Davous Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Zdar klucaci. Hledal lec asi marne (asi spatne). Asi je to nesmysl, ale prece jen se zeptam. Jde na zadnich svetlech (facelift) zapojit pozicky i na horni (brzdova) svetla. Popripade nemá někdo nejakej dobrej napad ci radu jak na to? Tisicerekrat deekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Samozřejmě, že to jde viz. má octa http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4484&page=17&do=findComment&comment=1176342 , později jsem si udělal i dvojitá brzdová světla, takže obrysovky svítí nahoře i dole a když šlápnu na brzdu, tak svítí opět vrch i spodek s tím, že funkce mlhovek zůstala zachována Pokud by jsi chtěl, tak můžu napsat i s fotkama podrobnej návod jak na to s tím, že se dá vše vrátit do původního stavu během několika minut ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Konny jednoznačne chceme návod ! Teda ja určite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Mám to taky tak udělaný na kombíku a je to pecka + dodělaná mlha na pravou stranu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Konny tohle mě taky zajímá, určitě bys mohl dát dokupy nějaký návod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 (upraveno) OK, dnes už to psát nebudu, ale zítra to sem hodím ;) Upraveno Únor 4, 2014 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dušíno Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 nemáte někdo v zadních světlech (couvačky) danou jinou, než origo. žárovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davous Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Tak mam nainstalovano. Je lepsi zezadu udelat malou dirku. Jinak jsem to napojil na konektory a je to paráda. Dekuji za radu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 buď špatně vidím, nebo konny nepopsal co a jak :D a já coby zkušený elektrikář(vím že elektřina kope a to je vše :D) si nejsem jistý pár věcma: jaké žárovky, jak to přesněji napájet atd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 osobně jsem vyděl frajera co má ve zpátečkách xenony a to je peklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Omlouvám se, ale trochu nestíhám. Vím že jsem slíbil návod a to taky dodržím, ale zatím jsem se nedostal ani udělat fotky, takže návod zítra nebo o víkendu 100% dodám ;) Davous: gratuluji , ale kdyby jsi ještě pár dní počkal, tak by jsi nemusel ani dělat tu dírku do světla... :) Dušíno: kdysi jsem na internetu našel asi 40W halogenovou žárovku se stejnou paticí co má obyč. žárovka a to už si myslím, že by to svítilo opravdu dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Konny já stále čekám, máš spoždění :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davous Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Sle jen kousek :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Já vím, jsem hroznej , ale jaksi jsem toho měl teď moc. Fotky už mám udělaný a zítra udělám ten návod. Dnes už nemám čas, protože za chvíli odjíždím do práce... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 nemáte někdo v zadních světlech (couvačky) danou jinou, než origo. žárovku? clen Sterny ma v couvackach bile led zarovky a sviti to jako blazen videl jsem na sraze na vlastni oci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Návod je hotovej a umístil jsem ho do Návodů, ať je to více na očích ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=22823 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 luxus, dík moc, jenom se zeptám, ten konec na tom drátku si vzal odkud? zítra se na to chcu vrhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Ten konec na tom dratku jsem koupil v obchode s elektromaterialem a jmenuje se to "dutinka" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.