seib Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 (upraveno) klubový fotograf ešte nie je doma, ukončili sme to cca o 23:15 skončilo to ešte menším fotením Upraveno Březen 23, 2014 uživatelem seib 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 stretko dnes parádne, myslím že fotograf dnes ťahá nočnú aby spracoval všetky fotografie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 On je na nocne zvyknuty...ale uz by mal byt davno doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 kto vie kde sa ešte zastavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Asi mal ešte ťažkú noc.. vyzerá to že stále spí.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Fotograf kasle na to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Nekaslem spravit 300 fotiek chvilku trva a vecer som musel sa povenovat drahej takze foto snad dnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Chlapci, děkuji za příjemně strávené odpoledne ve vaší společnosti. Snad se mi to povede někdy zopakovat. A jak tak sleduji, pěkně se to tam protáhlo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Pawouk aj my dakujeme za navstevu radi sme ta spoznali a snad sa este niekedy uvidime Pridavam malu ochutnavku zo vcerajsieho predzrazoveho fotenia na foto 4 skalny organizatori PN zrazov Lubinob, Seib, Tomiq07 a Lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 (upraveno) Však příště prijedete na otočku do prahy :) Pawouk zapomněl dodat, nás skalní organizátor :) Upraveno Březen 24, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Bol som v Prahe minulý utorok a žiadnu clubovú octávku som nestretol... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Tak tentoraz sa mi nedalo (mal som velku navstevu doma, dozvuky po oslave). Tak snad nabuduce mi do toho nic neprijde... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 (upraveno) Tak konečne som sa dostal k opísaniu priebehu nedelnajšieho (23.3.2014) zrazu v Piešťanoch na letisku,tak vás poprosím usaďte sa - začíname Tentokrát ako bolo už spomenuté sa zraz presunul z obvyklej soboty prípadne utorka na nedelu, a takisto pre organizátorov začal tento zraz o niečo skor ako pre ostatných účastníkov. Dovod bol jednoduchý, a to fotenie našich miláčikov na koľajisku. Nemusíte sa báť, vlaky tam až tak často nechodia takže to bolo maximálne bezpečné aj pre nás a aj pre naše autá :lool: Takže začneme Tomášom (tomiq07) a jeho ,,Strieborným Combi,, Pokračujeme Stanom (seib) a jeho ,,Prvou Okenou,, Ďalej tu máme Lubina (lubinob) a ,,Jeho Taxík,, A na koniec mňa (lumi) a moje ,,Čierne DSG-čko,, Pred odchodom z koľajiska na zraz k letisku sme nafotili ešte zopár spoločných foto nás a našich octavií. Lubino si hrdo vykročil (dúfam že tou správnou nohou) k svojmu tátošovi ... ... nastavil kamerku aby nasnímala zaujímavé dianie na ceste ... ... a nasledoval presun na parkovisko, počas ktorého sme dali aj malý šprintík po cestičke popri lesíku, vedúcej k hlavnej ceste. PS: na foto nie je tá ,,šprintová cestička,, ;) Keď sme dorazili na miesto zrazu, Lubino nám všetkým predstavil svoje nové brzdy, ktoré mu samozrejme pochvaľujeme a aj tíško závidíme, taxíku určite pristanú, takisto ako aj nové kolečká z Audi S-line Nasledovalo už tradičné pokecanie a nejaké to fotenie. Po fotení prišlo ešte pár pánov ktorí pomeškali a tak sa musel vytiahnúť foťák znovu. A tak zas a znovu pekne všetci pokope Boli sme poctený návštevou kolegu OC z Prahy a to PAWOUKom 01. Radi sme ťa spoznali a príjemne pokecali. Dúfame že sa ti páčilo. Na tomto zraze ku nám (ja a kyselinka) pribudla ďalšia černota a to Marekova (marek6718), tak sme to hneď využili a pofotili 3 čierne sestry Miško (kyselinka) si skúsil čaro mojej prevodovky DSG, tak už čakám kedy porieši výmenu na jeho černote Tomíkovi som odfotil moju černotu s Pink parkovačkami, nakoľko v poslednom čase nejak