celeston Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Zdravím.Nevíte nahodou zda-li jde bez problémů vyměnit Bolero za stream,aníž byhc musel měnit rámeček? Mám Octavii II s climatronicem. Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ramcek budes musiet vymenit, a podla toho aky MR mas, tak mozno aj gateway aby ti nevybijalo baterku ;-) Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ramcek budes musiet vymenit, a podla toho aky MR mas, tak mozno aj gateway aby ti nevybijalo baterku ;-) Jo ten gatway vím,takže do tohoto rámečku to nepujde jo? http://forum.skodahome.cz/uploads/post-1987-1206373607.jpg Ještě mám druhý dotaz. Mám i parkovací senzory a ty se prý na boelru obrazí jen u facelifotvané octavie na předfaliftem bych měl jen zvukový signal je to tak? Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 nie, musíš si kúpiť rámček pre columbus/amundsen/bolero... a ja mam Columbusa, mam parkace, a zobrazovanie na Columbovi... samozrejme bola potrebna vymena jednotky PDC a prepinovanie, nakodovanie a všetko zobrazuje ako ma ;) Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Takže výmena jendotky PDC by to vyřešila? Jak je to náročná práce a cenově? Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ja som bol u Vasu v Prostejove... Cena bola 2000 kacek... A hotovka asi za 2 hodky :) Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 A je to teda to co myslím.Jde o ten gatway ,aby nevybíjel baterku a PDC je,že mi pujdou park.senzory i na displeji nejen zvukově jo? Nebude se muset měnit celej pakrovací asistent? A co se týče rámečku se ptám proto,že nedvano jsem si koupil tu crabonovou folii aby to vypadalo líp,tak ji zas budu muset vyhodit na rámečku :-D http://tuning-individual.cz/eshop/images/o2-dig-cf.jpg Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Výmena rámčeka zavisí od toho,aké bolero kúpiš. Buď kúpiš bolero,ktoré sa dávalo čisto len do Octavie,to má tvar ako stream alebo kúpiš bolero zo Superba II,ktoré má tvar ako Columbus. Ale pozor,zo Supa(dávali sa doň 2 typy bolér) dáš do Octavie len straší typ bolera,ktoré vyzerá ako columbus :) . Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Aha. a je to tedy jak píše kolega,aby vše správně fungovalo stačí ten gatway změnit a pak to PDC ,aby parkováky byly zobrazeny i na displeji? Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 u PDC je třeba i trochu upravit zapojení kabeláže Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Jj.. gateway tusim nie je potreba menit od MR 2008... A PDC vymenit musis aby ti to zobrazovalo :) Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 To jsou čachry :-D Ale zas ten interier vypadá uplně jinak než s klasickým streamem. Takže při koupi na co si dát pozor- Jestli radio bylo v Supu,nebo Octavii (kvůli rámečku) co dál? Jj.. gateway tusim nie je potreba menit od MR 2008... A PDC vymenit musis aby ti to zobrazovalo :) No mám modelový rok 2008 (konec 2007) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 vsetko to mas popisane v teme o boleru.. a neviem na co si zakladal novu temu ked sa to iste pytas aj v tej teme.. zachvilu to tu nejaky moderator zamkne.. Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 no a kedze uz celeston pokracuje v spravnej teme, tak tu lock. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky