Radas Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Přestalo mi fungovat osvětlení v přepínači-řešil jste někdo třeba jeho změnu podsvícení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 v sekcii interier mas a to vyvesenu temu aj s linkom...... hladal si? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 (upraveno) v sekcii interier mas a to vyvesenu temu aj s linkom...... hladal si?vzdy prvni hledam pak se ptam,ale asi jsem spatne hledal kdyz to pises vyreseno,odkaz nejde otevrit v mozille firefox,ale ve fonu mi to jde,drive to slo i v mozille,nevite proc?to ted nejde Upraveno Leden 30, 2014 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 vzdy prvni hledam pak se ptam,ale asi jsem spatne hledal kdyz to pises vyreseno,odkaz nejde otevrit v mozille firefox,ale ve fonu mi to jde,drive to slo i v mozille,nevite proc?to ted nejde Po delším testování jsem nedokázal otevřít tento odkaz bez chyb a obrázků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 ono sa k tomu da preklikat... staci pozriet na adresu a nebat sa ist "od zaciatku" ;) http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zmena-podsviceni-automobilu-sesty-dil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 ono sa k tomu da preklikat... staci pozriet na adresu a nebat sa ist "od zaciatku" ;) http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zmena-podsviceni-automobilu-sesty-dil dekuji i presto je nekde problem,dioda sviti jen jedna,pri zapnuti vyhrev funguje i presto sviti jen jedna dioda.Pro overeni jsem na misto vadne zarovky zapojil dobrou zarovku pro overeni funkcnosti a i presto nejde.Muze prosim nekdo hodit schema zapojeni prepinace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Ktora dioda svieti? Podsvietenie, alebo signalizacia zapnuteho ohrevu? Skusal si to otvorene? Zmeral si, ci ide napatie na tu nesvietiacu diodu? Mas ju v spravnej polarite? Co odpor, nie je preruseny? Je dioda Ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Ktora dioda svieti? Podsvietenie, alebo signalizacia zapnuteho ohrevu? Skusal si to otvorene? Zmeral si, ci ide napatie na tu nesvietiacu diodu? Mas ju v spravnej polarite? Co odpor, nie je preruseny? Je dioda Ok? Svítí dioda po rozepnutí, která je od výroby. Na druhé pozici je originál žárovka, kterou jsem chtěl vyměnit za diodu(žárovka byla špatná již delší dobu)Polaritu jsem právě vyloučil žárovkou, kdy jsem za původní dal jinou, která je ok. Napětí tam tím pádem nejde, ale proč to nevím . Je to žárovka, která svítí při sepnutí(aktivní výhřev)naletovaná na původní kontakt. Původně nesvítila ani žárovka a ani dioda, ale při výměně špatné žárovky se dioda rozsvítila, ale žárovka nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.