jardap007 Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Pecka kolosa tez planuji na kola cernou :P Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 Aktuální stav, ráno jsem sundal kapotu a večer mi ji tatik střikne a zítra bude snad už konečně hotovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 16, 2016 Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 ten ma zivot nechce me taky caknout oba boky ? zda se me to nebo jsou zadni dvere jiny ? slo to do rozstriku jestly jo je viet jak je to caknuty na prednich dveri od pulky . mozna to dela svetlo . a ten bubak nahore za autem taky dobrej :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Klidně ti to střikne ale zadarmo asi nee :D zadní dveře nejsou strikly a přední do půlky jak říkáš, ale dneska sem to rozlestil a navoskoval a je to už v cajku :) bubák je tam pro ty co jsou bystrý a všimnou si ho :D dneska jsem teda rozlestil zadní dveře a komplet zavoskovat celý auto, takže už jen vyluxovat, umejt okna že vnitř a bude konečně hotovo. Kapota je na místě, po včerejším večeru na chatě mě teda to ranní pasovani pěkně potrapilo, ladil sem to půl hodiny. Přišlo mi že každý oko vidělo trochu jinak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Máš to opravdu parádní , už se těším až Ti to pořádně okouknu na srazu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 taky se těším na žamberk, předpokládám že bude zase plno a bude na co koukat no a večer.... :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 tak po delší době příspěvek. Úspěšně jsme s ocťulkou absolvovaly Wothersee tour 2K16. Spotřeba pohodička po dálnici naloženej 4,6L, ujeto 1300km ^_^ jsme plní zážitků a příští rok určitě znova bohůžel to schytal jeden lem a všechny podběhy (to se dalo čekat :D). Na lemu je spálený lak, říkal jsem si že dorazy jsou ještě v poho ale bohůžel už ne, takže po naložení a ujetí 30m po ulici jsme se za doprovodu kouře z podběhu vracely zpět, všechno vyložit, sundat zadní kola a zvednout co to šlo. Bohůžel si to stejně sedlo, takže jsme do prahy po dálnici trochu kouřily, než se sjela guma jinak všechno cajk. Ocťulka se teda opět podívá do lakovny na opravu lemu a já musím vyřešit nové dorazy cestou tam ani zpět jsme se nenudily, páč kamarádovi přestala chladit octa (chladič studený), takže 150 km za hranicemi volal odtah a cestou zpět jsme chytli vánici v horách na letních pneu, takže proběhlo sáňkování :jelen: kdyby jsme jely o den dýl tak neodjedem, protože tam napadlo přez 20cm sněhu ještě nějaké foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 dnes jsem zjistil, že jsem sem už 2 měsíce nic nenapsal takže musím udělat nějakej update ;) na octě se nic moc nemění, koupily jsme si psa, takže máme o zábavu postaráno :jelen: (pravděpodobně přijdu o plachtu na auto, asi i dobře chutná za tu cenu), aktuálně jsou na prodej kola v bazaru, protože jsem pořídil nové 17ky, ještě je na nich ale práce. Poslušně jsem se taky zúčastnil Hradeckého octa srazu. Jinak ocťulka poslouchá a jezdí jak má, není asi co dodat za odměnu jsem jí objednal šampon nxt od megu a rukavici z ovčí vlny na mytí ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 17, 2016 Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 Jaky kola jsi pořídil ? A duvod přechodu na menší ? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 pořídil jsem OZ, důvod přechodu vzniknul tak, že mě už moc nebaví drncat na štelováku a kámoš se zmínil že by ho koupil no a na 18 nebudu jezdit jen na -30 pružinách takže s podvozkem (a kolama když je nikdo do tý doby nekoupí) odjedu žamberk a pudu víceméně zpět skoro na serii. Chci koupit nový bilstein tlumiče a udělat všechny uložení atd. a nebudu to na nákou dobu hrotit :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Když je venku tak krásně a teploty atakujou hranici tropického podnebí, rozhodl jsem se spálit kalorie a začít leštit kola, takže přidávám výsledek zatím 2 hotových kol :) na poslední fotce původní stav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 dobře tyyy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Když si vzpomenu jak jsem leštil ty svoje tak mám osypky..... Jinak moc pěkný :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Já to dělám vrtačkou takže to jde docela rychle a v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Ja začínal se 400 papírem az do 2000. Pak teprve vrtačka a následně ručně pastou od Megu :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Parádní práce ! O těchto OZ-F1 kolech jsem taky uvažoval. Ty je máš v 17" ? Nevážil jsi je jak jsou těžké? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 jj mám ve v 17, nevážil jsem ale jsou celkem těžký, jsou to poměrně starý kola žj, už dlouho se nevyrábějí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 r17 ? no to bude obr nuda hele :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 To bude a podvozek půjde taky pryč a budou jen pružiny -30 takže óbr nuda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 neni to skoda takovy prace to stalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Stalo no ale jsem spokojenej, ještě si s tím odjedu Žamberk a pak bude přestávka, potřebuju dat peníze do bydlení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Tak to já mám potom extra obr nudu s origo R16 :) . Už jsem starší taťulín, co chce více pohodlí a ne kostitřas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 no mě už právě taky moc nebaví drncání, takže to rád přenechám kámošovi, kterej bude drncat i za mě :D mám domluvenej prodej kol i podvozku po žamberku, tak to snad klapne. Dopředu půjdou tlumiče bilstein, dozadu vrátím serii. Ještě chci udělat všechny uložení, dorazy, prachovky atd co se ještě vyskytne během výměny, takže budu mít KOZU :asie: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Hele jestli necháš snížený podvozek -30 mm , tak to není vysoká koza. To decentní snížení použitelné pro denní provoz. Mám to tak a jsem spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Doporučuji na kombi pořídit 40/30, aby si to sedlo rovnoměrně ;) Sám to tak mám, tak se můžeš podívat u mě ve vlákně, jak to vypadá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 (upraveno) já už jsem tyhle pružiny -30 kupoval někdy před 2ma rokama, ještě než sem měl štelovák a je to eibach, takže jsou v pohodě a dávat zas peníze za -40 dopředu nejde. Jedině to uříznout (neříkám že sem o tom nepřemejšlel) jo a kola jsem včera doleštil, takže ted budu čekat, až prodám mugella abych měl na gumy :jelen: neví někdo o nějakým dobrým čističi na kola? ze vnitř vypadají že je nikdo nikdy nečistil chtělo by to něco do dostane pryč i asfalt atd Upraveno Červen 29, 2016 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Clay Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 clay ? princip chapu ale spinu z kol ? to az potom co tam zustatne jen par tecek ne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Clay na asfalt ok, ale v tomhle to je celkem zažraný, pak to vyfotim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Ja to vezmu predtim valetpro billberry, pak clayem Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.