ketys Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 jj, A4 b7 má hroznou prdel v krátké verzi, kombi už je celkem OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Když bych odešel od Škodovky volil bych Passata B6. Kamarád má HighLine a opravdu velmi luxusní svezení. Ta A-B7 jedině kombajn. A celkově je Audi finančně náročnější auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Passat b6? To snad radši ani ne... To je snad nejhorší vw za poslední dekády... :-) Ale dost už OT, ještě jednou ti přeji, ať vybereš dobře a nový vůz ať ti dělá minimálně stejnou radost jako octa. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 B6 rozhodně ne ! Delam ted ve VW a ty b6 jsou u nas casteji v servisu nez doma u majitele. Rad bych kombika, ale je to dlouhý hledání, v ČR jich moc není a kdyz jsou v DE tak jsou daleko. Michale Audi je o nepoznani dražší. Kotouce, cepy, ramena to vse je porad snesitelný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 No s tím servisem to tak úplně jednoduchý není. Já jsem měl jako druhé auto o1 ASZ, pak jsem si pořídil bordel mez wraty (bmw e87, 120d) s tím, že servis nebude nic tak hroznýho... Během jednoho roku jsem do toho auta spadl tak za 40-50k.. Jasně, svoje tam udělala motorizace (naftu už nikdy víc! :), ale všeobecně platí, že o1 je prostě na servis absolutně boží auto. A hlavně výhoda je v tom, že o1 je tak jednoduchý auto, že diagnostikovat závadu bývá většinou velice jednoduché. Což u audi b7 rozhodně platit nebude. :-) A pokud můžu poradit, tak si kup benzín. Ty nový nafty prostě jsou děsně složitý a dráhy na servis. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Nafta ma své úskalí, ale 2.0 tfsi není zadna slava se spotrebou oleje tam se pak bavime taky o vyssich castkach :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 A víš ty co? To je přesně ten důvod, proč jsem si koupil o1. U nafty nikdy nevíš co tam kdo lil, většinou nevíš ani kolik to má skutečně najeto. Turbo, dpf, vstriky, čerpadlo... Tohle vše je dost choulostivé, rozhodně ne levné a nikdy nevíš na 100% v jakém to je stavu. Takže za mě novější naftový motory ne-e a tfsi v b7 taky rozhodně ne. Výběr nakonec zůstane na tobě a já tě rozhodně nechci od koupě odrazovat. Spíš jen podotýkám to, že o1 je auto, který má zatraceně něco do sebe. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 nevím audi se musím zastat, sám mám audi 1.8t agu, bratránek má rs4 b5 2.7 biturbo, kamarád má a6 2.5tdi motor BAU jsou to sice auta s rokem 2000 a musím říct že fakt držáky. A na jednu stranu a4 b7 tak nevím no aby se to vyplatilo na 100% tak vzít rs4 s motorem V8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Nebo se do A4 dávala obyč 1.8T120kw :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 jj dávala ;) myslím si že stačí když se dá chip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Do A4 se dávaly 1.8T 120 a 140kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 140kw je vzácnost najít :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Koukám, že se vlákno propadlo dozadu, tak dodám nějaké info. Octa byla dlouho na prodej, ale zítra odjíždí k novému majiteli do Velvar, zítra už mě čeká pouze přepis, holka sloužila na výbornou, zažili a zkusili jsme si toho spolu dost, ale bylo na čase se posunout dál( Chápu, že mnohým z vás to je proti srsti, že jsem se toho zbavil, ale život jde dál :smich: ). V posledních příspěvcích jsem skutečně přemýšlel o koupi A4 B7 3.0 TDI, ale po mnoha skutečně mnoha obvolaných inzerátech a zjištění, že je to jeden lhář vede druhého a následné zkušenosti, že A4 je malá, jsem se uchýlil do hledání A6 po 3 měsících se zadařilo a sehnal jsem asi 20km ode mě toto: Audi A6 4F 2.7 TDI QUATTRO 132 Kw r.v. 09/2007 s automatickou převodovkou tiptronic, najeto pocitvých 190tkm, nebourané s pravidelným servisem . Zítra mě také čeká přepis a pak už jen jezdit a vymýšlet co s tím zase vše provedu ( dyť to znáte :lol: :lol: ). Více fotek zatím nemám, přivezl jsem to asi před 3 hodinama ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Vidim že moda měnit oktávky za pořádný lodě pokračuje :D H@nz zase koupil superba 3.6 :D Parádní stroj taky ho mám v plánu ale benzín :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Jo jo chtel jsem neco vetsiho s poradnym motorem [emoji4] jsem nadmiru spokojen. Benzina jsem nechtel, koncern neumi vyrobit benzin kterej nezere olej [emoji28] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Uměl to naposled u 1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Tak to hodně štastných km ? I když nevím s tímhle motorem... zkušenosti takové že motor nefunguje, a kurví se převodovky... známi ze servisu to měl a pořád s tím neco bylo a většně mu audi nejela.... radši jsi měl koupit 2,5tdi BAU tihle motory jsou nejlepši v ropě ? A pleteš se koncern umi dělat benzin!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Prosimtě co na motoru nefunguje ? Nepocitej to, že v ČR je nekvalitni nafta a odchází čerpadla a vstřiky, vstřiky hlavně na 3.0 165kw. To, že oprava Tiptronicu je drahá sranda to vím.2.5 TDI se do 4F nedávali, to by jsi mohl vědet. Neříkám, že benzin od VW je špatnej, ale jsou to vše do jednoho žrouti oleje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Zrouti oleje ? Koukám moc inteligence jsi nepobral... kamarád má 2,5tdi a nadmíru spokojen co prodal to co jsi koupil ty...,bratránek má 2,7biturbo a nežere mu to ani kapku oleje takže tady neříkej že všechny žerou olej to by jsi mohl vědet ty.... a kdo říká že 2,5tdi se dávali do 4f? ??? ja to neřekl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 po vojne je kazdy general, ze? :-) to, co mal nemal kupit je teraz uz jedno. Problemy sa casom objavia u kazdeho auta je naivne dufat, ze nie. Ale netreba z toho robit vedu. Ked raz kupim ojazdene auto tak musim nejake tie vydavky ocakavat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Jardo, jestli jsi sem prisel rozdavat chytre rady(jak mas ve zvyku v posledni dobe),tak te poprosim o jednu vec. Nepis je sem, nejsem na ne zvedav, ja ti taky nerikam, ze tvoje auto je 7 barevny, omlaceny ze vsech stran a pro me je to bastl tve auto. Nazor jsem si taky nechaval pro sebe, proc bych mel nekomu hejtit co se mu libi(kazdeho vec, co si koupi), takze se nad tim zkus zamyslet jo? Pisu ti to v ramci slusnyho chovani. Dik Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Tady jde čistě jen o závist, o ničem jiném to není a doma za klávesnicí je každý king který si vždycky najde něco co by ti mohl zhejtit i kdyby sis koupil auto ze zlata... nenech si zkazit radost kámo, auto si vybral dobře :Palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Pěkná loď ! :palec: Ať dobře slouží a nekazí se ! To musí být veliký skok oproti O1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Prej omlácene ??? ok, zavidět neni co... ja pouze napsal zkušenosti co s tim autem mám ja, nic víc ale koukám že hned ja zavidím jste mě pobavili hoši oba ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Martine, auto je neuveritelny pohodlny kocar,mista uvnitr je mraky. Jardo ty nas bavis uz delsi dobu Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Ať slouží Miloši [emoji6]ale tvy O1 byla stejně škoda [emoji1] za tím si stojím [emoji28] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Ketys: No nemysli si, obcas se cloveku zasteskne a zavzpominam. Ale byl cas jit dal [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 milosi pekna hracka, at slouzi dobre a dela jen radost. privezes nam ji doufam pristi mesic na sraz do prahy ukazat... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 S tim pocitam, ze dorazim :-) predtim se nejezdil, nebylo cim [emoji28] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Jj, to ja radši tesknit nechci a až bude barak, tak koupím 2. auto [emoji28] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.