mirek.s Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Zdravím.Máte někdo zrušený katalyzátor na bxe? Má to nějaký vliv na výkon,spotřebu,hluk výfuku atd... Pokud jo tak prosím napište jak se to chová atd.Dík .Jo a měnil sem ted chladící kapalinu a spodni hadice v kolinku u chladiče byla uplně prodřená o svazek drátu co se ji dotyká.Třeba je to jenom muj problem......Mám najeto 180 tis 2008 hadice origo na cc autodily 543 kč,kapalina g 13 velvana cca 160 kč 1litr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Zdravím.Nikdo nic? tento katík je hned za turbem a blbě se ruší mam strach že kdyby se jenom vykuchal tak zvuk bude strašný.Kdysi sem jenom vykuchal na feldě 1.3 a brblalo to jak v plechovce a zvukovy projev o ničem takže vyřezat a vsadit kus trubky a už to bylo v pohodě. U bxe by se tam muselo navařit koleno nebo tak něco... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinTDi Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Mám BXE kat jsem vyhazoval kdvuli vsazenní VB navařoval jsem přírubo z normalni rozačky...Jinak projev je pouze ve zvuku tzv sičí z výfuku..jinak spotrebu a vykon nwm prozože jsem zároven dával velké turbo a čip a mám odbtždených 170PS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.