Přejít na obsah

6.Skoda Treffen - 4.7.-5.7.2014


mrty

Doporučené příspěvky

Male petardy jsem hazel ja, do lesa (klukovina, ... je to REBEL!). Po upozorneni jsem zbytek dohazel za kempem pri odjezdu...

 

Dale jsme byli upozorneni pri rozdelani grilu, ze nesmime mit v kempu ohen, tedy gril se bez vetsich pripominek uklidil.

 

Za petardy muzu jen JA. Nevim co dale nekomu vadilo, ze jsme si ze vseho delali srandu a smali se pres cely kemp? Nemci nam nerozumeli, tedy nemohli vedet cemu se hihname. Jedine, ze ten ceskej ZMRD, co sem tam vykouknul z poradatelovo prdele bonzoval a buhvi co mu vse nakukal...

 

Za spatnou reklamu OC se VEREJNE omlouvam...

 

PS: K Viktorovi se donesly zpravy, ze jsme tam udelali buhvi co. Ja nevim, ti co tam byli, opravdu jsme byli tak hrozny? Jako kdyz jsme tam byli na 3. rocniku, tak jsme se chovali uplne stejne a mozna i hure a nikdo nic... Priste do nemecka v kravate, sednout si vedle auta a s otevrenou pusou obdivovat tu nadheru!

 

Odkaz ke komentáři

Také se omlouvam celému oc!!! Za mě,pokud jsem psal mezinarodní ostuda,myslel jsem to jen v ironii a z legrace.

Nemyslím si,že by jsme se chovali neptristojne a že jsme se všemu smáli a dělali si prdel že všeho na tom nevidím nic špatného.!! Hlavně sme se bavili mezi sebou.Stojím za sejvim-že jsme nic špatného nedělali co by kazilo jméno OC ba naopak!!!! Petardy - klukovina:-)

Odkaz ke komentáři

Psal jse ze me chodi do emailu a do zprav debilni reci o tom ze na vas uz chteli volat policajty apod tak co si asi mam myslet, loni jsme se taky nasmali, sedeli v hloucku u aut a pohoda. Klukovina mozna, ale ostuda a pro OC nic moc. To ze zije je fajn, ale ma zit tak aby t nedelalo dojem ze jsme parta nejakych nevybourencu kteri na poklidnem srazu hazi petardy :)

 

Jsme/Jste za pitomce, to je to hlavni. Kdyz vam dam vlajky tak se predpoklada ze jedete rozumne reprezentovat, ne delat problemy, ktery se dle vseho staly kdyz je hlavni poradatel nasranej....

 

Takze se nedivte ze i ja sem nasranej, tohle jsou fakt veci, ktery me nebavi resit, aby s m na vas jako ve skolce nekdo stezoval.

 

No nic, omluvu sem poslal, uvidime co dal, kazdopadne me to dost zklamalo, nesnazim se tady deset let o neco, abyste to pak kokotinou jako jsou delobuchy na srazu cely shazovali

Pisu z ipadu takze omluva za preklepy

Zdrojem informaci je Radek od oranzovy skodovky ktery prekaldal poradatelum, o tom ze nas tam pristi rok nechteji mluvil on a tlumocil mi tak nazor toho hlavniho poradatele.

Odkaz ke komentáři

Hmm, takže když budou vedle aut OC vlajky, tak tam máme sedět v klidu, povídat si jak němci dobře hrají na mistrovství světa?

 

Jsem dospělý, dělám si srandu jak ze sebe, tak z ostatních. Do očí každému řeknu co si myslím, i panu Radkovi.

 

Už jsem psal, že petardy byla z mé strany kravina, ale můj hlavní důvod návštěvy tohoto srazu bylo se pořádně bavit a hlavně zapomenout na každodenní starosti. A jestli se někomu něco nelíbilo, tak to se potom omlouvám.

Odkaz ke komentáři

Celé ze strany Radka mi to přijde pritazene za vlasy!Zas tak hrozný to nebylo!nemyslím si že jsme hanili oc klub!!!V kruhu u aut se sedělo a že němci schválně jezdili skrz nás to hloupe Neni!:-)

Pan Radek asi leze do prdele kazdymu.bůh ví co tam nakecal:-)!Nejsem v klubu dlouho ale tyhle poznámky mi přijdou zbytečný co řeší nejaky radek,proč nepřišel za náma a neřek nám co ho trapi osobně!a to samé pořadatel.!

