pointfrost Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 CO TO TAM TRČÍ ZPOZA SEDADEL ZA HLAVA ? TO JE SÁM MISTR KOSTKÁČ ? :D VYPADÁ TO SUPROVĚ ;) MOC SE TI TO POVEDLO Jo jo :D Vypadá to super!!! Co bych dal za takový šikovný ručičky :-) Rehy je to jednoduché, chce to čas a trpělivost. Přece vzít plast, pokryt ho lepidlem, nahodit plachtu a zalepit zezadu na plast a natáhlou není nic těžkého. Fakt si to chce jen pohrát ;) Ale díky :) Sluneční clony zas na druhou stranu nestačilo jen oblepit, z tří stran jsem je sešíval. Kdybych chtěl jít do extrému, tak si asi ty clony rozšířím protože mezery mezi nimi mě štvou - vždycky do nich chytnu slunce. Nevím jeslti plasty na strupu a jinde kde je kostka, nahradit za černé, nebo nechat svítit ty šedé ... docela se mi ty šede na tom i líbí, je to celkem kontrast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Hodne dobre, konecne neco neobvykleho ;) Paradní jen tak dal pane !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 (upraveno) Díky za chválu Dodám další hotové části ;-) Prozatím zajímavost tady od nás : PS: testoval jsem vjezd do garáže, při pomalém nájezdu a s mým origo podvozkem mám 2-3 cm. když vjedu rychle tak 0cm (škrk o spodní spojler narazníku) ... tak by mě zajimalo, když pujdu dolů třeba 5cm , kolik se to sníží v tom úhlu náklonu při vjezdu na překážku ... PS2: sedim v autě na parkovišti, najednou se vedle mě pohne auto, borec couval a napálil to do něj. Pak si popojel dopředu aby se trošku natočil, začal couvat a napálil to do mě. Popojel a odjel! Jsem myslel že zešílím. Na poldy jsem čekal 50 minut :) Vše vyřešeno, dneska jdu na pojišťovnu. Upraveno Listopad 4, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Dnes jsem chtěl umýt auto, naštěsti jsem si uvědomil včas že nemůžu. Likvidátor z pojištovny se na to má přijít podívat.. a já bych zahladil veškeré stopy Dnes znovu tvořím kaple na výškáče- po srážce s jelenem se mi ta levá zničila takže zase - vyřezat do nove kaple z škodovy díru - tavna pistole - šmirgl - silonky - pryskyřice .... a čekáááme na zaschnutí - potom tmel - šmirgl - tmel - šmirgl základ, lak Možná je pokryju kostkovanou látkou, protože patří k horní polovině interiéru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 KDYŽ JE OBALÍŠ DO TÉ LÁTKY, TAK NEBUDEŠ MUSET TOLIK ŠMYRGLOVAT ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Svatá pravda :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Podařilo se mi zku*vit lampu a stínidlo nad zpětným zrcátkem. Jsem dopi*e nasranej ... Jdu se sháhět po SUPERB lampě ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Bože já bych polstroval a potahoval http://woo-doo.eu/cz/galerie/522-skoda-oct...-1996-2005.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 akorat nevim co na to ten pytel az by se mel drat ven... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 no ty voe, pravda pravda mne by se to pocalouneni palubovky docela libilo, ale tohle me nenapadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Aha, neuvědomil jsem si to. A jak se to jinak řeší, když má někdo třeba flockovanou palubovku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 v podstatě na palubce, respektive v oblasti airbagů bys neměl dávat žádnej jinej potah.. to platí i na sedačky, vždy používat potahy pro airbagy.. to, že si někdo zasere palubku s bagama flockem je čistě jeho věc, ale při bouchnutí se pak bude divit, až bude lovit kus flocku v oku nebo v nosní dutině... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 JJ jasný, no raději tam nedávat nic, v otázce bezpečnosti moc neriskovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) Další dodělaná část: PS: Kaple pujdou do laku, natahnout na to látku, to asi nezvládnu, je to dost atyp. Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Další náhled na věc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Vypadá to suprově, smekám před tebou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) Jak se tak na to dívám, jdu zhodit ty potahy vzadu :) Jinak pomalu kvuli financim upouštim od HR a planuju AP štelovák Upraveno Listopad 8, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 NESMRDÍ TI TO V AUTĚ TÍM CHEMOPRENEM ? JÁ KDYŽ JSEM ČALOUNIL ZADNÍ PLATO Z MDF TAK MI TO PAK ASI TÝDEN V AUTĚ PÁCHLO JAKO VE FEŤÁCKÉM DOUPĚTI :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 fakt pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 (upraveno) RAZTY: nesmrdělo Dokud jsem nedal pořádnou dávku pod zrcátko v sluneční cloně, to bylo před 2 dny a páchne to tam luxusně. Jinak když jsem dělal látky tak ani trošičku! Látky totiž schly doma, zatimco to zrcátko rovou v autě. Jinak když to uvidite v reále tak chyby najdete, je to mé poprvé ! :) Upraveno Listopad 8, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 tak to je fakt paráda,vypadá to moc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 (upraveno) Borci ti co dokažou zakitovat a dokola šmirglovat celé auto. Dělám ty kaple na výškové repro a mám z toho ruku jak Švarcnegr. Už třetí vrstva kitu a pomalu už dochází hrubé i jemné šmirgly :D Upraveno Listopad 10, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 šmirglování celýho auta je pohoda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Díval jsem se na golfíka !! :D Já si nevěřim že bych na tom nenechal nějakou malou dirku nebo flíček, ikdyž možná na té rovné ploše. Zakryjou se nějaké minimalní nerovnosti i vrstvou laku ? nebo nastříkem kitu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 minimální ano, ale třeba kapotu musíme láknout znova, je tam vidět kit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Ou, zas bude pěkná - máš to místo voskování :-) na odhalování chyb jsou i spreje že to lákneš testovacím sprejem ne ? Někde jsem je viděl, ted jsem schválne stříkal základem. To pak jde hned vše vidět a brousím a kituju znovu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 v podstatě si to můžeš láknout do kontrastu, u nás třeba černou - tu sem používal na nárazníky :) naopak pokud máš černý auto, tak zvolíš bílou atd ;) pak ti hned ty nerovnosti vylezou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 JJJ máš recht !! Práce pokračuje: A testuju na starých světlech, jak bude vypadat když boční strany po celém obvodu začerním tak aby se lépe ztratily v karoserii, čelní stěna světla bude nedotknutá: Možná ještě přidám černé neaktivní části kolem mlhovek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 pěkné,moc pěkné tak nějak jsem to myslel..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.