EjsI Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Zdravím, Chtěl bych se zeptat a poprosit - nemáte někdo na půjčení typový list na 18" kola? :) Díky předem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Zapis_rafku_a_pneumatik/Postup_zapisu_rafku_a_pneumatik_do_technickeho_prukazu_vozidla.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EjsI Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 To asi nechápu. Přečetl jsem, ale nechápu. Koupil jsem Zenith 18" a rád bych je dostal do TP... Škoda auto mě poslala s TL k šípku. Známý doporučil poptat se Vás, jestli někdo nemá TL k nějakým 18" kolům s kterým bych celý proces absolvoval.. STK bych zařídíl, a úřad by pak neměl být problém. Nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Typový list na originální kola ŠKODA nedostaneš. Jiná 18" kola musí přesně souhlasit ve velikosti originálů vč. označení v typovém listě. S tím absolvuješ kolečko STK-úřad atd. Anebo (a na to možná narážel Vasekk) zajedeš na příslušnou zkušebnu (např. v Praze 4 - DEKRA naproti Mercedesu na Chodovci), zaplatíš sumu XY, dostaneš typový list a s tím jdeš za úředním šimlem ;) Možnost třetí je prostá - neřešit a jezdit s vědomím, že sebemenší ťukanec může být sakra drahý. Což je podle mě blbá varianta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 A nebo sem možná Vasekk dal ten link proto,že dole v tabulce jsou typové listy všech dovozců,některé v pdf.,některé v doc. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Tak tak. Pokud na to máš koule, tak si stáhni nějaký vzor, vypln udaje a šup s tim na stk a magistrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 vašku tobě to takhle prošlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Já jsem nic nezapisoval, ale dost lidí tady to tak udělalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EjsI Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Takže chápu správně, že si na zmíněném odkazu najdu kola co nejpodobnější, vyplním ten formulář a s tím půjdu na STK, a následně na úřad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viky58 Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Je to složítější ke každému auto a typu ravku se typov list vyplnuje zvlašt !!! prvně co potřebuješ je typovy list má dva listy vyplněný na daný typ kol a dane auto ! pak potřebuješ někoho známého na technické :) jinak dalají problemy :) tam dostaneš další papír že kola ty a ty mužou být na daném autě a že odpovidají typovému listu , pak na dopravku kde ti podle typového listu a papíru y dopravky dopíši od velkého TP od kud seš ? jestli někdě poblíž ostravy tak ti mužu dát kontakt na člověka co ti "sežene" typový list na všechny tipy kol a zařídí technickou :) pokud kupuješ ravky od něho tak cena je 1500 kč pokud jen typový list tak cena od 2500 kč vše je legalní nejsou to žadné podělavky !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 viky58: díky za informace a prosím Tě, je ráfek nikoliv rávek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babicka33 Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 1500 kč za TL ? Ještě k tomu když ta kola koupíš od něj ? To je docela židovina , kupoval jsem nová kola a TL k nim mi vystavili za 200 kč , potom 200 na TK a 100 kč na úřadě . Nikde nebyl sebemenší problém ( kola 18" na OII ) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.