H@nZ Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 (upraveno) Konečně už jsem si našel čas napsat taky něco o mé octě. Vlastním jí od července 2013. Byla vyměněna za bílou krátkou fábku 1.4 mpi, která byla moje první auto. Chtěl sem postoupit o level výš a tak sem zvolil jako další přibližovadlo octávku. Je to rok 2002, výbava Elegance (černo béžové sedačky a tapecy ), motor 1.9TDI 66kW. Nalítáno měla při koupi cca 202tis km. Byla po prvním majteli, takže kromě rozdrbaného okraje sedačky od nastupování (klasický problém O1 ) téměr 100% stav. Na autě sem už provedl pár přizpůsobení k obrazu svému:asi jako první věc sem zainvestoval do hudby - SET Crunch DSX6.2C + DSX462 lízátko pod nárazník z cupry zatím černé sloupky, clonítka a lampička kola Dotz mugello 225/40 R18 zatím lesklý černý polep střechy a masky + zadní světla, lak lišt nárazníku led panely ve stropním světýlku, led pásky v lampičkách dveří, kastlík, kufr černé přední a boční blinkry egr off nové znaky vzpěry kapoty kryty prahů silent bloky nápravy z cupry přivrtány spz bez rámečků led žárovky v parkovačkách + osvětlení spz diademové žárovky v bliknách tažné zařízení dvojité svícení zadních světel černý strop dodělány zadní stropní lampičky koupeno DXko + USB podsvíceny kliky v interiéru černé rámečky světel výhybky v předních dveřích zaslepen zadní stěrač a zámek 5. dveří béžový koberec z L&K béžové elektrické kožené sedačky L&K pozičky v nárazníku kotoučová zadní náprava tuhostně výškově stavitelný podvozek VMAXX kotouče ATE power disk, desky ATE ceramic chip na 85kW Upraveno Listopad 26, 2017 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Moooc pěkná Oki, původně jsem taky měl mít agáve, ale krátkou :) Tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Pěkně zatím o ní pečuješ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 vítej mezi námi maniaky :D plány máš zajímavé, těším se na pokračování tvé práce a přeju spoustu bezstarostných kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Tak vítej mezi nás, co mají stejné postižení Jinak octule vypadá fakt pěkně, hlavně barva se mi líbí. Tak ať ti slouží i nadále bez potíží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Vítej mezi náma, octule vypadá moc pěkně, jen ty kola nejsou můj šálek kávy, ale každý máme jiný vkus ;) . Přeju ať jsi s octou spokojenej a ať ti slouží mnoho kilometrů bez poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Dík všem :) jojo ty kola pudou asi do jiný barvy, koupil sem je takle za dobrej peniz, ale letos je takle nechám maj skoro novej lak, tak si myslim že je zbytečný je hned zase pískovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 místo w-maxu dej ta-technic vydží dyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Vítám tě mezi námi panáčku ;) octa vypadá velmi pěkně a zachovale :)....plány jsou pěkné. Alespon vím kam nakonec odešli pardubické Dotzky těším se tedy na léto až to bude na autě a vše jak si představuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 De_Tomaso : ja slysel zas ze spis vmaxx je lepsi ale je to asi vec nazoru kazdej rika neco jinyho :) Hans26 : oni daleko od pardubic neodesli ja bydlim tak na pul v pardubicich a na pul ve dřenicich to je tak 10 km z pardubic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Dnes to vypadá že pudou dolu lišty nárazníků a o víkendu se bude brousit a až bude mit fotřík čas tak do černý lesklý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 tak už máme poprvý obroušeno.. pak plnič, další broušení a lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Také mě menší broušení dílků čeká ....vůbec se mi do toho nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 mě to docela baví, dělám si to u fotříka na servise a až bude mít čas tak mi to stříkne takže pohodička =) eště musim někdy nechat stříknout ty lišty na dveřích, strhávat se mi je nechce tak mu tam budu muset nechat auto až ho nebudu potřebovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Mě to také bavilo jen na začátku to broušení. Ono to člověka přejde, když pak brousí snad uplně všechno :D....Já je kvůli tomu sundaval a ted u mě lišty na dveřích končí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Tak aby se neřeklo že o víkendu nic nedělám tak sem nalepil nové znaky a obrousil lišty po plniči a někdy ve středu by měly být nastříkané :) a eště probělo menší focení při včerejším odpoledním alkoholovém dýchánku u mě na chatě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 ...vypadá to že zejtra příde balíček s doplňkama tak se necháme překvapit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 copak to tu dneska máme? vzpěry už namontovány, kryty prahů nalepeny a kryt nakládací hrany čeká až budou nastříkaný lišty =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 měl jsem w-max a vydržel rok,TA s tím jezdím 3 rokem a pohoda,XYZ moc tvrdý 2 mi spadl motor.Ale jak říkáš každy mluví něco jinýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 TA je ale prej zase moc tvrdej, já bych chtěl aspon trochu zachovat komfort, abych necejtil každej kamínek. Hlavně co se tak ptám tak každej řiká něco jinýho :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 lišty už sou z laku na autě a spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Pěkný panáčku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Pěkné úpravy:) kde jsi koupil ty lišty prahů ? Pokud to není tajné, jinak za tu masku a nové znaky palec hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 (upraveno) fakt paradni :) moc good vypada :) a to je fajn ze tam mas tu listu dozadu ja to nemam a muzu na tento rok si to laknout znova a pak to asi prelepim korfix folii Upraveno Únor 14, 2014 uživatelem Lionel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 dík =) ty lišty prahů i tu do zadu na nárazník sem kupoval na ob autodíly a vzpěry taky - http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/listy-prahove-bocni-zadni/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 (upraveno) Dneska sem odpoledne konečně už nalepil ochrannou lištu nárazníku a přítulka mi vyleštila okna, hlavně ze vnitř to bylo potřeba =) a taky sem upravil denní svícení aby to svítilo víc na zem. A eště náká fotka s kámošema.. Upraveno Únor 15, 2014 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Tak aby se neřeklo že nic nedělám tak trochu oživení. Zatím čekám na podvozek, měl by dorazit snad v příštím týdnu, už sem na něj nadrženej :D . Minulý týden mi přišla mikina low a slow a 2 trika octavia clubu, jedno pro polovičku, takže na srazech budem lehce k poznání a eště fotečka z chatky o víkendu =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Dnes zase trošku oživení, neni čas pořád sem v práci a zejtra jedu zase na tejden do jeseníku Vypadá to že mi tatík veme zejtra octu na komplet servis, takže filtry, náplně, rozvody, brzdy.. Uvidíme co se eště najde, ale snad už budem připraveni na novou sezonu. Podvozek bohužel ještě nedorazil, ale zase mi to nevadí, aspon se krátí čas do příští vejplaty a tim i doba, kterou budu na mizině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 nechce mi Tvůj taťka taky vzít octu na servis ? :lool: Nezlobil bych se ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak dát to k němu na servis můžeš vid :D já to taky ale nemám uplně zadarmo :) doufám že to do pátku budu mít, potřebuju jet do Prahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.