákem dirky a tu kůži jsem prošil k rámečku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Tak jsme dnes byli na VAGu. Ten zahlásil "Chyba řídící jednotky". Váha vzduchu je prý ok, stejně tak tlak na turbu - takže se bude hledat díra v trubkách ... A nová trubka navařená za katem (jako u všech dieselů - byla upálená), za 500,- dobrý. Asi jsem našel solidní bazar v Olomouci, uvidíme ještě nadále. Od dneška jsme na letňácích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 už letní jo? myslíš, že už nebude mrznout ani padat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 No nechci aby padalo Přivolávám tím léto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 hmm že bych se už taky připojil do volání léta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 ja to mam na letni pred 3 tydby ;) haaah a musel jsem vratit predni zimni protoze toho snehu nakonec bylo na kopcich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 nepovokujte!!! já mám kola ještě v opravě:D((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Však podle chuti. Včera bylo tak pěkně a sníh už jsem neviděl několik týdnů, tak mi to nedalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 CHLAPI, NEVÍTE KDE KOUPIT RS NÁRAZNÍK ? Jakoby se po nich slehla zem ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Tak byl menší ťuk a je po pěkných světlech homemade devil eyes A tak se pracuje na RS faceliftu Vypychováky jsem k dispozici neměl, náhrada vypychováků pomocí sponky nevyšla, takže přišlo na řadu DLÁTO! A to zabralo! Jen je potřeba se trefit. Jednou jsem se netrefil a rozsekl PIN. V škodovce se přímo piny neprodávají - pouze s kabelem a to stojí 80kč. Takže jak se někdo nestrefí tak se to prodraží. Jinak blinkry přežily z Laurin n Klement a sedly tam perfektně, podle návodu z Škodaoctavia.cz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Ty jo, tak to je nemilé. Držím palce ať se oprava podaří ke Tvé spokojenosti. Kde jsi nakonec sehnal RS nárazník? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Nakonec tenhle bílý origo jsem koupil od jednoho člena SH. Ale jinak už je vše v pořádku. Masku už lakuju a nárazník bude muset počkat Ale i tak se mi ten bílý hodně líbí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Škoda toho předface předku, měl si to vychytané. Na druhou stranu to bude vypadat, že máš mladší auto. Přeju příště víc štěstí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 (upraveno) Vypadalo by to blbě kdybych udělal v výšce toho nárazníku po celém obvodu auta bílou čáru ? (třeba pomocí folie) Jakože spodek auta by byl bílý ? Přední zadní náraznik a boky po lišty ? (lišty by šly dolu) možná je to jen výplod fantazie jak se tak nudím Upraveno Duben 23, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 už se pracuje na zadních světlech od RAZTYHO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 jsem zvědav ,jedny se mi doma takový válí doma, taky jsou bez krytů.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 DAVIDE , TAK DRŽÍM PALCE AŤ SE DÍLO PODAŘÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Třetí vrstva laku. Ještě nakoupit led žárovky. JEN BY MĚ ZAJÍMALO JAK TO MÁ ŘEŠENÉ MLHOVKY. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 PĚKNĚ JSI TO NALAKOVAL JSEM ZVĚDAV JAK TO BUDE VYPADAT NA AUTĚ A S TĚMA MLHOVKAMA ,TAK TO NEVÍM ..........SNAD BY TO MOHLA VYŘEŠIT DVOUVLÁKNOVÁ ŽÁROVKA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Budeš na to návat jeětě to krycí plexi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 vidim ze mas tourovske zrcatka jak jsi snema spokojeny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 JJ razty myslím že dvouvlákno. dva kontakty jsou tam vražené do jedné patice vidim ze mas tourovske zrcatka jak jsi snema spokojeny ? Už ani nevím jaký je rozdíl. Určitě jsou vyšší ale myslím že jsou zase o něco užší - takže je to jak v kamionu Budeš na to návat jeětě to krycí plexi? Právě že ne. Jednak ho nemám a druhak to chci zkusit bez něj. Ani mě nenapadá jak to plexi jednoduše vytvořit. To by byla hodně velká operace s horkovzduškou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Tak to jsem moc zvědavý na výsledek ! Držím Ti palce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.