Guest SpawnCZECH Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Zdar lidi, už jste se někdy setkali s něčím podobným? Začala se mi třepit hrana obou xenonů a v autorizovaném servisu mi řekli, že kvůli mech. poškození po předchozí majitelce a mojí aktivitě (natřel jsem to bezbarvým lakem, aby se to nešířilo dál) mi to nemůžou vzít jako reklamací. Jestli se Vám něco takového stane, na nic nešahat a rovnou do servisu! Momentálně sháním novou sadu Xenonů, takže kdyby jste někdo o něcem vědel :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Jj, to bylo začátkem výroby OII, výrobní vada a měnilo se to bepzlatně. Co zkusit nějak ten lak sundat a reklamovat znova a jinde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 P2M najdes nekde to doporuceni vymeny zadara? trepi se li pravy xen nesahal jsem na to nicim, trepi se uz dlouho aspon tak 2 roky mozna tri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 To asi nenajdu, možná I160R (Igor) by mohl, ale vím, že se to řešilo na zeleným fóru ještě a třeba moji mamku to taky postihlo (u ní ještě spolu se zmatněním chromu v parabolách dálek) a výměna proběhla naprosto ok, bez řečí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest SpawnCZECH Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Reklamaci nechěl vzít i kvůli mechanickému poškozrní, asi od pořádnýho šutru co co co auto schytalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest SpawnCZECH Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Podle mě to je ale blbost, protože to s touhle závadou namá vůbec nic společného, je to uplně na druhé straně světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Zajímavý, mě se taky ten konec otřepil a nic neřekli i když bylo auto v záruce. Jen jsem ten otřep utrhl a teď je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Pozrel som zoznam všetkých technický informácií a dielenských akcií, a k predným svetlám je tam len toto: AS 23/05 - Netěsnost světlomětůTýka sa svetiel vyrobených medzi 17.1.-21.2.2005, problém bol so zatekaním cez tesnenia a cez odvetrávací otvor AS 80/08 - Posuzování reklamací netěsných světlomětůTýka sa celkovo svetlometov, v ktorých sa tvoria vnútri viditeľné kvapky vody - zamlženie nie je dôvod na výmenu, jedná sa o bežný jav. SA 06/05 - Výměna světlomětůZlé uchytenie žiarovky, žiarovka nedrží vo svetlomete. Postihnuté boli vozy MR2005, v CZ sa týka 157 áut, v SK len 3 áut. SA 12/05 - Netěsnost světlomětůMontovala sa záslepka na jeden z odvetrávacích otvorov. Postihnuté vozy MR2005, v SK sa to týkalo 342 áut. V prípade, že svetlo je mechanicky poškodené, by bol problém aj s reklamáciou v záručnej dobe - každý prípad sa posudzuje individuálne. Videl som už svetlá, ktoré boli zažltnuté a mali úplne popraskané plexi, vtedy bol problémom veľký kilometrový nájazd a použitie agresívnej náplne do ostrekovača. Obávam sa, že uplatniť reklamáciu svetiel, ktoré sú na fotke, bude problém, a nielen preto, že už sú dávno po záruke :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest SpawnCZECH Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Dík, ale moc jsi mě nepotěšíl :D Holt budu muset za svoje nechat vyměnit světla, jestli se to bude i nadále zvětšovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Já to teda nijak zvlášť nesleduji, ale při mytí jsem si ničeho nevšiml. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Tento problem jsem resil jiz pred cca 3,5 roky cca v 5/2006 (odkaz do stareho fora), jeste se svoji predchozi O2 (MR2006). Pokud je to tedy ten samy problem... Ze kdy je Tve auto ? Me to tehdy resili kompletni vymenou obou xenonu v zaruce, v servisu by meli vedet, ze je to tzv. "aktualka", tzn. nejaky hromadny problem. Je to ale jiz dost stara vec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Já mám taky MR06, ale nikdo to nikdy při žádné servisce neřešil, a mě ani nenapadlo, že by na to byla nějaká akce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 No medzi "aktuálkami" týkajúcich sa svetiel som našiel len to, čo som písal v príspevku vyššie. Možno by pomohol VIN kód auta s takto postihnutými svetlami, či sa konkrétne k danému autu nezobrazí niečo, čo sa k iným nezobrazuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Mám Ti poslat VIN? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 mischicka: To by bolo najlepšie - ja to zajtra hodím do systému a uvidíme, čo z toho vylezie... Voľakedy sa zobrazovali všetky dodatočné info pre daný model od počiatku jeho výroby, ale už hodnú dobu sa zobrazujú len veci, ktoré sa týkajú buď priamo daného auta, alebo daného číselného rozsahu VIN kódov, alebo dáta výroby alebo tak podobne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.