Přejít na obsah

Octa II white

Doporučené příspěvky

Cauec,tak sem se po 2 letech zmohl sem hodit i svoji octavku :smich:

Je to : Octavia II 1.9TDi PD 77KW Ambiente (bílá) CHIP na 120KW

rok výroby : září 2004

najeto : 98500km

úpravy a dodělávky :

Exteriér : RS Design,Natřené brzdiče na zeleno,ALU Zentich 18"

Interiér : Ovladač světel ze Superba II,Maxi-dot,MF volant,Climatronic,Navigace Nexus,Zadní eletrické okna,Kožené potahy

Nedávné opravy : Kabeláž motorového svazku,spojka + setrvák,tlumiče,komplet brzdy,spojkové válce + nějaké ty čidla a geometrie.

Auto teď jezdí jak čert :angry:

Další plánované úpravy: Výhřev předních sedaček a koncoka výfuku (origo RS) - koupená je,jen navařit :palec:

,ale to nevím kdy,protože teď sem do toho nacpal tolik peněz....

Zatím jen jedna fotka,zítra nafotím venek i interiér..

untitled.bmp

Odkaz ke komentáři
Bílá je dobrá :angry: Vítej.

Jen se musím pousmát dvoum věcem - obyčejná okta s investicema v řádech desetitisíců a nárůst výkonu po čipu o 56 %! Škoda, že to nejde na všechny motory, už bych měl 300 kW :-D

já vím,sem blázen :smich: .. vyšla na pěkné peníze,tak sem to neřešil :palec:

Odkaz ke komentáři
Pro mě je to spíš barva mafiánů. :smich:

Mafian na Octávke čo? A ešte k tomu fejsliftovanej :angry: (nemyslím to ale v zlom,naozaj,len mi ti pripadá trochu smiešne :palec: )

Romčo ee u nás v poslednej dobe kam sa otočíš všetko je v čiernej a to fakt nepreháňam od Renaultu Twingo,Fordu Ka až po "ťažké limuzíny",ver mi čierna za chvílu končí,ale strieborná bude vždy v kurze a detaily na nej krásne vyniknú.Nie zo srandy ju tak často používajú(kupujú) na MB a BMW he he

Ak by som dnes kupoval RSO,tak samozrejme pred fl a bolo by buď modré,alebo červené,nakoľko RSO nestačí,že je elegantné,ale musí mať aj "športového ducha".

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem černou barvu, ta je mafiánská, ale Octavia ta opravdu mafiánská není. Ale to jsou dohady o ničem, každému se líbí jiná. Ale co mě zaráží, to je tvá averze vůči faceliftu. Fakt nechápu, proč bych si měl koupit OII RS nefacelift, když už na první pohled je na ní vidět, že je zastaralá. Neříkám, že facelift je bůhvíco, ale oproti nefacliftu určitě omládl a nechápu, proč mu všichni nadávají do korejců. Podívej se na většinu nových evropských aut, taky mají velká světla až nahoru ke kapotě. Já když postavím dvě Octavie ve stejné barvě vedle sebe, jednu nefacelift a jednu facelift, tak se mi rozhodně bude více líbit ta facelift a předpokládám, že když tam postavím deset lidí, tak většině se bude lívit taky facelift. Ale chápu, že někomu se líbit nemusí, ale nechápu, že ji na každém rohu bude urážet.

A neber to jako výpad proti Tobě, nic proti Tobě nemám. :angry:

PS: A černá nekončí, to by ti potvrdil i pan nebožtík Ford.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...