Ladews Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Ahojte, mám Octavii I RS s maxidotem. a cca týden mi svítí, že mám pořád otevřenou přední kapotu. Samozřejmě je zavřená . Když auto zamču tak to ještě chvilku svítí a pak zhasne, ale spíš mi vadí, že když nastaruju, tak mi to svítí jako otevřená a pokud nepřebliku na na pal. PC než se rozjedu tak už to tam zůstane svítit a za jízdy to nezmizí. Nevíte jak to nějak ošidit nebo opravit. Popřípadě, kde je ten kontakt, čidlo nebo cotam je. Díky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Přímo v zámku většinou je mechanicky poskozenej mikrospinac a je potřeba vyměnit zámek kapoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1Eh3X4ZlNBqYzs4FQuEaeLROqpNv3p23Svv71kAlzIMXCG7bkYluJsl/T7hNO/+6gbSvND3CzNN8kWRzQ1h2oh+C1/6U+STqKi0TgStz5ntkwahmLaYvI5lTWdkrQSqHtz0PjXLJ4TzXDD5CMfGo3h9/DoCxQIVky0oJAHazl/g myslíš tohle to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.