Vse se naucim Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Zdravím pánové... Mám jeden hodně veliký problém a to je ten, že jsem byl na myčce a nevěděl jsem že mám zacpaný kanálky a všechna voda zhruba asi 1,5l vody se dostala přes pylový filtr do motorku topení a taky přes ofuky do auta skoro vše do těch co foukají na nohy, auto normálně jede jsem na garáži odstaven v teple... Otázka zní: Jak se na ten motorek dostanu?A může mi něco vyhořet nebo se spálit?Auto mi běželo normálně asi 20 minut jízda v pohodě, ale jak tu vodu z topení dostat?Přece jenom topit je třeba :D.... Moc všem děkuji.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Zospodu pri nohách spolujazdca demontovať motorček kúrenia - odskrutkujú sa matice, vyberie sa kryt s odporom kúrenia a následne sa vyberie motorček smerom dole a cez otvor po motorčeku to treba skúsiť vysušiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Moc děkuji ten odpor nebo co to je, byl plný vody když ho vysuším pojede? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Stalo sa mi to isté...odpor bol celý zhrdzavený...vyčistil som ho...a fungoval bezchybne...takže skús to vyčistiť, vysušiť a uvidíš snáď mu to neublížilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 No jsem zvědav :D snad jo, zatím moc díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 jakej máš r.v. octavky? jaky tam máš ty plasty pod stěračena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Kenny: Ahoj rok výroby mám 1997, a plasty pod oknama to ji je více? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Áno sú dva typy torpéd...facelift má iné ako predfacelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Kenny: Ahoj rok výroby mám 1997, a plasty pod oknama to ji je více? ty první ročníky mají děrované a voda tekla rovnou do filtru a do topení kup ty novější a budeš mít klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Presne tak ...a ešte odporúčam prekryť na tých novších torpédach otvory nad filtrom nejakou sieťkou....nepadá potom toľko bordelu do filtra ...ako listy a podobne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Áha ok děkuji to jsem vůbec nevěděl koupím si po Faceliftu pokud to pasuje bude to fajn, a jako síťku použiju perlinku ;) moc díky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.