Konny Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 H@nZ: jelikož jsou nápravy pro buben i pro kotouč stejný, tak tam příprava je, takže stačí sundat bubny a náboje a dát náboje z kotoučovky a nasadit brzdiče s držákama a máš hotovo (lanovody samozřejmě taky nový pro kotoučovku) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 díkes to sem potřeboval vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Dnes sem se konečně dokopal vyčistit bordel nashromážnej nejspíš za celou historii auta pod lapačema. Nečekal sem, že tam bude pod každym fakt lopata hlíny Lak je samodzřejmě KO, ale plech je kupodivu v pohodě. Plán na středu je namontovat tažný, dát silent bloky z cupry, vyměnit žárovky v blinkrech, pozičkách, led sulfidky na spz a když to pude rychle tak udělat to dvojtý svícení zadních světel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Toto je bohužel bolavé místo u O1, doporučuju čistit vždy po zimě. Jinak to máš práce dost, ať se daří ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 a já ještě doporučím komplet sundat plastový podběh a vyndat tu plastovou příčku co je v blatníku aby si viděl na panty dveří a vyškrábat ten bordel i z té malé dutinky která tam dole je, drží se tam vlhkost a bordel, takže vyčistit a pořádně natřít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 čistím vždy když přezouvám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 oka dík za info, provedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Ahoj, octávka moc pěkná, hlavně ta barva těch kol tomu sluší. Mimochodem teď sem zjistil, že sem si udělal foto tvý octavky z dubna z letiště u Příbrami :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 díky, tak to je pro mě pocta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 tak zase nějaké foto pro oživení, zatím se ted nic neděje, neni čas 1. Rozkoš 2014 a 2. páteční výlet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Haha, tu fotku z Rozkoše mám ve foťáku z úplně stejnýho úhlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 líp to vyfotit nešlo aby nebyly vidět ty moje blatníky dneska proběhla rychlodemontáž prasklé trubky, co de od svodů zpátky do egru, byla už zaslepená, ale nešli mi dřív povolit ty matky, naštěstí měl kámoš takový spešl kleště kterejma to šlo a ve středu už možná konečně příde ten den, kdy se bude zase něco dít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 tak zase po delší době náký ty tuningy at mám s čim jet na vw group : včera byly namontovány silent bloky z cupry ( to je změna ty kjávo ) namontován tažák, eště zbývá zapojit elektrika (tu na sraz nepotřebuju ) přivrtány spz bez rámečků vyměněny žárovky v parkovačkách a osvětlení spz za diodové čiré vyměněny žárovky v bliknách za diademové uděláno dvojité svícení zadních světel a ted nějaké to fotooo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 jen tak něco pro oživení ^_^ zatím dodělávám elektriku k tažnému, zítra musím koupit nějaké pojistkové schránky, protože to chci dát všechno přez pojistky. A ještě zbývá zapsat do TP, ale zatím se mi nechtělo stát 2 hodiny ve frontě :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Moc pěkná práce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 jedna noční ze včera ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Včera sem dodělal elektriku na tažné, ještě sem to nezkoušel, ale snad to bude v pohodě. Dneska bylo zapsáno do TP, takže můžu v klidu tahat zítra zkusím sehnat v Pardubicích barvu na textil a zkusim stříknout strop na černo, když to bude blbý tak to zkusim potáhnout látkou a když furt nic tak origo no ostatní díly stropu, který nejsou ještě černý zkusim asi černým dipem, prej to drží. Taky by mi měl zítra otec objednat černý stropní lampičky dozadu, když už se v tom stropu budu vrtat ^_^ Vjednání sou zadní brzdiče a kotouče z roomstra, zbytek asi jistí vrakáč, eště teda nevim jak to bude cenově. Mám taky domluvený od člena pazducha Maxíka, až bude mít finální kusy. Ještě musím dodělat, aby fungovaly zadní mlhovky a dělám i na podsvícení nohou, který bude fungovat se stropním světýlkem. No je toho moc.. :D přemejšlim taky nad DXkem a multi volantem a chipem od TDIfun... no uvidíme jak na tom bude peněženka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Velké plány! Tak se Ti je daří si splnit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Dnes objednána barva na stropnici, takže budeme stříkat. Sem moc zvědav jak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Copak to tu máme :) ještě počkat, až přijde černá barva a hurá na strop ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 na kolik vyjdou tyhle černý? já sháním šedý, ale ty stojej nový raketu, takže zatím pořád sháním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Nevim ale můžu se zeptat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 http://www.cc-autodily.cz/svitilna-vnitrni-zadni-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Tak včera sem začal postupně sundavat strop, drží už jen na sloupkách. Barvu mám doma, takže asi v patek se do toho pustíme, sem moc zvedavej jak to bude vypadat :D a jedna fotka z pohofestu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Jsem chtěl dorazit taky...jen jsem dorazil hrozně pozdě z rachoty a byl jsem utahanej. Holt šoféřina . A jak bylo na sraze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 no tak šlo to, loni to ale bylo určitě lepší, pěkně to posraly jak vykácely všechny stromy, neni tam nikde ani trochu stínu a zrovna bylo dost teplo, takže se mi to nelíbilo jinak něco z dneška.. kapinku vykuchlej interiér výroba děr na lampičky a zkouška, jak to bude vypadat a tahání káblu zítra se bude pokračovat nástřikem stropnice a víc se toho netihne, protože se pude chlastát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 tahle má podle mě vypadat černá stropnice na první fotce sušíme po nástřiku a pak už v autě i se zapojenejma lampičkama. Takhle sem si to představoval a vyšlo to na cca 300kč, oproti 4 tis kdybych to měl koupit ^_^ ještě zbývá nastříkat madla a zrcátka dipem a bude to komplet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 hezká práce...koukám, že jsi se neflákal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 to ne no, nebyla to žádná rychlovka ;) ale sem spokojenej, takle sem to dycky chtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 no podle meho vkusu to neni.to bych radeji obetoval par korun za original stropnici RS . nastrikana nebude nikdy jak original. rozdil je fakt velkej-nastrikana je jak struhadlo a nedela takovou tu spravnou cernotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.