jkohy Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Upravy vzhledu asi moc nebudou a jak rikate tak pujdu do zelene diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Šťastný to člověk... Kdybych dostal před sebe na kupku všechny peníze, které jsem už (do cizího) auta dal, letím si na 2 měsíce na Bahamy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 No kdyz me se to libi v serii a to co se mi libilo tak to ma na aute kazdej druhej no a tak to jen lestim sem tam nejaka mala zmena ale nic zasadniho a momentalne sypu penizky jinam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Trošku se odvaž a nebudeš mít to, co ostatní :) Netvrdím, že je kdoví jaký, jsou i hezčí, ale jsem si jist, že druhý interiér jaký mám já, nenajdu. S exteriérem plánuji totéž ;) Samo, rozporuje si to s tvými posledními slovy o penězích :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Klasika, peníze... :) Auta a ženský jsou prostě pokladničky - nenávratná investice. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 To urcite a ja taky ted musim postavit kde to auto delat s interierem mam v planu nove calouneni na sedackach uz jsem omrkl firmu kde to delaj a moc se mi to libilo jeste ladim barvy a predni budou ala rs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Klasika, peníze... :) Auta a ženský jsou prostě pokladničky - nenávratná investice. :D ...a protože žiju sám, mám na auto více času i peněz - a ono mi to vrací pohledy kolemjdoucích :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Jak sám, auto je taková milenka samo o sobě... :D jkohy - tak su zvědavej, jak to bude vypadat ty sedačky, musíš se pak pochlubit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Na tom něco bude... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Urcite dam fotky ale vidim to tak za dva mesice ted jeste musim dost nasypat do stavby a s moji drahoi polovickou to neni tak strasne akorat ze ja mam auto jen o vikendu abych ho umyl a na lestil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Tak a v patek na romanticky vikend do prahy aspon ze jsem si prosadil to letecke muzeum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Ku..a clovek si sezene dia. kabel a uz to zacina svicky ms trech valcicj ko a nejaka chyba na svetle asi procistit konektor protoze vse sviti na druhou stanu nakodovano vse co jsem chtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Někdy lepší nevědět. :D Co sis kódoval? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Tak jsem po delsi dobe zas tady kodoval jsem prisvetleni do zatacek a denni sviceni jinak to ted myju kazdy tyden vse co tady slo tak rozkopali a jeste ktomu pyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 (upraveno) Tak mensi zmeny trneny natreny na zeleno (kotouce ted vypadaj nejaky mali) plaketky v packach u sedacek ( vlastni vyroba ) o vikendu probehne lesteni a zkouska nove vapky tedy jestli bude cas Upraveno Červen 19, 2014 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Ty jo, to je nuda číst, když nepřidáváš ani fotky.. :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 (upraveno) Ted u sebe nemam ale o vikendu neco pridam psal jsem jen co se zmenilo Upraveno Červen 20, 2014 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 tak po delší době zas tu a co nového , no nové bydleni tak na auto není moc času a nějak to nestíhám jak se říká z práce do práce auto má mladá a já ho mohu tak akorát umejt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Leden 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 (upraveno) Tak zac něco málo po dlouhé době auti jezdí tak jak má proběhla výměna rozvodů, komplet drzdy no a oprava fouklé hlavy jinak jen tankujem a jezdime akorat teď nás zas čeká technická tak uvidíme snad to proběhne jako posledně bez závad Upraveno Leden 12, 2017 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Listopad 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2018 Tak nam uz O2 konci a prechazim na O3 2.0tdi 4x4 L&K Odesláno z mého Redmi Note 5A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.