Guest honzix_x Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 zdravím, chtěl jsem se vás kluci zeptat,jestli někdo nevíte čím by mohl být zapříčiněnej můj problem,takže: sednu do auta,zařadím zpátečku ... a začne mi takovej zvuk jakoby klapat a čím rychleji couvám,tím se ten zvuk zrychluje,sešlápnu spojku a když jedu pořád dozadu,tak už to nedělá,jen když mám spojku povolenou a auto jede.když jedu dopředu,tak vše je ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 zdravím, chtěl jsem se vás kluci zeptat,jestli někdo nevíte čím by mohl být zapříčiněnej můj problem,takže:sednu do auta,zařadím zpátečku ... a začne mi takovej zvuk jakoby klapat a čím rychleji couvám,tím se ten zvuk zrychluje,sešlápnu spojku a když jedu pořád dozadu,tak už to nedělá,jen když mám spojku povolenou a auto jede.když jedu dopředu,tak vše je ok Vzhledem k tomu, že máš poruchový typ převodovky, může to klidně v nejhorším případě být nějaké kolo ve skříni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest honzix_x Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 proč poruchový typ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 proč poruchový typ ? Typy "02K" byli všeobecně dost poruchové, nejčastější problém s diferenciálem. Jsou to převodovkyy ovládané táhly, nikoliv lany, jako např.TDI, 1,8T,... Asi soudruzi v německu někde udělali chybu, když dimenzovali materiál převodovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Tak tento problém mám také.. Jedná se o diferák na převodovce, také může být strhnutá hrana na kolečku zpátečky.. Je toho spousta, co mi řekli.. Oprava mě bude stát nějakých 2500tisíce v Polsku jako částečný repas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Tak tento problém mám také.. Jedná se o diferák na převodovce, také může být strhnutá hrana na kolečku zpátečky.. Je toho spousta, co mi řekli.. Oprava mě bude stát nějakých 2500tisíce v Polsku jako částečný repas To by mne zajímalo, kam ty pšonkové chodí na tyhle ceny, když jenom matroš stojí víc, než Ty dáš za komplet opravu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 To by mne zajímalo, kam ty pšonkové chodí na tyhle ceny, když jenom matroš stojí víc, než Ty dáš za komplet opravu. To já nevím, ale abych řekl pravdu jezdím hned kousek za Karvinou, za jedním maníkem.. Jsem opravdu s jeho práci velice spokojen! Minule se mi hrabal v autě, seřízením převodovky více jak 2hodiny, a vzal si pouze 20,- Zl, což je na naše 120,- Kč Myslím si že se někdy oplatí zaje i k sousedům! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 To já nevím, ale abych řekl pravdu jezdím hned kousek za Karvinou, za jedním maníkem.. Jsem opravdu s jeho práci velice spokojen! Minule se mi hrabal v autě, seřízením převodovky více jak 2hodiny, a vzal si pouze 20,- Zl, což je na naše 120,- Kč Myslím si že se někdy oplatí zaje i k sousedům! Tak 60kč na hodinu je hukot. Tady je vidět, kam putují dotace z Evropských fondů. Na mechaniky do pšonkova :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Tak 60kč na hodinu je hukot. Tady je vidět, kam putují dotace z Evropských fondů. Na mechaniky do pšonkova :-) Mno řekl bych, že nedokáži prostě ocenit svou práci, ale je také u nich jiná ekonomika, platové ohodnocení atd.. Konkrétně teď tam půjdu dávat vyměnit prahy, opravit převodovku, a nechat opravit korozi kolem víčka nádrže "výměnou plechu + lak" cena max 4tisíce celkem Co říkáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.