luky Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 ahojky maš to pěkny .chce to vice foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mafi Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Kluci..moc díky Včera sem to nějak nestihl,dnes se budu snažit,nafotit co de 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mafi Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Moc se omluvám,nějak sem pozapoměl...auto je teď rozdělané protože se repasuje převodovka,mění se čidlo otáček,čidla chladicí kapaliny,čistění turba a vyhřevy sedaček,nekonec sem koupil kožené sedačky origo maximálně sem můžu dát foto,jak je to rozdělané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 auto moc pekne..jen mne nejde do hlavy,ze mas najeto pomalu 100tis.km a uz mas skoro vse po GO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mafi Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 tak to turbo dělá pazvuky..tak to chci nechat vyčistit a byl tam problém s otáčkama,tak se ted mění nějaké ty čidla a 3rychlost šla strašně špatně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mafi Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Tak trocha odbočím směrem k MAFImu. Měl jsem za to, že si alespoň v tomto spolku důvěřujeme..na základě vzájemné dohody odeslán zadní panel JumboBoxu s tím, že částka bude obratem převedena na účet..domluvena na žádost levnější varianta oproti dobírce. Balík odeslán 20.01.2010, doručen 22.01.2010 (viz zde). Do dnešního dne jsem se ale odezvy nedočkal, proto se zmiňuji i zde a rád bych uvítal nápravu. Ahoj,nezlob se ... zapoměl sem na tebe,každopádně peníze máš na cestě,pak dej vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.