nemože koli ním kľudne spávať a stále podpichuje Tomáško budúci zraz ti jednu sadu rád darujem a neboj nevadí mi že ich budeme mať dvaja Trošku sa pohralo aj s farbami áut a tak vznikli rozne farebné kombinácie :) Najskor to bola čierna-červená-čierna-červená-čierna :D A potom čierna-červená-biela-červená-čierna, a už mám jazyk aj prsty zamotané :asie: Nasledoval presun cez mesto k Furmanovi, ktorý si tentokrát vzal na starosť Stano, kedže naposledy sa Tomáš trošku zamotal a povodil nás viac ako bolo treba :P Po výbornej večeri pri ktorej sme fajn pokecali sme sa pobrali domov, teda ako kto Ja, Tomáš, Stano a Lubino sme ešte išli na našu tradičnú after párty ktorá nebola od januára Afterka sa konala v ,,kebabárni,, kde sme dali druhé kolo večere a posedeli do 22:00 miestneho času :lool: Kedže sa Stanovi nepozdávala svietivosť resp. sklon jeho svetiel, padlo rozhodnutie ísť k obchodným centrám ku stene a svetlá nastaviť. Ako by to inak bolo keby sa toho neujal náš dvorný mechanik Lubino Jedna foto priamo z akcie a merania :jelen: Po nastavení svetiel sme dali ešte menší pokec a nasledovalo fotenie za tmy na roznych svetlách a z roznych strán áut. Toto bolo naše zavŕšenie príjemne stráveného poobedia, ktoré sa pretiahlo do večerných hodín. Domov som vyrážal cca o 23:15 z PN :D Snáď som na nič nezabudol, a na koniec by som sa chcel zas a znova poďakovať všetkým zúčastneným a takisto mojim verným spoločníkom za fotenie na koľajniciach a zotrvanie na afterke Upraveno Březen 25, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Lumi krásne napísané.. aj my ďakujem tebe za behanie s foťákom a rozkladanie statívu, tuším po afterke si ho rozbaľoval asi 3 krát.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Vdaka a samozrejme nie je zaco :) praca fotografa byva zabavna aj rozkladanim stativu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Pekne lumi ...veru, na DSG by som si asi rychlo zvykol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Vdaka jj je to vysokonavykova vec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Veľmi pekný report tak,ako vždy . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 veľmi pekné fotky aj zhodnotenie zrazu, som rád že som mohol prísť pozrieť a inšpirovať sa v tak pekne upravených octaviach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 chyba vam tam moja kombikova cernota :D pekne to mate 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Radi sme ťa spoznali a príjemne pokecali. Dúfame že sa ti páčilo. Já vás také a sraz se mi líbíl. Lumi - pěknej článek jsi napsal i s fotogalerií. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 tak pawouku, takhle přesně budeš fotit a popisovat v krušovicích, lumi ti udělal pěkný návod :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Feki : tak si mal prist pozriet a nechybala by :P Vdaka chalani za slova chvaly s*al som sa s tym 3 hodiny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Prvé videjko z cesty z fotenia smerom k PN... :) https://www.youtube.com/watch?v=Cqu2jUHNQu4&feature=youtu.be 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Videjko parada :D tam je krasne vidiet sprintovu cesticku a aj to ako som siel rovnako rychlo na spiatocke ako vy dopredu :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 tak konečne môžem prispieť aj ja :jelen: takže zhodnotenie na parádu lumi ty tuším ani piť nemusíš a ide ti to skvelo :lool: a k Lubinovmu videjku pred ním ide také super auto.. kiež by som raz také mal :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Tomík na také nemáš.. Ďalšie video z presunu z letiska do reštiky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Jedno z cesty chvíľku pred stretkom na fotenie... z toho videa ani nie je poznať že je to celkom zaujímavý úsek prejdený zľahka nad limit.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.