beargrylls55 Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Mám Octaviu s týmto motorom. Najazdených 14 700 km a v posledej dobe pozorujem pri studených štaroch, že motor má akýsi divný chod. Niekedy akokeby vynechával a niekedy niečo tak mierne chrastí pod kapotou. Ak je motor zahriaty má úplne normálny chod Čo by to mohlo byť? Tento týždeň sa s tým chystám ísť do škodovky, tak uvidím, že čo na to povedia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Mám Octaviu s týmto motorom. Najazdených 14 700 km a v posledej dobe pozorujem pri studených štaroch, že motor má akýsi divný chod. Niekedy akokeby vynechával a niekedy niečo tak mierne chrastí pod kapotou. Ak je motor zahriaty má úplne normálny chod Čo by to mohlo byť? Tento týždeň sa s tým chystám ísť do škodovky, tak uvidím, že čo na to povedia Dnes som sa trocha započúval pod kapotou a to chrastenie ide z alternátora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feriicko Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Dnes som sa trocha započúval pod kapotou a to chrastenie ide z alternátora Mne osobne, ked mám zaradenú jednotku, tak niekedy počiť tiež také chrastenie (záleží od toho, ako pridávam plyn), robí to ale iba na jednotke, na iných prevodových stupňoch je vsetko ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.