Guest houmik Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 (upraveno) Potreboval bych vedet, kdyz si koupim sedacky z Leona Top Sport a nejsou vyskove stavitelny, da se prehodit cela spodni kostra ze sedacek z OI a dat na to ty Top Sporty, aby tam byl ten mechanismus? Je to asi hloupej dotaz... EDIT: jezis, sorry, prekliknul jsem se o tema ;) prosim presunout do interieru Upraveno Listopad 29, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Art Car Design Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Potreboval bych vedet, kdyz si koupim sedacky z Leona Top Sport a nejsou vyskove stavitelny, da se prehodit cela spodni kostra ze sedacek z OI a dat na to ty Top Sporty, aby tam byl ten mechanismus? Je to asi hloupej dotaz... EDIT: jezis, sorry, prekliknul jsem se o tema ;) prosim presunout do interieru De, dělali sme to tak, ale budeš potřebovat svářečku a flexu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 De, dělali sme to tak, ale budeš potřebovat svářečku a flexu A kua... slova svářečka a flexa se mě už moc nelíběj... No uvidíme jaký nakonec sedačky budou a jak vše dopadne... (teď je to asi malonko aktuálnější téma pro mě než pro Houmika.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 proboha na co svářečku a flexu. Pokud se myslí sedačky z Leona I Topsport, ev. Golf IV, Bora apod. tak rámy sedaček jsou všude stejný takže stačí rozdělat čalounění, přendat molitany a složit. Sice práce na den, ale dá se to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Petr: Jsou to sedačky z Leona I Top Sport. Jde o to co je pak nejsnažší. Je vůbec možný že by ty TopSporty neměli vejškovou stavitelnost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 To je prave ta divna vec!? Mnely by byt kompletne stavitelne jak u ridice tak i u spolujezdce a zda se my ze by mnely myt i vychrev! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Mělo by to jit ne? Však je to koncern ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Romarioo: Jo sedačky do auta pasujou,ale dle prvotních info by ty TopSporty neměli být vejškově stavitelný,ale měli by mít boční airbagy. To se mě zdá trochu divný právě... Montenegro: No výhřev by mě tak netrápil, i když by byl plusem. (teď výhřev nemám) Ale bez výškovýho stavění se neobejdu. No uvidím až Houmik zjsití více info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Co jsem se setkal já se sedačkami z Top sporta co jsem měl v Octě tak řidičova byla výškově stavitelná, spolujezdcova ne a bederní opěrku neměla ani jedná.Boční bagy ano.Takže jsem použil rámy s výškovým stavěním a bederkou, přeskládal a bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Petr: a to jsi použil tedy celou kostru sedačky a přeskládal polstrování? Nějaký fota by jsi neměl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 TS sedačky řidič stav vždy, spolujezdec bud na přání nebo od 03, výhřev na přání či dle země, bagy nemusí mít zase dle statů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Petr: a to jsi použil tedy celou kostru sedačky a přeskládal polstrování? Nějaký fota by jsi neměl? přesně tak, celý rám sedačky a na něj dát polstrování. Foto fakt nemám, potřeboval jsem 2 ruce na to to rozdělat a nebyl důvod fotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 zitra budu zjistovat presny info a dam vedet, jak je to teda s tou sedackou ridice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Art Car Design Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Asis sem to trochu špatně napsal,.. měl sem sedačky z Leona Top sport, řidičova vejškově stavitelná bez bederky, a spolujezdec bez bederky a nestavitelná vejškově,. svářečka byla potřeba na to že Leon má jinak řešenej zásek posuvu sedaček a když sem tam dal spodek z Octávky tak by každá sedačka měla jiný ovládání posuvu, a jelikož sem nechtěl mít každou sedačku s jinou páčku tak se muselo trochu řezat a svářet, jinak samozřejmě sedačky pasujou bez úpravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 mam tady fotku ty sedacky ze spoda, pozna nekdo, jestli je tam ten mechanismus na stavitelnou vysku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Art Car Design Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 (upraveno) Neni, ale je tam vidět proč sem to převařoval, u Leona maj ovládání záseku posuvu přez lanko který u sedaček z octavie neni (alespon u předface) Upraveno Prosinec 2, 2009 uživatelem Art Car Design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 taky bych rekl že neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 mno, tak to se Spookymu nebude libit to prehazovani je asi dost pracny, ne... zase mit tam ty sedacky za kazdou cenu asi taky nebude mit moc smysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 No asi to nebude mít smysl v tuhle chvíli... Počkám a třeba se objeví nějací vhodnější kandidáti ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 budu to hlídat unás 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Jim: Díky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 ted mi psal ten chlapik sms, ze stelovatelna je, tak nevim... psal jsem mu, aby mi napsal na mail, ale nejak se k tomu nema, vocas. Mi prijde, ze ty lidi to ani prodat nechteji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Jj, s některými prodejci je to opruz, teď jsem se na SH doptával jednoho, co nabízí OII RS tlumiče údajně najetých jen 27 tis km, no tak na pár podle mého názoru legitimních dotazů ohledně původu, stavu, atd. co jsem se tak asi dozvěděl? Kromě žvástů nic. Chtěl jsem ať aspoň pošle nafocené štítky těch tlumičů... už se neozval. sorry za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Houmik: Tak ono ta fotka taky nebyla zadnej zazrak. Ale je pravda ze obcas jsou ti prodejci na prezhubu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.