Přejít na obsah

Frostova oldschool bejby

Doporučené příspěvky

Probůh to zas asi ne ;)

Takhle je to víc "jiné", jen pořádnej blázen si něco takového udělá!!! A o to jde!!! muhahaha! :(

Jj přesně tak, ale vypadá to zvláštně. Co máš pls ve předu za žárovky v lampách? Líbí se mi jak svítí...

Odkaz ke komentáři

Je to něco nového určitě bych to neodsuzoval ;)

leda kdyby to byly samolepky značek audodílů, ale nějaký trapný oblečení.. btw. na svoje auto bych si to určitě nedal :palec:

máš pěknou octu, tak jí nekaž :palec:

Jj máš pravdu, ty značky hader jsou takové pubertální, tj fakt. Pro mladší generaci. Nebo možná tak ne pro mladší ale bláznivější :(

Já to mám jen na tom zrcátku a neplánuju to dávat jinam, neboj ;-)

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Hm pěkné kolca na prodej:

teda bez toho chmíří :(

Dvoudílná Alu kola RH ZW1 8" a 8,5" x 17" + 205/40 Conti - Chrudim

Jj přesně tak, ale vypadá to zvláštně. Co máš pls ve předu za žárovky v lampách? Líbí se mi jak svítí...

V obrysovkách jsou žarovky s 4x led diodama, to je to bílé až do modra co vidíš. Jinak jak jsem psal mám H4 Philips eXtreme Power bo tak nějak ;-)

nn, v žádným případě to neodsuzuju ;) jen prostě nějak nechápu tohle lepení samolepek oblečení na auto.. stejně jako nechápu samolepky Wheel Whores.com nebo co a 76...

Tak do wheel whores taky přispívám a zatím sem si jejich samolepku nenalepil. Ovšem stalo se to taky takovým módním trendem kultovního tuningu, našponovaných pneu a podložek pod kolama

Odkaz ke komentáři
Tak na technické neprošla.

Jediná vada, prý špatná vývěva nebo posilovač brzd.

"Ta brzda Vám pořád stejně brzdí, to já když stoupnu na brzdu tak jdu okamžitě do smyku, tohle si na triko nevezmu"

do 30 dní zas

To je nemilé, tak snad pak to vyjde...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

CHLAPI, JAKOU MÁ CENU MOJE OKTA ? přemýšlím o prodeji

s audiem, s kolama s zimakama i BBS letníma + ND (komplet spojka, kotouče atd ...)

Škoda Octavia 1.9 TDi, 66 kW (spotřeba 4,4 l/100km), r.v.: 2000

Výborný motor, malé vady na laku.

Stav tachometru 195 000 km.

STK do září 2012 (čerstvě udělané STK + EMISE).

Vyhřívané sedačky, vše v elektrice, airbagy v předu.

Letní litá kola BBS RY R16 7,5" - vzácný kousek - viz foto. Pneu PIRELLI P7 205/55, vzorek na jednu sezónu.

Zimní kola 15" plechy s original poklicemi. Pneu Continental.

Nové audio, repro Crunch, radio Sony (CD, USB, MP3, AUX - připojení iPhone a jiných zařízení).

O auto bylo dobře staráno.

Pravidelný servis (výměna oleje, všech filtrů, kotouče destičky, brzdové pakny).

Nová baterka, hydroštely, kladka, dálkové centrální zamykání s vystřelovacím klíčem, gufero, všechny elektrické stahovačky nové, podsvícení budíků (Audi) a interiéru, žárovky Philips Extreme, výměna všech žárovek v celem autě, čepy řízení nové original Škoda, nové zpětné zrcátka z vozu Škoda Octavia 2010, sportovní vzduchový filtr K&N, železné kosti stabilizátoru, nová váha vzduchu, nové čelní sklo s kouřovým pásem proti slunci, nové čiré přední světla a blinkry L&K, boční černé diodové blinkry, výborný stav výfuku, zkrácené řazení, řadící páka Octavia 2, nové lanovody ruční brzdy, nový intercooler.

