MartinS2 Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Ahoj,včera za tmy na dálnici mě odešla jedna hal.žárovka.Jak se vyměňuje vím,ale světlo prostě nešlo a nešlo vytáhnout ven.Nakonec jsem ulomil takovou malou plastovou pacičku co asi drží zespoda světlo.Takže otázka-Jde to vyměnit? nemůžu najít nikde nový díl.kdyby někdo věděl,dejte mi info co jak a kde.Děkuji je to octa 2 před FACE. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Myslíš takovou tu co blokuje ten hák? Jestli ano, tak tam není potřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinS2 Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 nene,bylo to pod světlem.takový pásek plastu cca 3-4cm na 5-6mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Ahoj myslím,že budeš muset koupit celej plast. držák. Tady máš jeden odkaz, najdi přesně kterou stranu potřebuješ a když odkaz rozklikneš, tak najdeš orig. číslo a pak jen někde objednáš. http://aci.cz/skoda-skoda-octavia-ii-tour-2-2004-6-2012-svetla-a-osvetleni-predni-svetla-skla-a-motorky_c12457014.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Ahoj,včera za tmy na dálnici mě odešla jedna hal.žárovka.Jak se vyměňuje vím,ale světlo prostě nešlo a nešlo vytáhnout ven.Nakonec jsem ulomil takovou malou plastovou pacičku co asi drží zespoda světlo.Takže otázka-Jde to vyměnit? nemůžu najít nikde nový díl.kdyby někdo věděl,dejte mi info co jak a kde.Děkuji je to octa 2 před FACE. Chceš-li fundovanou radu k Tvému problému, nahoď nejlépe fotku toho, co jsi ulomil ;) Dole pod světlem je směrem k chladiči (tj. do středu vozu) takový vytahovací/odjišťovací hák. Ten je tuším kovový a urvat jej, je docela umění. Před ním je takový plastový (možná gumový) kus něčeho. To na funkci světla nemá vliv; jde-li s hákem pohybovat dovnitř a ven, horní šroub je zajištěn světlou plastovou matkou, pak tam již není nic jiného, co by světlo drželo. Patent světla je jednoduchý: vodící desky (na níž Ti kolega posílal odkazy od ACI), do kterého světlo zajede po drážkách a v koncové pozici jej zajistíš tím hákem z boku světla. Vršek už se jen lehce a s citem dotáhne plastovou matkou. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 tu je niečo obdobné ^_^ http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=17131&p=1331829 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.