H@nZ Odesláno Červen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Aspoň po dlooouhy době náká motivace, už sese na to chtel vykaslat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Tak jsme nachipováni od pana Krále na 85kW a je to moooc hezký zejtra nás čeká výměna tyčky řízení a o víkendu to vypadá na rozlepování xenonů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 něco pro oživení, máme vyměněnou tyčku řízení a udělanou geometri, vyměněn vzduchový filtr + vyčištěna klima a celý auto přez vnitřní cirkulaci nákou pěkně dezinfekční sračičkou a je už jisté stěhování takže dostane octa vytápěnou garáž pod barákem, ještě musim vyřešit nájezdy, protože tam nezajedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 prkna to jistěj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 Tak gratulace k bydlení;-) Taky řešim a jsem snad na správné cestě Konečně...Jinak do garáže to prez par prkenek a fosen určitě zmaknes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Dneska to zkusim tak uvidime :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Tak trochu update, do garáže nezajedu ani omylem, zasekl sem se tou vzperou v prostřed auta, takže budu muset asi rozebrat a podkopat zamkovku :/ doufám že to bude stačit jinak nevím co s tim :( jinak je sou doma nové repráky do zadu Hifonics, místo těch chrapticich Crunch :) a také nové vejsky do předu, které mi zničila přítelkyně :D měly by taky být na cestě bezove koberecky tak uvidíme jesi přijdou nebo jestli pán kecal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Jééé, podobnej problém jak já...v novým bydlišti škrtám spodkem nosníku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Zjistil jsem, že jsem už 2 měsíce nedal o sobě žádnou zmínku takže přihazuji nějaké foto, jinak na autě se nic moc nezměnilo, proběhla výměna chrčících zadních repráků Crunch za nové Hifonics, takže crunch už rozhodně nedoporučuji. Taky jsem vyměnil zadní plasty pod oknama a roletku za béžové v garáži leží stále xenony atd, ale není čas, takže asi v zimě. Plány přez zimu jsou nové přední blatníky, lišty dveří a nárazníků do laku a ještě něco se najde :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Super fotky. Ta čtvrtá vypadá jako kdybych se díval do interiéru nějakého modelu ve zmenšeným měřítku ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Jj dikes ;) sem takhle konečně spokojenej s interiérem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Parádní fotečky! Máš to moc pěkně udělané! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Jj dikes ;) sem takhle konečně spokojenej s interiérem :D Tak to věřím, Laurinka je holt Laurinka...je to podle mě nej interiér do OI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 tak v neděli proběhl v 10 večer na Onu v Mejtě upgrade budíků za fungl nové s ručičkami z passatu CC taky mám doma už zadní RS střešní spojler, po zimě bude jak nová =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 MOc pěkná změna ! Mám je taky a stále se mi to moc zamlouvá ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 jj moc hezky se na to kouká, je to uplně něco jiného když to sou funglovky =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Tak už i u nás proběhl zimní DOWNgrade nebo spíš UPgrade? :D Vejška na max, tlumiče na nejměkčí a pořádný balóny :D doprejeme si v zimě trochu komfortu :3 Ještě fotka jak máme na zimu navoskovano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Pekne ;-) co mas za podvozek? Ziju v tom, ze mas Eibachy :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Dobrej ofroad na to ze jedes worth :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Eibachy sem měl půl roku loni :D po zimě šel vmaxx, sem s ním hodně spokojenej. Koupil sem ho už jetej údajně půl roku, ale vypadal na to a je v cajku, není to rozhodne jak nákej technix nebo jom na kterým bych si vymlatil zuby :D precejenom mám rad aspoň trochu pohodlí. Na Worth to půjde na zem neboj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Ještě jedna podzimní fotka. Někdy na březen/duben máme domluvené lakovaní předního rs nárazníku (už je v garáži), rs křídla (také v garáži), přední blatníky, zadní nárazník a blatník (bouchlej od předchozího majitele). Teď potřebuju dodělat věci co mám v garáži rozdělané a budu tam muset nějako zajet mám v plánu podložit kola prknama abych přejel ten hrb a bude se rozebírat interier, tahat nový kabelý na repro atd.. Na zimu bude co dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Páni to jsou hezký plány...taky budu mít pár dílů na lakování. Máš nějakej rozpočet na lakování těch plánovaných dílů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Hle nemám protože mi to bude lakovat fotrik. Dam mu pak něco aspoň na materiál, jinak bych na to neměl když teď dělám pořad něco na baraku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Tak to mě bylo jasný, že ti to cákne taťulda...taky bych někoho takovýho potřeboval na pár dílů, hlavě spolehlivýho a kvalitního Viděl jsem na tvým autě, že tatík umí. Kolik je u něj normální cena za lakování dílů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Prosinec 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 Tak dneska mi jezisek donesl balíček od meguiars tak jsem dopřál octe pořádnou očistu a voskovani. Jsem opravdu spokojen, ještě jsem zvědavej na sedačky jak budou vypadat za světla, večer už na to nebylo tolik videt, abych mohl porovnat ale určitě jsou o hodně světlejší a hadrik pěkně spinavej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Po voskovani jsem byl překvapen co mi to dělá na autě když jedu a je vlhko :) pak bych se chtěl pochlubit že sem úspěšně konečně zajel do garáže :D a ještě fotka z ,,vytlumovani'' kufrtu, ale je to docela znat, i když to není profi asfaltovejma pasama :) jsou o hodně víc slyšet zadni repráky a hluk asi taky trochu klesl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Taky pekny . koukam dalsi kdo maka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Parádní voskování I tlumení ! Co to používáš za materiál? A ten sešup do garáže máš festovní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Jo nemůžu se přece furt flákat u cukroví a chlebicku :D na tlumení sem používal takový pěnový desky co jsou ve vlacích na vytlumeni stropu, zbylo mi to když sem montoval vysílačky na podzim :) nevím jesi je to nejako moc znát, ale určitě jsou repráky víc slyšet Je to levnější, na ten kombik bych se nedoplatil kdybych to předrazeny co se prodává :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 tak zalezi cim tlumis ja take tlumim ted cele auto a celkeove se vejdu do 5000 - 6000k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.