Přejít na obsah

Blue Pearl Lio

Doporučené příspěvky

Zavy tak nakonec to dopadlo na tech najezdech uplne odelany i z ulozeni a hodneeeee opravdu hodne hrube sily a spousta nadavek v desti na kolenou nebo v leze na najezdech :-D ale je to tak ale je to vyhnute jako blazen :-D :-D :-D

Jinak Eli. Ano taky jsem to mel kvuli stk jen :-D a rekl jsem bud tam pujde a nebo pujde !!! :-D

A Tomasino to jsem skousel jako prvni a vunec nic jsem se nechytal jako ale diky za rady kluci pridam pak fotky.

Upraveno uživatelem Lionel
Odkaz ke komentáři

Ted to mam tak polozeny ze i serie je snad nižší :-D :-D :-D jinak ano je to na pevno tvrdý jak cip ale az to bude uplne dole tak je to sumak :-D :-D :-D to budou bouchat jiny veci driv jinak ja to resil jen protoze se me nevejdou kola pod lem a lemovat se me to nechce takze proto tyhle stavitelny, jinak bych to asi ani nedal kdyby se to tam veslo jinak aspon budu mit krasny Acka jak vpredu tak vzadu :-D jinsk slozeny to bude cca na skoro na jak kdybych mel Air ale bez nej :-D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak auto po STK :D a emisich stacily 2 pulitry zeleny a je to :D a konecne muzu zacit neco delat :D jinak nez jsem jel na stk tak jsem aspon nazul pneu :) a takle to dopadlo :/ nic moc mozna jeste uzci by sedli aspon do predu, ale uvidim az na aute :)

post-5963-0-67628100-1397754157_thumb.jpg

dnes sem to chtel nandat a jsem naky strasne moc liny :( a ani nevim proc :D a pritom je tak krasne :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...