Přejít na obsah

Typový list 18"

EjsI

Doporučené příspěvky

To asi nechápu. Přečetl jsem, ale nechápu. Koupil jsem Zenith 18" a rád bych je dostal do TP... Škoda auto mě poslala s TL k šípku. Známý doporučil poptat se Vás, jestli někdo nemá TL k nějakým 18" kolům s kterým bych celý proces absolvoval.. STK bych zařídíl, a úřad by pak neměl být problém. Nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

Typový list na originální kola ŠKODA nedostaneš. Jiná 18" kola musí přesně souhlasit ve velikosti originálů vč. označení v typovém listě. S tím absolvuješ kolečko STK-úřad atd.

Anebo (a na to možná narážel Vasekk) zajedeš na příslušnou zkušebnu (např. v Praze 4 - DEKRA naproti Mercedesu na Chodovci), zaplatíš sumu XY, dostaneš typový list a s tím jdeš za úředním šimlem ;)

Možnost třetí je prostá - neřešit a jezdit s vědomím, že sebemenší ťukanec může být sakra drahý. Což je podle mě blbá varianta

Odkaz ke komentáři

Je to složítější ke každému auto a typu ravku se typov list vyplnuje zvlašt !!! prvně co potřebuješ je typovy list má dva listy vyplněný na daný typ kol a dane auto ! pak potřebuješ někoho známého na technické :) jinak dalají problemy :) tam dostaneš další papír že kola ty a ty mužou být na daném autě a že odpovidají typovému listu , pak na dopravku kde ti podle typového listu a papíru y dopravky dopíši od velkého TP

od kud seš ? jestli někdě poblíž ostravy tak ti mužu dát kontakt na člověka co ti "sežene" typový list na všechny tipy kol a zařídí technickou :)

pokud kupuješ ravky od něho tak cena je 1500 kč pokud jen typový list tak cena od 2500 kč vše je legalní nejsou to žadné podělavky !!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...