Odkaz ke komentáři

Když už se tady rozjela tahle diskuze tak sem napíšu to co si o tom myslím. Vemte si to každej jak chcete.

 

Co se týče problému ohledně dělobuch. To mi hlava nepobrala!! Na auto sraze házet dělobuchy nenapadne snad asi puberťáky. Bouchnout to někdo mě u auta tak ho prohodím jeho čelním oknem. A pokud mám otevřít odjezd, kde sem se lekl, že se něco někomu stalo s autem a po tom co vylezu se dozvím, že jdou bouchat petardy tesně za vjezdem aby se tomu dal punc jako tadááá ty co dělali trouble odjíždějí je taky silný kafe.

 

Problém s grilem si myslím že byl nulový. Bohužel sem nebyl na místě když přišel jeden z pořadatelů ještě bez čecha. Bych to sním vyřešil rovnou a byl by klid. Vloni jsme grilovali na malým grilu a klaplo to. Letos moc velikej gril no. :D

 

Dělat si srandu z němčů, tlusťochů, černochů, teploušů, atd. ok, ale odsud posud. Nemyslete si že jsou to negramoti. Spousta znich česky umí a znají se mezi sebou takže si to poví.

 

Sahat na cizí auta je taky přes čáru, Jirka (Dzordzino) o tom měl na sobě tričko.

 

Jak jsem napsal přeberte si to jak chcete. Normálně bych se k tomu ani nevyjadřoval, ale mrzí mě že se snažím prosadit OC vlajku udělat tomu prestige sehnat vždy co nejvíc lidí ať to vypadá ať máme časem pozvánky do evropy a tohle je už druhá akce, po které pak poslouchám kecy o Octavia Clubu že jsme čůráci. Dokonce sem jsme dostali zákaz. Každej se chová tak jak umí, jak ho to naučili a jak se situace vyvrbí, hold Němci to tolik nepobrali, ale trochu pokory, sklopené hlavy, že jsme v cizím státě na cizím srazu, který má svou prestige by chtělo. Ať už je to od nich přitažený za vlasy nebo není, neměli bychom dávat možnost si stěžovat. Předvést něco podobného na XS, NoF, Raceism tak nás vyvezou buldozerama.

 

Za mě osobně to byla poslední akce bez účasti ředitelského na kterou sem sehnal OC vlajky a jel tam s cizíma lidma. Prostě na příští sraz co pojedu s vlajkou řeknu jen lidem se kterýma sem už někde byl. Nemám za potřebí pak řešit "hovna" celej den po srazu.

 

Až na tyhle negativní poznatky jsem se nasmál, pobavil a rád poznal další lidí odsud.

 

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

Tak to je MASAKR to co tu cubecnik napsal!

 

Ty se tam s nama bavis, vsemu se SMEJES, tak proc jsi za mnou neprisel a nerekl, hele vyser se na ty petardy. Delali jsme si prdel z Nemcu a ty jsi se tomu SMAL, sem tam jsi neco DODAL a ted tady pises jak se ti to nelibilo, vystrc hlavu z hajzlu a podivej se do zrcadla - co ty jsi za cloveka...

 

Normalne se tam se mnou bavis, tak mi to rekni do oci NA MISTE, ze se na to mam vysrat a ze se ti to nelibi. Ted delas chytreho a pomlouvas tady sve "kamarady". Na co ty si hrajes? Viktor by mi hned na miste rekl, co blbnes, nedelej to, ale ty se snama svezes a pak ZALUJES!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak Rapid neprošel na STK. Uvolněná spona před středním dílem výfuku. Je to ještě originál, takže budu muset vyměnit, jinak obal na zadním dílu výfuku je první vrstva již hodně zničená, tak budu muset odstávající přebytky odřezat abych byl minimálně dva roky pojízdný. průměr objímky na trubku před střední díl výfuku náhodou nevíte ? dělají se dva typy. @Lancelot, četl jsem tvůj příspěvek, že jsi také řešil zadní díl výfuku, někdy 202x. Již jsi měnil ? Nesvítí nám jedna dioda ve třetím brzdovém světle- řešil jste někdo opravu ? je to za zadním sklem a mám takové tušení, že se jedná o led.
    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
×
×
  • Vytvořit...