Přejít na obsah

Podavaci cerpadlo

Doporučené příspěvky

Zdary kluci nema te nekdo na 66kw pridane cerpadlo jako je na PDckach??Nekdy mi prijde ze tam jde malo nafty.Hlavne ted po chipu rychlej rozjezd a nekdy mi chcipne i motor.Priklad dneska odpal s krizovatky auto vypalilo a chcip motor.Otocim klicem tocim tocim a najednou chyt,ale asi podobne jako kdyz ovzdusnujes vstriky.Po nastartovani auto zas jede normalne.Uz se mi to stalo asi 3x

Odkaz ke komentáři

PD má ale úplně jiný čerpadlo než rotačka. Každopádně taky jsme řešily děsný problémy a nakonec bylo špatný čerpadlo... Dalo se nový a je po problémech a to mám taky porád jen 10ku hlavu... ;-) Projevilo se to až na velkejch vstřikách...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Vstriky mam z 81kw.To ja vim ze je jine,ale dalo by se tam pridat.Taky jsem si vsim ze kdyz jedu na 4ku 60km/h a dam podlahu tak se zacne klepat motor cca od 1900ot do 2100ot. ale kdyz pojedu na podlahu treba od 2ky tak to neudela nic ??

Vstriky mam z 81kw.To ja vim ze je jine,ale dalo by se tam pridat.Taky jsem si vsim ze kdyz jedu na 4ku 60km/h a dam podlahu tak se zacne klepat motor cca od 1900ot do 2100ot. ale kdyz pojedu na podlahu treba od 2ky tak to neudela nic ??

Napad mi jeste spodni selenblok ze by moh bejt volnej???

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest CarlosII

Jak je to se spinanim podávacího čerpadla u motoru AGR (4x4, rv. 2000)? Po zapnutí zapalování stále beží a nevypne. Nemá si jen natáhnout před startem naftu vypnout? U OII se mi to tak děje. Čím to případně že být? Díky.

Odkaz ke komentáři
Guest CarlosII

A ma bezet stale nebo se spousti na zaklade rozdilu hladin? Udivilo nas prave ze po zapnuti klicku je slyset jak v nadrzi stale bubla nafta :-)

Edit: podle schematu z nejake ucebni pomucky asi ma bezet furt, rele je pripijeno primo na +15 .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...