Přejít na obsah

Blue Pearl Lio

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

vsechny jsou skoro stejny :) jinak koukam hanz ti uz neco poslal a myslim ze to bude stejna metoda takze :D tak :D

Jinak dnes jsem se konecne dokopal a koupil new vybojky 6000k a zase hezky svitime :D plus z nudy sem si potahl predni blinkry ( zimmni) :D folii do cerna :) cca 30 % a trosku osetril korozi nez pujdem na lakovani :/

Odkaz ke komentáři

potrebuju 5 vrata coz je na kok.. musim sundat sklo atd a az sezenu new kapotu nakou slusnou levnou tak tu moje je ko v rohach to uz nepujde ani vyvarit :( ap ka spodky blatniku dole klasika :D a pak jen dupky neresim lak mam to na daily zatim :D az to bude opravdu lezet atd kola tak zacnu resit lak a to asi jak ty celolakem :)

Upraveno uživatelem Lionel
Odkaz ke komentáři

Jsem mel moc vysoko che to pryc dat helpry a nev stabik nosnik vyrezat a odklony a hlavne nazvedat motor ci kryt a pak mozna budu spokojenej nachvyli :-D Ali to doufam ze to bude vypadat dobre jinak ne ta ukrajina je good ale zas to mega klame ze vse je na ni nastavene jako nastavce prah a narazniky tak to pak takvypada ja doufam ze se dostanu na vysku co jsem skousel ve ps :-D aneb poslendni stelovani a foceni vecer my octy

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dlouho jsem tu kluci nebyl mel jsem hodneee uradovani a vseho ale par novinek pribylo na tu moji holku a polu a jiste se do ni muzu pustit . Prvni vec co pribyla jsou uz gumy dopredu a nove zadni misky za uplne smesne penize ;-)

post-5963-0-32456000-1394576951_thumb.jpg

Potom sem se rozhodl pro mestsky povoz a hlabne na zimu neco a koupil pažoutka 106 rally :-D

post-5963-0-57228200-1394577193_thumb.jpg

plus jsem dal new vybojky do xenonu a je to znat jedna new a druha stara

post-5963-0-24521000-1394577288_thumb.jpg

Jinak zitra me ceka prepsani pegi na sebe a plus musim koupit par new veci jeste jinak octavenka stoji vysoka venku nebot ve ctvrtek ji ceha olej a pak rozvody cca pristi tyden a potom se dotoho obuju ;-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Kluci potrebuji POMOC !!!!! Urcite spousta zvas ma sportovni stabilizátor od firmy Jom . Jelikoz i ja jeden koupil ve firme revilo abych ho dal a nedrel o nej poloosu. V revilu me bylo receno ze to lze pouzit z puvodnima tyckama (kostmi) a tak sem si rekl v pohode a pustil jsem se dotoho .ale po montazi najednou zrada viz foto :

post-5963-0-93176600-1395649248_thumb.jpg

Ani na jedne strane to nelze spojit z tyckami a pritom sem videl spousta aut co to maji a v pohode a at sem skousel co jsem skoisel tak to nejde nebo nevim co stim diky moc za rady ...

Zde pridavam jeste par fotek co jsem se to snazim zapojit a nic :-(

post-5963-0-00239000-1395649643_thumb.jpg

post-5963-0-00239000-1395649643_thumb.jpg

post-5963-0-07642300-1395649901_thumb.jpg

Diky za rady nebo tak vim ze by to slo vyresit jak jsem daval nahore prvni foto tyckami ale ze by se me chtelo jeste tohlw kupovat navic ten ohyb by byl pak uz moc vysoko prez poloosu.

post-5963-0-04732400-1395649769_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ten stabilizátor je vždycky dost našponovaný, budeš to muset nějak stáhnout. Rameno jsi určitě přizvedával ne? Máš tlumič stočenej na nejkratší délku? Já osobně jsem to vždycky rozebíra opačně.. tak že jsem povoloval ten šroub v ramenu a posledně když jsme dělali ten podvozek tak jsme to dělali taky tak. Nutno říct že já mám origo stabík.

Odkaz ke komentáři

Jojo rameno bylo uplne naprasaka vylomeny a proste nic a kdyz tak pak ten stabik je asi o 3 cm pred ramenem a po namontovani tycky pak ty 3 cm chybej bych musel asi vyresit delsi sroub a podlozky jak kokos :'(

Jinak taktwz jsem to skousel i opacne a vubec nic proste :'( uz si nevim rady. Dotoho u nas prsi a ja nemam garaz tak nemuzu na tom v klidu to delat.jeste skusim najet na najezdy a tam se stim potrapit jinak pak uz nevim

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...