borlan Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Na Felicii jsem si jednoduše vyměnil vymačkané lůžko horního uložení předních tlumičů (ložisko jsem neřešil) - povolil jsem šroub v motorovém prostoru a pak zvedal auto. Rameno s kolem se svěsilo a vršek tlumiče se vysunul z uložení. Vyměnil jsem to lůžko, spustil auto dolů tak, aby vršek tlumiče zapadl zpátky do lůžka a zajistil zpět maticí. Dotaz - mohu to stejným způsobem provést i na mé OI? Nebo to tam je nějak jinak a je to složitější? Nevím jestli mi to nyní dělá nějaké brikule, ale každopádně tam mám pod těma miskama pod kapotou možná 1cm a víc vůli. Když zvednu auto, tak s tím můžu pěkně nahoru/dolu hrkat. Párkrát mi dřív někdo říkal, že to je ok (ale možná to nebyly tak extrémní případy), ale mně to nepřijde tak košer...co? Dík předem za fundované názory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Zdar. Ještě jsem to neměnil,ale co jsem se tu dočetl tak cca 10mm mezera v místě pod gumovou 'pokličkou' je v pořádku už z fabriky ,schválně hoď plné rejd a mrkni na to. A jinak ten návod tu je, tuším ze v Podvozek, téma se jmenovalo Zvýšení světlosti nebo tak nějak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.