Přejít na obsah

sedacky TopSport

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Potreboval bych vedet, kdyz si koupim sedacky z Leona Top Sport a nejsou vyskove stavitelny, da se prehodit cela spodni kostra ze sedacek z OI a dat na to ty Top Sporty, aby tam byl ten mechanismus? Je to asi hloupej dotaz... :smich:

EDIT: jezis, sorry, prekliknul jsem se o tema ;) prosim presunout do interieru

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Potreboval bych vedet, kdyz si koupim sedacky z Leona Top Sport a nejsou vyskove stavitelny, da se prehodit cela spodni kostra ze sedacek z OI a dat na to ty Top Sporty, aby tam byl ten mechanismus? Je to asi hloupej dotaz... :smich:

EDIT: jezis, sorry, prekliknul jsem se o tema ;) prosim presunout do interieru

De, dělali sme to tak, ale budeš potřebovat svářečku a flexu :palec:

Odkaz ke komentáři

Romarioo: Jo sedačky do auta pasujou,ale dle prvotních info by ty TopSporty neměli být vejškově stavitelný,ale měli by mít boční airbagy. To se mě zdá trochu divný právě...

Montenegro: No výhřev by mě tak netrápil, i když by byl plusem. (teď výhřev nemám) Ale bez výškovýho stavění se neobejdu. No uvidím až Houmik zjsití více info.

Odkaz ke komentáři

Asis sem to trochu špatně napsal,.. měl sem sedačky z Leona Top sport, řidičova vejškově stavitelná bez bederky, a spolujezdec bez bederky a nestavitelná vejškově,. svářečka byla potřeba na to že Leon má jinak řešenej zásek posuvu sedaček a když sem tam dal spodek z Octávky tak by každá sedačka měla jiný ovládání posuvu, a jelikož sem nechtěl mít každou sedačku s jinou páčku tak se muselo trochu řezat a svářet, jinak samozřejmě sedačky pasujou bez úpravy.

Odkaz ke komentáři

Jj, s některými prodejci je to opruz, teď jsem se na SH doptával jednoho, co nabízí OII RS tlumiče údajně najetých jen 27 tis km, no tak na pár podle mého názoru legitimních dotazů ohledně původu, stavu, atd. co jsem se tak asi dozvěděl? Kromě žvástů nic. Chtěl jsem ať aspoň pošle nafocené štítky těch tlumičů... už se neozval.

sorry za OT

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...