Černá perleť metalíza kapota, maska a zpětné zrcátka.

post-183-1286215809_thumb.jpg

post-183-1286215814_thumb.jpg

post-183-1286215817_thumb.jpg

post-183-1286215832_thumb.jpg

post-183-1286215835_thumb.jpg

post-183-1286215838_thumb.jpg

post-183-1286215840_thumb.jpg

post-183-1286215843_thumb.jpg

post-183-1286215845_thumb.jpg

post-183-1286215848_thumb.jpg

post-183-1286215851_thumb.jpg

post-183-1286215853_thumb.jpg

post-183-1286215856_thumb.jpg

post-183-1286215858_thumb.jpg

post-183-1286215861_thumb.jpg

post-183-1286215866_thumb.jpg

post-183-1286215870_thumb.jpg

post-183-1286215877_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak už přišla vývěva, dneska ji střelím na auto - doufám že nic neposeru.

Montáž by měla byt jednoduchá, ne ? Tři šrouby a hadička ...

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...id=1029358&

SUPER, vývěva na místě. Brzdíme perfektně ! ;-)

Výměna vývěvy je jednoduchá,

Otevřít vzduchový filtr a odhrnout pryč ať vám husí krk k filtru nezavazí v přístupu k vývěvě.

Odšroubovat tři šrouby a odstranit hadičku která vede k posilovači.

Nasadit zprávně vývěvu (vývěva zapadá do hlavy přesně - těsnením i zároveň křížkem uvnitř)

Zašroubovat

Vratit zpět kryt vzduch. filtru.

Odkaz ke komentáři

Nevíte někdo rozměr závitu tohodle válečku ? :smich: (VODÍCÍHO ČEPU TŘMENU KOTOUČOVÉ BRZDY :smich:))) )

9BCE2D_0.jpg

Tak jsem volal do Škodovky, hodnej technik naběhl do skladu a změřil rozměr závitu 9mm

Ovšem takové se nevyrábí ty vložky: Fabory - samořezná vložka pro opravu strhlého závitu cca 75 kč za jednu vložku

tak nevím co teď ... asi se vyrábí pouze v té variantě od té druhé firmy ... ale na to je potřeba vercajk, ikdyž je ta vložka levnější (cca 7kč)

Odkaz ke komentáři

TAK SE MI OZVALO AUTOESA.cz

:smich: :smich: :smich: :o

S výbornou nabídkou!!!

Mají prej kupce na moji krasnou oktávku, že mam prej strašně moc krásnej lak a že mam přijet do PRAHY a že ji určitě za 100 000 koupí! A ještě navíc mam novou palubovku a super kola že to je prej moje plus! A prej že když to nekoupí tak mi daj 200kč na naftu na cestu (cesta do prahy mě stojí celou nádrž!!)

Pán zněl velice obchodnicky, určitě měl výuční list na lhaní a ukecávání.

A kdybych prej neměl jak odjet z prahy tak vyřešíme nějakej protiúčet :lol: :D

Odkaz ke komentáři

šak jo, vpoho. zatím se oni dál a dál starám takže bych se ji za mín nezbavil, a ani to zatím neplánuju.

Tak druhý pokus technická vyšel, jiné STKčko (stk-olomouc.cz) - a tam proběhlo UPLNĚ VŠE BEZ CHYBIČKY musel jsem předtím asi narazit na debila, vadilo mu miliarda věcí! A furt se mě na něco ptal v stylu "Hmmm a co tam to ? Co ? Co ? to je povolený? Myslíte že je to povoleny? Ja myslím že ne ? Co myslíte?"

Takže ted si auti zaslouží pořádnou péči. Nakoupena kosmetika od želvy. Roztírací vosk na mokré auto, masakrální okena a ochrana gum s leskem, matný protektant na introš a jiné :smich:

Taky mám rozdělaný jeden projekt. Nejsem si jistý ale myslím že to tu nikdo ještě nemá takovou retro bláznovinu. Ale mě se to hodně líbí :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...