Jerrys83 Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Ahoj, jdou nějak ručně seřídit potkavací světla? svítí mi totiž nějak slabě...tak jestli to nějak jde bez návštěvy servisu...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Jak myslíš slabě ? Máš tam správné žárovky ? Máš předface nebo face(čírá) světla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Svetlá sa dajú nastaviť ručne...ale doma je to dosť obtiažne...treba si nakresliť rovnú čiaru a podľa nej nastaviť ako vysoko svietia svetlá...návody nájdeš na internete....ale lepšie je nechať si to nastaviť na staniciach technickej kontroly ..tam nato majú špeciálne zariadenie...takto sa samozrejme nastavuje smer a výška svetelného lúča.Neviem čo presne myslíš slabým svietením. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jerrys83 Odesláno Leden 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 mám tam H4 12V 60/55 nějaký obyčejný.....no prostě to nesvítí moc...je to slabý světlo...mám tedy koupit nějaký lepší žárovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 zkus si pročíst tohle snad ti to pomuže http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=428&page=13&do=findComment&comment=1441407 je to lepší než si rozštelovat světla. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Nevím :) já tam hodil obyč H4 taky a dal jsem tam led rozptylkové parkovačky a už mi to nejsou zas takové bludičky :D ale světla si nech normálně zeštelovat v servisu nestojí to moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.